KoJ@K Opublikowano 5 Października 2017 Autor Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) Dzieki Dzwonilem do goscia wczoraj dopytac, dzisiaj czarna sie sprzedala, dzwonie dzisiaj do goscia, zeby sie ustawic na jutro lub sobote, a on mi mowi ze ktos z Katowic wlasnie po nią jedzie... czyli jezeli bedzie tak jak mowil to napewno ją wezmą, a jeżeli nie wezmą tzn że łup szkoda, bo fajna, taka po mojemu bardzo... jeszcze dzisiaj nie spałem, a już mi się śniła Edytowane 5 Października 2017 przez KoJ@K
kamil-vag Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Kurde, szkoda Mati, że tak wyszło... Już nie mogę się doczekać na temat o Twojej B8 Za czarną też będziecie tęsknić hehe ? Wysłane z Xiaomi Mi 4 LTE przy użyciu Tapatalka
KoJ@K Opublikowano 5 Października 2017 Autor Opublikowano 5 Października 2017 No moja mowila, ze Jej smutno jak gosciu pojechal ale daleko w sumie nie odjechala, bo jakbu tak dobrze policzyc to kilka blokow dalej Gdyby sie trafila taka B8 jak ta wyzej no to bylo by pieknie, bo nie trzeba by duzo modzic, a i tak dobrze by juź wygladala to ma byc auto bardziej dla moich dziewczyn, więc nie będzie takie parcia na mody, jak "na swoje" ... Tzn Chyba nie bedzie parcia
pajda Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Ja mowie ze będzie , kwestia czasu [emoji6]
rrrudy25 Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 No to zaczął cie sie ujowy okeres w zyciu ....szukanie auta[emoji53]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Animal Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Każdy mówi, że nie będzie parcia na mody a później tylko się śledzi te wszystkie tematy na forum Tak jak rrrudy25 napisał... już współczuję poszukiwań auta i zszarganych przez to nerwów.
KoJ@K Opublikowano 9 Października 2017 Autor Opublikowano 9 Października 2017 Wczoraj wleciał najszybszy modzik świata - automatycznie podnoszona klapa na niebieskich sprężynkach
trepek Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 W dniu 10/5/2017 o 20:19, KoJ@K napisał: Dzieki Dzwonilem do goscia wczoraj dopytac, dzisiaj czarna sie sprzedala, dzwonie dzisiaj do goscia, zeby sie ustawic na jutro lub sobote, a on mi mowi ze ktos z Katowic wlasnie po nią jedzie... czyli jezeli bedzie tak jak mowil to napewno ją wezmą, a jeżeli nie wezmą tzn że łup szkoda, bo fajna, taka po mojemu bardzo... jeszcze dzisiaj nie spałem, a już mi się śniła Kurcze, nie kojarze tej A4'ki na olkuskich blachach i z forumowymi ramkami. W pewnej chwili myslalem, ze to moja ale przypomnialem sobie, ze mam inna rejestracje
KoJ@K Opublikowano 9 Października 2017 Autor Opublikowano 9 Października 2017 A skąd miałbyś kojarzyć ?
trepek Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 Bo z Olkusza jestem ;-) Tylko miasto w profilu nie zaktualizowane mam.
rrrudy25 Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 To teraz najpierw bedziesz pokazywal mody na fb a pozniej tutaj[emoji23][emoji23][emoji23]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
qruku Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 W dniu 30.09.2017 o 05:14, KoJ@K napisał: Gdzieś Ty mnie niby widział ? Chyba, że troche inaczej miałem to zinterpretować No na żywo niestety jeszcze nie widziałem ale już na samych zdjęciach wygląda elegancko
KoJ@K Opublikowano 20 Października 2017 Autor Opublikowano 20 Października 2017 Siostrzyczka dla szarej zaadoptowana
morsik26 Opublikowano 20 Października 2017 Opublikowano 20 Października 2017 Siostrzyczka dla szarej zaadoptowana Gratulacje zakupu [emoji1]
muunv Opublikowano 20 Października 2017 Opublikowano 20 Października 2017 Gratki [emoji1319] Co za motorownia tam siedzi? Mam nadzieje, ze bedzie temacik? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kamil-vag Opublikowano 20 Października 2017 Opublikowano 20 Października 2017 Graty Mati Nareszcie upragniony czarnuch !
Horneth Opublikowano 20 Października 2017 Opublikowano 20 Października 2017 To ta co wczoraj sprawdzaliśmy ? Sorki ale całkiem wyleciało mi z głowy żeby oddzwonić Gratulacje zakupu
KoJ@K Opublikowano 20 Października 2017 Autor Opublikowano 20 Października 2017 Tak jest, to ta, dzieki Horneth Silnik normalny społeczny 2.0 kle kle Nie wiem czy temat zakladac, bo mialo nie byc nic robione, ale.. Jak wracalismy z moją i ja jechalem chwile tym autem, a Ona moim to zaraz od Niej dostałem smsa mówiącego bardzo duzo ... Auto ma zawias 1BA i 19' ... Także tego ...
muunv Opublikowano 21 Października 2017 Opublikowano 21 Października 2017 Czyli bedzie temat [emoji16][emoji106]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi