Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B6 AVANTador S4/LINE GTB 2260VZK 19' Pompei S5 STYLING 132 BIX INTEMO Koito Q5 continue by KoJ@K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bede miał, tylko kiedy ja go ogarne zanim założe, pewnie nie prędko :kox:

Opublikowano

Kojaku a powiedz te el druto nie przeszkadza w czasie jazdy,czy poprostu masz wyl podczas jazdy??l

Opublikowano

Nie nie, nic nie przeszkadzają, już kiedyś o tym pisałem że fajne jest w nich to, że świecą na tyle delikatnie że je widać i przy tym nic nie rozprasza :cool1: podpięte pod podświetlanie klamek, więc dodatkowo można je ściemniać + i - na liczniku.

Opublikowano

No wlasnie klimilem dzis jak to podpiac.

Chcialem pod lampke na dole drzwierow ale ona gasnie po zamknieciu.

Zostaje mi tylko podswietlenie przyciskow i bedzie hulac.

Thx

Opublikowano
W dniu 26.01.2018 o 07:29, KoJ@K napisał:

Nie nie, nic nie przeszkadzają, już kiedyś o tym pisałem że fajne jest w nich to, że świecą na tyle delikatnie że je widać i przy tym nic nie rozprasza :cool1: podpięte pod podświetlanie klamek, więc dodatkowo można je ściemniać + i - na liczniku.

Sluchaj ale zapala sie to po otwarciu drzwierow??

Wczoraj troche z tym powalczylem i tak:

Podpielem sie pod oswietlenie przyciskow szyb i jest lipa bo nie zapala sie mi po otwarciu drzwi.

Musze chyba poszperac i podpiac sie pod oswietlenie kabiny.

Opublikowano

"Żryj sadze dzifko" jebłem :polew::banan::kox:

kurde trochę szkoda że wpadnie s4-front- moim zdaniem straci zadziora :mellow: a nie myślałeś o szpachli na slinie jak miał np KUKURYDZA?

Opublikowano

Nie widzialem jak mial kukurydza. Zobaczymy, jak to wyjdzie finalnie, jezeli mi sie nie spodoba to ten z S4 sprzedam i założe tego co jest :wink:

Opublikowano (edytowane)

Moim zdaniem S-line na przód to najlepszy zderzak:-) S4 mniej mi się tu widzi. Idealnie by było jak byś do s-line wyrezal grilla fake rs i do tego kratki w zderzak z golfa gti 

1122049-5.jpg

1122049-2.jpg

Edytowane przez egon47
Opublikowano

Ideał :jerk:

mesh.JPG

Opublikowano

Hmmm nie mówie, że ten jest brzydki, ale jakoś tak mam smaka na zmianę no i tak na zdjęciach to mi się podoba, np tu :jerk:

Screenshot_20180112-115510.png

Opublikowano
W dniu 31.01.2018 o 20:58, KoJ@K napisał:

jezeli mi sie nie spodoba to ten z S4 sprzedam i założe tego co jest :wink:

amen 

Opublikowano

Możesz zawsze zostawić dwa i według humoru zmieniać :grin:

Opublikowano
W dniu 2.02.2018 o 00:10, KoJ@K napisał:

no i tak na zdjęciach to mi się podoba, np tu :jerk:

Bedzie :good:

Opublikowano

Nie no az tak to mnie jeszcze nie poyebao :kox: jeden mi wystarczy, zobaczymy tylko na którego wypadnie :cool1:

Opublikowano
Nie no az tak to mnie jeszcze nie poyebao :kox: jeden mi wystarczy, zobaczymy tylko na którego wypadnie :cool1:

Kto bogatemu zabroni.. :money: :decayed:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

Do body S4 dużo nie brakuje, a zawsze lepiej mieć pełne :decayed: zaś zderzak od s'ki bardziej wpada mi w oko od s-line ;) 

Opublikowano

Rób full S4 :)

Opublikowano

S4 robi robotę wg mnie o wiele lepszą niż sline :wink: przede wszystkim niewiele osób to ma :decayed:

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Może chcociaż z tym będę "oryginalny" :grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...