Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] spojler do sedana , Co sądzicie o tym ... ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam forumowiczów. Przy kupnie samochodu w bagażniku poprzedni właściciel zostawił taki o to spojler. Mnie jakoś nie bardzo pasuje ale co o nim sądzicie:

Ze spojlerem:

0512081448kh4.th.jpg

Bez spojlera:

0512081449pq9.th.jpg

Opublikowano

Witam

Nie no mi się wydaje, że bez tego "spojlera" wygląda o niebo lepiej. Bo nawet trudno to spojlerem nazwać i wygląda jakby trochę 'na siłę' był wstawiony... :naughty:

Opublikowano

Dla mnie zdecydowanie lepiej bez tego spoilera :good:

zresztą jak dla mnie to jakiś dziwny ten spoiler - wg mnie nic nie dodaje do wyglądu auta

Opublikowano

Dobrze że w bagażniku a nie na samochodzie :polew: Odpuść sobie i nie zakładaj tego :tongue4:

Opublikowano

zdecydowanie przychylam się do wypowiedzi wyżej ...nie montuj tego gówna :gwizdanie:

Opublikowano

To coś wyglada jak pryszcz na pewnej części ciała :polew:

Opublikowano

pewnie wczesniejszy wlasciciel go kupil, pomalowal i jak zobaczyl jak sie prezentuje to zrezygnowal i wsadzil do bagażnika :polew:

Opublikowano

Chyba tak :tongue4: Doszedł do wniosku że nie ma co montować tego patyczka na klapie :polew:

Opublikowano

ale w sumie do całego ospojlerowania auta to pasuje.............. :polew: ale poprzedni właściciel kochał chyba kicz, strasznie skrzywdził to auto[br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 17:46_________________________________________________zawieszenie jest na duży plus mi sie podoba :cool1:

Opublikowano

seba1-2 powiem Ci tak, samochód prezentuje się ciekawie nawet z ospojlerowaniem jednak to coś co ktoś nazwał pryszczem na pewnej części ciała też raczej nie mam zamiaru zakładać. Faktem jest że jest na glebie plusem tego że wygląda to fajnie, minusem jest to że nie podjedzie się pod każdy krawężnik a przez progi zwalniające trzeba przejeżdżać baaaaaaaaaardzo powowli, no i jadąc troche szybciej na niezbyt rónej drodze odboje dobijają. Ale na żywo prezentuje się napewno lepiej. Zastanawiam się też czy przyciemniać szybki i sam nie wiem.

Opublikowano

Ja bym na Twoim miejscu wywalił tą tylnią dokładkę. Miałem taką Riegera i wywaliłem, bo nie pasowała do sylwetki samochodu.

Opublikowano

Narazie nic nie będe wywalał jest przyklejone to niech będzie (takie już kupiłem) Jak oderwe to bede musiał czyścić po kleju malować za dużo roboty. Jak o coś przychacze że się połamie w drobny mak że się nie da naprawić to wtedy wywale. A tego czegoś na tylnią klapę nie będę dawać. Bo faktycznie nie wiem nawet od czego to jest i co to jest.

Opublikowano

Ale ta tylnia dokładka nie jest montowana na kleju. Z demontażem i założeniem ori to jest kilkanaście minut roboty :wink4:

Opublikowano

bez spojlera jest o wiele lepiej

Opublikowano

Bez parapetu lepiej :decayed:

Opublikowano

Zdecydowanie lepiej bez... :>

Opublikowano

Możesz montować ten spojler - już i tak chyba bardziej się nie da zeszpecić tego samochodu :wallbash:

Opublikowano

Możesz montować ten spojler - już i tak chyba bardziej się nie da zeszpecić tego samochodu :wallbash:

Widziałem bardziej zeszpecone samochody :tongue4: A tu kolega zdejmie tylną dokładkę, progi i już autko będzie się lepiej prezentowało.

Opublikowano

Ja bym zostawił tą owiewkę :cool1:

P.S. Fajny kolorek autka :good: