Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 1.8T ANB Q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To i tak fartownie że się Pani przyznała a nie przyrżneła głupa i odjechała.

Cztery zera mojej małżonki pacan zarysował pod biurowcem. Mniej więc w tym samym miejscu co twoje ale dużo mniej efektownie (kilka rys na bezbarwnym i trudno zauważalne zagniecenie blachy). Najlepsze że tylko on tam parkuje (każdy ma swoje miejsce) i na jego aucie są pasujące ślady. Niestety misiu idzie w zaparte że to nie on bo nikt go za rękę nie złapał. Też ma cztery zera ale na dużo większym wypasie. Niestety jak widać do klubu Audi nie należy a jest tylko piątym zerem do wypełniania środka auta :/

Żonka nie chce robić dymu bo teraz to już tylko eskalacja złośliwości została i wygra ten kto ma większy tupet. Ja mam zawsze wkurw jak gnojka widzę i kluczyk mi się w kieszeni otwiera. Jego szczęście że ma cztery zera ;)

Opublikowano

Teoretycznie dojdziesz po próbce lakieru jaki został na obu samochodach, także jakby podskakiwał to na policję i rozstrzygną kto ma rację :)

Opublikowano

Ja już parę rzeczy na policji załatwiałem i uwierz mi nie warto szarpać sobie nerwów o 300 czy 500 PLN.

Mojej żonie w tym samym biurowcu zrobili włam do biura i ukradli kasetkę z forsa a w niej .... 300 PLN. W innych biurach zginęły dwa laptopy i telefon. Włam na rympał o 5 rano, nagrania z monitoringu, goście bez rękawiczek i bez masek. Po trzech miesiącach żona dostałeś pismo że umorzyli sprawe bo nie wykryli sprawców.

Jedyna sprawiedliwość to jak sam gębę obijesz. Ale może być i tak że tobie odbiją. Zostaje tylko zimna kalkulacja. Jak dla mnie nie warto :/

Opublikowano

U mnie stary  cymabał rysował auto bo on musiał zawsze w tym samym miejscu parkować i nikt inny  ale raz go życzliwy sąsiad zobaczył więc był świadek, rok czasu sprawa trwała bo pan cymbał szedł w zaparte.  Policja ma ............... w temacie powiem tylko dyplomatycznie.   

Opublikowano

Ale mu napier.. w temacie?nakladales cos na klosze po polerce??

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, PiterA4 napisał:

Ale mu napier.. w temacie?nakladales cos na klosze po polerce??

Wosk.ale myślę o foli ?

Opublikowano

Polecam ceramike?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Mała zmiana planów co do hamulcy ?

IMG_20200304_213242.jpg

IMG_20200304_104158.jpg

Opublikowano

Alu zwrotnice będziesz dawał ? do tego piasta tylna z a6 c6 jak się nie mylę ;)  Też mi takie plany po głowie chodzą. Podziel się zdjęciami jak złożysz  :D

Opublikowano

Ty to chyba planujesz 500+ i upalanko na torze co?:) Ja mam 345/330 i już próbowałem różnych głupich rzeczy. Nie udało mi się wywołać fadingu ani nic z tych rzeczy. Fakt, że nie mam ogromnych mocy bo raptem 220+ ale czy hamuje z 200 mając tą moc czy 400km nie robi różnicy. Ktoś ogarnięty w temacie hebli pisał na tym forum że przy większych tarczach i zaciskach (masa) momentalnie leciał mu zawias. Masa nieresorowana robi chyba swoje. Piszę to wszystko w kontekście auto służącego jako daily. Przy zabawkach na weekendy nie ma to takiego znaczenia.

Tak czy inaczej zacisk wygląda obłędnie:)

Edytowane przez Randor

Opublikowano
  • Autor

Plan jest na 450+ więc wolę mieć zapas ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Resztą gratów na dniach przyjdzie?

IMG-20200324-WA0002.jpg

Opublikowano

Zrób 385/356 będzie w sam raz

Opublikowano

Ooo czekam na foty jak włożysz :wink: Ja w kwietniu zakupy robię :D

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Dev napisał:

Zrób 385/356 będzie w sam raz

Narazie 356/330 da rade?

1 godzinę temu, VRGOOD napisał:

Ooo czekam na foty jak włożysz :wink: Ja w kwietniu zakupy robię :D

No właśnie kto wi czy kurierzy będą pracować. Zostały tylko przewody hamulcowe i inne felgi zdobyć???

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Świta świętami ale coś trzeba grzebać ?

20200413_191129.jpg

20200413_181502.jpg

Opublikowano
  • Autor

Działamy dalej ?? nowe keskiny kt20 2x et30 8.5j  2x et43 8.5j na to nowe oponki 215/35/19 hannkok evo3 

Za zaciski leci kwarc tenzi R1 na felgi też przyjdzie czas ? i 4x przewody hella?

IMG_20200418_094756.jpg

20200419_000854.jpg

IMG_20200417_150508.jpg

Opublikowano
  • Autor

Pierwsze przymiarki. Niestety AKEBONO ja straszenie grube i trzeba dać dystans pod felgę 10mm

IMG_20200420_144253.jpg

Opublikowano

Ciekaw jestem jak ta felga siądzie. Póki co mam mieszane uczucia ale bez auta nie ma jak ocenić. Pędem je zakładaj:-)

Edytowane przez Randor

Opublikowano

Zaciski tył dajesz Ori czy większe?

Adaptery pod zaciski przód sam robisz ?