Wandej Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Piękne auto Widziałbym tutaj z przodu heble 360mm żeby tą felgę czymś w miarę wypełnić
miron78 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Pięknie Ci to wszystko wyszło - gratki projektu i włożonej pracy (bo o kasie nie wspominam) I nie zwracaj uwagi na pewne osoby z forum którym żal dupe ściska że same nic nie potrafią zrobić a ich życie jest tak nudne że tylko skaczą z wątku na wątek i szukają w każdym projekcie wad i nieprawidłowości PAmiętaj że to też osoby, które swojej fury nigdy nie pokażą bo i pochwalić sie nie ma czym a na zlota też nie wpadną bo za swój charakter i czepliwość mogły by mieć ryj obity Sory za wpis nie związany z autem - ale szlag mnie trawia na widok pewnych osób które same nic nie robią a pracę innych tylko krytykują JA osobiście bardzo cenie jak ktoś coś przeciętnego, nie rzucającego się w oczy zmienia w coś co się na drodze pozytywnie wyróżnia i jest powodem że inny się obracają i podziwiają GRATULACJE
Ruby Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Piękne zdjęcia i mega fura. Masz coś jeszcze w planach?
krystian3769 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Widzę kolejna partia fotek do kalendarza Brawo Ty
marcin_o23 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 liftowy tył to kropka nad i, jest super
majty2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 oj jak to wygląda kładzie na cyce ta felga miażdży powiedz mi jakie ET cale J itp zeby tak ładnie siadło do a4 b8 avanta? bo może jednak lepiej swoje 19cali na zimę zostawić a takie cudo założyć
SpierfolES Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 W b8 mam 9.5j et 40 jak walisz glebe to możesz dać nawet 10.5j et 35 ale bezpieczniej 10j z et 40 do 35 i jest sztosik
H4mm3R Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Elegancko tylko te felgi bym zmienił
Rekomendowane odpowiedzi