Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

III Urodziny A4 Klubu w Bukowinie Tatrzańskiej - zapisy

Nie mieszamy, wybieramy :decayed:  

1. 1. Nie mieszamy, wybieramy :decayed:

• Polish Vodka Wyborowa
    • Fiński specjał z górnej półki
    • Król jest tylko jeden - Jan III Sobieski
    • Stare dobre czasy - Żytnia, Luksusowa
    • Jak sie bujać to tylko z Bolsem
    • nie wybieramy, mieszamy :)
    • nie pijemy... :gwizdanie:
    • [color=purple]Miron[/color] - zamknij tą ankietę bo już jest nudna...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lepiej napiszcie tak:

Chcemy przyjechać jak najwcześniej, bo nie możemy się doczekać kiedy poznamy na żywo super fumfli z Grodu Kraka :decayed: Chcemy też sie przespać na miejscu, aby mieć wieczorem siły dotrzymać im kroku :cool1:

:polew: :polew: :good:
  • Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ktoś chyba przy ankiecie manipulował - wynik jest podejrzany :mysli:

Opublikowano

pewnie Poziu :polew: :polew: :gwizdanie:
Opublikowano

pewnie Poziu :polew: :polew: :gwizdanie:

:kox:[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 14:38_________________________________________________Czy mozna prosic jakiegoś sympatycznego :kox:moda o dodanie opcji "zmiana głosu" do ankiety :rolleyes:

Opublikowano

jarko

Wpłaciłem resztę.

PS. Poproszę o zmianę kolorku i :disgust: poprawcie pls mój nick.

Opublikowano

Lepiej napiszcie tak:

Chcemy przyjechać jak najwcześniej, bo nie możemy się doczekać kiedy poznamy na żywo super fumfli z Grodu Kraka :decayed: Chcemy też sie przespać na miejscu, aby mieć wieczorem siły dotrzymać im kroku :cool1:

przespac tez sie trzeba :wink4: a z tym krokiem to sie jeszcze zobaczy kto pierwszy bedzie odpadal :tongue4:

a super kumpli z Kraka to sie rozumie samo przez sie ze chcemy poznac :>

Opublikowano

No baaaaa ale bez odpoczynku to fakt może się skończyć impreza za szybko... Hmmm czekam na kolejne informacje - czy rzeczywiście tak wcześnie wyruszamy... :):P

Opublikowano

Lepiej napiszcie tak:

no mniej-więcej :good::hi:
Opublikowano

No baaaaa ale bez odpoczynku to fakt może się skończyć impreza za szybko... Hmmm czekam na kolejne informacje - czy rzeczywiście tak wcześnie wyruszamy... :):P

a czy Stolyca tez jedzie przez Piotrkow? :mysli: o ktorej wyruszacie? moze sie spotkamy gdzies po trasie :gwizdanie:

Gość Trzeniu
Opublikowano

a czy Stolyca tez jedzie przez Piotrkow? :mysli: o ktorej wyruszacie? moze sie spotkamy gdzies po trasie :gwizdanie:

po trasie to spotkacie się w Bukowinie :)

Opublikowano

O której bedziecie w Piotrkowie? Ja, jesli nie znajde towarzystwa, bede lecial sam.

Opublikowano

O której bedziecie w Piotrkowie? Ja, jesli nie znajde towarzystwa, bede lecial sam.

prawdopodobnie wyjedziemy o 3, czyli w lodzi ok 4.30 i mysle ze maks godzine pozniej bedziemy w Piotrkowie... :mysli:

Opublikowano

no, przemek młodą dziś sprzedał rodzicom na Bukowine, więc będzie bal... lalala.gifBottomsUp.gifBlurryDrunk.gifDrunkAgain.gif36_1_34.gif

Opublikowano

a u Was sie ekipa nie zbiera na wyjazd? :cool1: ile osob jedzie od Was?[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 17:35_________________________________________________

no, przemek młodą dziś sprzedał rodzicom na Bukowine, więc będzie bal... lalala.gifBottomsUp.gifBlurryDrunk.gifDrunkAgain.gif36_1_34.gif

uuuuu cos mi sie wydaje ze pierze sie dzisiaj bedzie sypac po calej chacie :wink4::decayed:

Opublikowano

To dam znac pare dni wczesniej;) :hi:

Opublikowano

To dam znac pare dni wczesniej;) :hi:

sii senior :decayed: najlepiej rzuc info u nas w watku na spotach poznanskich to sie dogadamy :wink4:

Opublikowano

Ja jestem przekonany, ze Warszawa - jak biali ludzie - będzie wyruszać o jakiejś przyzwoitej porze :pali: Czyli po śnadanku, :kawa::palacz: i odpowiednio długim :lazy::sarcastic:

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 20:18_________________________________________________A ja jeszcze mam pytanie - ile wynosiła zaliczka :co: bo nie pamiętam ile powinienem dopłacić :tongue4:

Opublikowano

Zaliczka byla 100zł :wink4:

Opublikowano

Czyli ile mam dopłacić :polew: :polew: Bo ja humanistą jestem :naughty: :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 21:03_________________________________________________A mogę dopłacić na miejscu :cool1::naughty::decayed:

Opublikowano

Czyli ile mam dopłacić :polew: :polew: Bo ja humanistą jestem :naughty: :gwizdanie:

przecież to proste :cool1:

cały zlot to 250zł,wpłaciłeś zaliczkę 100zł,więc musisz dopłacić 350zł :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...