Opublikowano 21 Września 201016 l na bank myślą, że to Twoja ręka :gwizdanie: no a kogo by innego z diamentem na palcu, francuskim manicure i taka gładka amatorzy [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 20:07_________________________________________________ moja 6ta dziarka dedykowana mojej Pani M.. której kawałek na zdjęciu ale nie o tym jest temat [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 20:08_________________________________________________aaa i jak potrafisz tak sobie założyć prawą dłoń jak to widać na zdjęciu to pewnie potrafisz sobie też sam zrobić laskę
Opublikowano 21 Września 201016 l 1. somes - ja daję radę prawie tak założyć 2. gratuluję wykonania projektu, jest nie źle
Opublikowano 21 Września 201016 l 1. somes - ja daję radę prawie tak założyć 2. gratuluję wykonania projektu, jest nie źle ad.1 szacun ad.2 obiecałem się pochwalić więc wrzuciłem
Opublikowano 21 Września 201016 l SOMES- odblokowali cie!!! W koncu zyjesz! cały czas żyłem - nawet lepiej
Opublikowano 21 Września 201016 l SOMES- odblokowali cie!!! W koncu zyjesz! cały czas żyłem - nawet lepiej widze...- pierscionka sie dorobiles.... :polew: co to za krzywa pukawke ci tam wydziarali? Hmmm- pukawka na fiuta a na fiucie co? :decayed: :decayed: ...pokazesz mi? :slina:
Opublikowano 21 Września 201016 l co to za krzywa pukawke ci tam wydziarali? Hmmm- pukawka na fiuta a na fiucie co? :decayed: :decayed: stopiła się od tego ciepła tam ...pokazesz mi? :slina: na tym zbóju też coś mam ale nie będę tu ludzi straszył a poza tym to już czysta erotyka z resztą spraw wal na gg bo to nie miejsce do dyskusji na ten temat
Opublikowano 2 Listopada 201015 l tez sie dolacze do tego tematu dzisiaj sobie machnalem 1szy tatuaz pewnikiem nie ostatni mi sie strasznie podoba
Opublikowano 2 Listopada 201015 l powiedziałbym że taki.. hmm.. patriotyczny :gwizdanie: to nie dla mnie.. ale wykonanie przyzwoite
Opublikowano 2 Listopada 201015 l chcialem fenixa bo chcialem aby moj tatuaz cos znaczyl troche jest podobny do naszego orzelka to racja ja jestem za - i pewnie wroce tam po cos jeszcze
Opublikowano 3 Listopada 201015 l chcialem fenixa bo chcialem aby moj tatuaz cos znaczyl troche jest podobny do naszego orzelka to racja ja jestem za - i pewnie wroce tam po cos jeszcze albo kogut wroce tam po cos jeszcze gdzie robiłeś ??? na plecach
Opublikowano 3 Listopada 201015 l moskal obok ciebie U Macka w Azazel'u (milanowek) dobrze robi ??? dobrze. Nie znasz miejscówy ? Fajne wytatuowane kobitki tam chodzą
Opublikowano 3 Listopada 201015 l moskal obok ciebie U Macka w Azazel'u (milanowek) dobrze robi ??? dobrze. Nie znasz miejscówy ? Fajne wytatuowane kobitki tam chodzą nie znam , nie trzymam sie z "elementem"