Ukasz699 Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Pany..gdzie znajdę wzory tatuaży celtyckich i w stylu maori ? http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.robdeut.com/tattoo_maori_marquesan/images/maori_tattoo.jpg&imgrefurl=http://www.robdeut.com/tattoo_maori_marquesan/pages/maori_tattoo.htm&h=450&w=328&sz=50&tbnid=Qapq-46A0PJ0IM:&tbnh=127&tbnw=93&prev=/images%3Fq%3Dmaori%2Btattoo&usg=__L2Fjsar883KtJ5BsVb4gHAFaSmg=&ei=F_QgSrvTKZq5jAeQzYnYBg&sa=X&oi=image_result&resnum=1&ct=image
jarko Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Takie laski wyjebane na maxa mnie srednio rajcują To by jeszcze uszło jedyne jakie mi się nawet spodobało w porównaniu z tym - noc poślubna a u tej, jak pewnie bluzkę z małym dekoldem założy to tatuaż delikatnie wystający może wyglądać jak by miała włosy na klacie
Nosfer Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 www.gulestus.pl zna ktoś to miejsce ? - galeria robi wrażenie.. zastanawiam sie miedzy tym.. a www.azazel.pl ... Spory wzór/bardzo szczegółowy/cieniowany/złamany kolorem/ wymagam dużego polotu i oryginalności artysty
wustyle Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 gulestus ok kult z krakowa ok 3rd eye z grudziadza ok
Nosfer Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 gulestus ok kult z krakowa ok 3rd eye z grudziadza ok
wustyle Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 wez Nosferu wybierz sie na konwent tatuazu 5-6 wrzesnia w Wawie zobaczysz co i jak pogadasz z ludzmi umowisz sie
Nosfer Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Kurde.. Wiedziałem, że gdzieś wyczytałem o konwencie w Wawie :> Ale nie mogłem znaleźć info później.. jakoś się pochowało.. Jeśli do tego czasu nie wybiorę się y robotą do gulestusa, to pojade na bank.. A może i tak pojadę, mimo wszytsko.. Chciałbym w tym tygodniu pojechac do nich z projektem. Natomiast przekazanie swojego wyobrażenia okazuje się trudniejsze niż myślałem. Nie wiem w jakim stopniu mi sie to uda, dlatego licze na polot tatuatora.. Coś czuję, że ciężki ze mnie będzie klient.
Nosfer Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Pokażę.. Jak znajde coś na czym mógłbym wytłumaczyć o co mi chodzi.. Chciałbym go zrobić w miejscu zaznaczonym - może trochę asymetrycznie, ale za to mniej popularne
wustyle Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ok, to czekam na wzor (oj bedzie bolalo, oj bedzie! :naughty:)
Nosfer Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Coś mi się też tak wydaje Żebra, bok.. przy kręgoslupie.. Tam chyba może boleć
wustyle Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 i lopatka... ale jak WYTRZYMIESZ to bedzie ok
Iverson Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ok, to czekam na wzor (oj bedzie bolalo, oj bedzie! :naughty:) Coś mi się też tak wydaje Żebra, bok.. przy kręgoslupie.. Tam chyba może boleć PERWERY :polew: :tongue4:
moskal Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ok, to czekam na wzor (oj bedzie bolalo, oj bedzie! :naughty:) nawet bardzo
Nosfer Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Eeeee.. Myślicie, że przez przypadek podczas Paintballa wybiegam sam na trzech zbunkrowanych gości z bronią ? Albo mam taki słaby refleks, że po tym jak dostanę kulkę podnoszę rękę dopiero po 4-tej ?
SoMeS Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 ja trzaskam kolejne 2 tattoo jak tylko zjade do polski na koniec sierpnia
moskal Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 jak dostanę kulkę podnoszę rękę dopiero po 4-tej ? zauważyłem
SoMeS Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 potrzebowałbym Panowie jakieś skrzydło na noge poddać przeróbce nie macie czegoś ciekawego
moskal Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 potrzebowałbym Panowie jakieś skrzydło na noge poddać przeróbce nie macie czegoś ciekawego poka
Rekomendowane odpowiedzi