Ukasz699 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Pierwsze poszly plecki a dokladnie lopatka wyglada tak: Nastepnie na nodze tego bede przerabial za jakis czas.. Kolejne na ramieniu najpierw maly stwierdzilem ze za maly: no i powiekszylem go o moje dodatki to jest efekt koncowy: W Planach jest jeszcze kilka miejsc mniejszym kark wraz z Moja Zona planujemy sobie wytatuowac jakies przyrzeczenia..
truckmaniac Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Chlopaki tutaj na pewno cos sobie znajdziecie!!! http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/25946/najgorsze_dziary_ha_ha_ha/ Ale shit.Ja mam jedną samoróbkę na ramieniu, a teraz się przymierzam do drugiego ramienia. Moja samoróba jednak tak nie szpeci A pro pos. Pomimo tatuażu od 14 lat jestem Honorowym
Madas Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Łukasz ładnie sobie rozbudowałeś tego tribala
SoMeS Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Ukasz699 o której słowa dokładniej pytasz? Chlopaki tutaj na pewno cos sobie znajdziecie!!! http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/25946/najgorsze_dziary_ha_ha_ha/ humorek widzę dopisuje
Ukasz699 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 o chłopie..ale tam ciężarów dowaliłeś Na rzezbe [br]Dopisany: 17 Maj 2009, 19:39_________________________________________________ Ukasz699 o której słowa dokładniej pytasz? Chlopaki tutaj na pewno cos sobie znajdziecie!!! http://www.smog.pl/txt_gfx_audio/25946/najgorsze_dziary_ha_ha_ha/ humorek widzę dopisuje Dawaj obydwa
Madas Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 ja tymi ciężarkami pięty robię tam jest 45 kg i ciekawe ile razy mr Adamoo dygnie to na biceps .... jak jechałby na zlot to zakładzik bym zrobił kto więcej dygnie ......
Ukasz699 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Łukasz ładnie sobie rozbudowałeś tego tribala No dzieki sam go stworzylem sobie wykonanie no juz nie ja naturalnie [br]Dopisany: 17 Maj 2009, 19:42_________________________________________________ ja tymi ciężarkami pięty robię hehe no tak :gwizdanie: Ja na prawe jajko tyle bralem
SoMeS Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Per aspera ad astra (sentencja łacińska) znaczenie Przez trudności do celu dosł. Przez ciernie do gwiazd symbolizuje mi pewien okres w życiu co do drugiej to data
Ukasz699 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Per aspera ad astra (sentencja łacińska) znaczenie Przez trudności do celu dosł. Przez ciernie do gwiazd symbolizuje mi pewien okres w życiu co do drugiej to data Fajne Sentencja jest super.. Data zreszta tez.. Bardzo ladnie to wyglada Ja jednak zdecyduje sie na jakis aforyzm bedzie sie laczyl z Zony pleckami
SoMeS Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 dzięki ja teraz wale swoje imię na nadgarstku prawym... żona ma na lewym kiedyś dorobi się na drugim jej imie a ona moje
Madas Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 jak macie jakieś ciekawe wzory zapodawajcie tutaj .... może komuś się przyda ....
SoMeS Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 ja wzorami się nie będę dzielił bo mam tylko te co już są jako plan zatwierdzony a nie chce by ktoś też miał
Ukasz699 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 jak macie jakieś ciekawe wzory zapodawajcie tutaj .... może komuś się przyda .... Ja mam super ale dla Kobiety namawialem swoja ale Ona sie z tym nie utozsamia wiec moge sprzedac
qoperek Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 ja mam na dysku około 8k wzorów ,zrobionych juz nie zrobionych, postaci z gier,filmów itd "przerysowanych" a wzor na swoje plecy znalazłem przez przypadek w MS office
Ukasz699 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Lub dla Panow.. Chcialem to sam rezac no ale ja juz niestety bylem w trakcie robienia swojego jak zobaczylem ten wiec moze komus sie przydac..
SoMeS Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 ja mam na dysku około 8k wzorów ,zrobionych juz nie zrobionych, postaci z gier,filmów itd "przerysowanych" a wzor na swoje plecy znalazłem przez przypadek w MS office może zechce pan? pokazać :gwizdanie:
Ukasz699 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 wypasik :good: Oj tak niestety ja juz mam to miejsce zawalone.. Szkoda ze tak pozno go znalazlem.. No ale moze ktos z forum sie pokusi
Ukasz699 Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 za***isty wzór Łukasz No wiem niestety juz nie dla Mnie.. Kto poreza takiego smoczka ?? Jest troszke zabawy co ?? No ale cieniami duzo robione nie na blache wiec moze nie bylo by tak zle.. Ja ten swoj poprawialem juz z 3 razy i po powrocie do Polski czeka mnie kolejny
Rekomendowane odpowiedzi