plastuch Opublikowano 23 Października 2010 Autor Opublikowano 23 Października 2010 Eee... za***iście się jeździ odciołem 26mm z suwmiarką w ręku to tylko 1mm niżej jak u Ciebie Danielek teraz chyba troche jeszcze skórke mieszka skróce bo troche zabardzo się zapadła
slepy Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Eee... za***iście się jeździ odciołem 26mm z suwmiarką w ręku to tylko 1mm niżej jak u Ciebie Danielek teraz chyba troche jeszcze skórke mieszka skruce bo troche zabardzo się zapadła mi Raggaman szył nowy krótszy i teraz jest ok
plastuch Opublikowano 24 Października 2010 Autor Opublikowano 24 Października 2010 Ta skórka ładnie w Twoim wygląda jeszcze teraz kierownica Ja z Ragaa też sie muszę skątaktować Wogóle wypadało by zadbać troche o wnętrze
moskal Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Ja z Ragaa też sie muszę skątaktować do mnie przyleci w poniedziałek kiera/mieszek/gałka/podłokietnik w lamboperforze dopiero bedzie :jerk: no i załatwiaj z nim szybko bo 2.11.2010 wyjezdza za granice
aju Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 na stałe? bo też chciał bym coś obszyć w allroadzie
slepy Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Ta skórka ładnie w Twoim wygląda jeszcze teraz kierownica Ja z Ragaa też sie muszę skątaktować Wogule wypadało by zadbać troche o wnętrze No kiery szukam, i zaraz po tym jak znajdę leci do Raggi, tyle że przed jego wyjazdem się już raczej nie wyrobię, i obszycie bedzie pewnie po nowym roku, ostatnio Krycha miał Eskową, ale za późno ją zobaczyłem [br]Dopisany: 24 Październik 2010, 17:49_________________________________________________ na stałe? bo też chciał bym coś obszyć w allroadzie nie coś mówił o 1,5 miecha
Nosb Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Noooo po powrocie to juz ja mam tam termin zaklepany wiec nawet sie nie wbijac przed swietami
moskal Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 nie coś mówił o 1,5 miecha Panowie do 2 listopada jestem w kraju później wyjeżdżam na 1-1,5 miesiąca. Więc wszystkie kwestie obszyciowe czy do flokowania po tym terminie.
plastuch Opublikowano 25 Października 2010 Autor Opublikowano 25 Października 2010 Noooo po powrocie to juz ja mam tam termin zaklepany wiec nawet sie nie wbijac przed swietami To wyślemy jeszcze moją kierownice i będzie Cacy
slepy Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Noooo po powrocie to juz ja mam tam termin zaklepany wiec nawet sie nie wbijac przed swietami Niech tylko znajdę kierę
plastuch Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 Koledzy z racji tego że sezon się kończy i felga pewnie lada dzień zmieni sie na zimową stalówke to chciałbym zmienic lub odświeżyć kolor felg. I tu prożba do Was pomóżcie mi się zdecydować 1.Białe 2.Szare 3.Grafit Czy zostawić w tym kolorze który jest
Krycha Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Grafit. Ty i jak zrobiłeś zderzak?
huzio00 Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 szare mi się podobają przy twoim kolorze auta
plastuch Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 no szare tez najbliższe memu sercu Ale ten grafit mnie kusi Grafit. Ty i jak zrobiłeś zderzak? A no troche wiecej (wiekszych) wkrętów niż ostatnio jakis klej montażowy no ogólnie to prowizorka jak skorczysyn Jak to wszystko podeschnie to jeszcze dodatkowo tą pianą psikne Ciekawe ile sie tym razem utrzyma bo średnio co 3miechy jest podkleiany i za każdym razem jest w coraz gorszym stanie
plastuch Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Opublikowano 6 Listopada 2010 "w domu siedziec kur$a" Ta "siedz w domu bądz blady i żyj w niewiedzy" to moje mtto [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 00:18_________________________________________________jupi najlepiej podrezane wnętrze w całym klubie
Rekomendowane odpowiedzi