Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Plastuchowe 1.8T i takie tam duperele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eee... za***iście się jeździ odciołem 26mm z suwmiarką w ręku to tylko 1mm niżej jak u Ciebie Danielek teraz chyba troche jeszcze skórke mieszka skróce bo troche zabardzo się zapadła :)

Opublikowano

Eee... za***iście się jeździ odciołem 26mm z suwmiarką w ręku to tylko 1mm niżej jak u Ciebie Danielek teraz chyba troche jeszcze skórke mieszka skruce bo troche zabardzo się zapadła :)

mi Raggaman szył nowy krótszy i teraz jest ok

37700765.jpg

Opublikowano

Ta skórka ładnie w Twoim wygląda jeszcze teraz kierownica :tongue4: Ja z Ragaa też sie muszę skątaktować :)

Wogóle wypadało by zadbać troche o wnętrze :decayed:

Opublikowano

Ja z Ragaa też sie muszę skątaktować :)

do mnie przyleci w poniedziałek kiera/mieszek/gałka/podłokietnik w lamboperforze dopiero bedzie :jerk: :jerk: :jerk:

no i załatwiaj z nim szybko bo 2.11.2010 wyjezdza za granice

Opublikowano

na stałe? bo też chciał bym coś obszyć w allroadzie

Opublikowano

Ta skórka ładnie w Twoim wygląda jeszcze teraz kierownica :tongue4: Ja z Ragaa też sie muszę skątaktować :)

Wogule wypadało by zadbać troche o wnętrze :decayed:

No kiery szukam, i zaraz po tym jak znajdę leci do Raggi, tyle że przed jego wyjazdem się już raczej nie wyrobię, i obszycie bedzie pewnie po nowym roku, ostatnio Krycha miał Eskową, ale za późno ją zobaczyłem :thumbdown:[br]Dopisany: 24 Październik 2010, 17:49_________________________________________________

na stałe? bo też chciał bym coś obszyć w allroadzie

nie coś mówił o 1,5 miecha :wink4:

Opublikowano

Noooo po powrocie to juz ja mam tam termin zaklepany wiec nawet sie nie wbijac przed swietami :naughty:

Opublikowano

nie coś mówił o 1,5 miecha :wink4:

Panowie do 2 listopada jestem w kraju później wyjeżdżam na 1-1,5 miesiąca.

Więc wszystkie kwestie obszyciowe czy do flokowania po tym terminie.

:hi:

Opublikowano

Noooo po powrocie to juz ja mam tam termin zaklepany wiec nawet sie nie wbijac przed swietami :naughty:

To wyślemy jeszcze moją kierownice i będzie Cacy :decayed:
Opublikowano

Niech tylko znajdę kierę :przebiegly:

Opublikowano

Koledzy z racji tego że sezon się kończy i felga pewnie lada dzień zmieni sie na zimową stalówke to chciałbym zmienic lub odświeżyć kolor felg. I tu prożba do Was pomóżcie mi się zdecydować

1.Białe

84c1ce33e895a2e5.jpg

2.Szare

1e8a5151c3d526da.jpg

3.Grafit

21f1853ee1a16b40.jpg

Czy zostawić w tym kolorze który jest :mysli:

Opublikowano

szare albo grafit :)

Opublikowano

Grafit. Ty i jak zrobiłeś zderzak?

Opublikowano

szare mi się podobają przy twoim kolorze auta :naughty:

Opublikowano

no szare tez najbliższe memu sercu :decayed: Ale ten grafit mnie kusi :)

Grafit. Ty i jak zrobiłeś zderzak?

A no troche wiecej (wiekszych) wkrętów niż ostatnio jakis klej montażowy no ogólnie to prowizorka jak skorczysyn :kox: Jak to wszystko podeschnie to jeszcze dodatkowo tą pianą psikne :)

Ciekawe ile sie tym razem utrzyma bo średnio co 3miechy jest podkleiany i za każdym razem jest w coraz gorszym stanie :kwasny:

Opublikowano

:punish: "w domu siedziec kur$a"

:decayed:

Opublikowano

:punish: "w domu siedziec kur$a"

:decayed:

Ta "siedz w domu bądz blady i żyj w niewiedzy" to moje mtto :polew:[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 00:18_________________________________________________jupi najlepiej podrezane wnętrze w całym klubie :decayed:

fc793c0565916807.jpg