cougarr2 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Witam. Prowadzę mały sklepik o profilu myśliwskim. Ruch mam raczej nie wielki i kokosów nie ma. Jeszcze ta sezonowość, myśliwi budzą się raczej dopiero na jesień. Tak więc myślę jak zwiększyć ruch przede wszystkim w moim sklepie internetowym, ewentualnie uderzyć w jakiś asortyment żeby był większy ruch w interesie. Macie jakieś koncepcje ??
lukaszooo Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Artykuły jeździeckie pasowały by do myślistwa tyle ze wędkarstwo jest popularniejsze.
cougarr2 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Wędkarstwo bardzo zbliżony temat. Już o tym myślałem.
audiaudi Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 https://mswia.gov.pl/pl/bezpieczenstwo/koncesje-i-zezwolenia/264,Obrot-specjalny.html
quadral20004 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 To logiczne że nikt ci nie powie w czym jest interes bo automatycznie ma kolejnego potencjalnego konkurenta
cougarr2 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2016 To logiczne że nikt ci nie powie w czym jest interes bo automatycznie ma kolejnego potencjalnego konkurenta Wiadomo jak jest, chętnie bym z kimś nawiązał kontakty (hurt, detal, jakieś przedstawicielstwo ciekawych produktów itp). Koncesje mam na amu i broń, amu mam w sprzedaży na broń nie mam warunków lokalowych.
sssV Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Doloz graty airsoftowe. Repliki, ciuchy, oporządzenie. Co prawda konkurencja jest spora, ale mozesz sie zdziwic ile osob w Twojej okolicy sie w to bawi.
maniek2408 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 A może dołożyć asortyment z karmami dla zwierząt ,jak by nie było piesków i kotków teraz przeróżnych w domkach jest.Plus do tego wysyłkowo na aledrogo
marec-ki Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Wędkarstwo jest popularne ale co raz częściej żeby przyciągnąć klienta trzeba mieć spory asortyment a to się wiąże z dużą powierzchnią lokalową. Wielu moich znajomych i ja również omijamy małe klitki gdzie mają podstawowe rzeczy wędkarskie. Wiele osób specjalizuje się teraz w konkretnej metodzie wędkarskiej więc musiałbyś się zdecydować co dokładnie chcesz oferować. No i przede wszystkim znać się na tym !! Jeżeli miałbyś się decydować na akcesoria wędkarskie to z moich obserwacji wynika, że bardzo mocno rozwija się karpiowanie ... tylko chyba nie koniecznie w Twoich okolicach :/
cougarr2 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Wędkarstwo to temat jeszcze większy niż myślistwo. Trzeba mieć duży lokal
mjs3101 Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Ja bym powiązał z pomocą w uzyskiwaniu pozwoleń na broń Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
cougarr2 Opublikowano 23 Października 2016 Autor Opublikowano 23 Października 2016 Ponawiam nawiąże kontakty (hurt, detal, jakieś przedstawicielstwo ciekawych produktów itp). Termosy, noże, ubrania, optyka, obuwie itp.
Rekomendowane odpowiedzi