Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

H4mm3R S4 Look/RECARO/Heble TTRS 370/330/AccuAir/ROHANA 20X10J

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cutout jak już ;)

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 285,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Jak ześ to zrobił?

Otworzymy kiedyś razem flaszkę, to Ci powiem :decayed:

Opublikowano
nie rozumiem Polskiego prawa co to komu przeszkadza jak szyba jest tak lekko przyciemniona , ja sam mam osobiscie 65% z przodu i wszystko doskonale widać a zawsze to mniej razi słońce kierowce , tragedia jest w tej Polsce aż się nie chce wracać tu na wyspie mogę mieć i 95% z przodu i słowem nie powiedzą a tu się uczepią o byle gów...

Slabo znasz prawo w UK bo tam rowniez nie wolno przyciemniac szyb przednich bocznych, a to ze cie jeszcze nie ukarali za to to tylko twoje szczescie nic wiecej:wink:

Opublikowano

kuźwa tak to jest jak planuje sie jakiegoś ori moda i zwleka z czasem :facepalm: ja narazie kompletowalem tylko przycisk S i moduł pod przepustnicę, możesz zdradzić na priv z czego przepustnica bo gotowe rozwiazania serwowane przez MG itd. zabijają ceną :decayed:

co do dźwięku to szału macicy nie ma bo brakuje 2 cylindrów :kox: ale jak na klekota pozytywnie :jerk:

będzie troche hałasu po mieście robić :whistling:

Opublikowano
Jak ześ to zrobił?

Otworzymy kiedyś razem flaszkę, to Ci powiem :decayed:

Proponuję H4mm3r zostawić temat obecnie dla nas :wink: dokończymy jeszcze to na innym sterowniku :wink: z czasem sie zastanowimy czy zdradzimy temat przepustnicy wydechu :kox:

Opublikowano

Na żywo dużo lepiej brzmi [emoji2]

Opublikowano

Łogień panie :kox:

Opublikowano

dobrze pierdzi :thumbup1:

Opublikowano
Jakiś czas temu na pokład wpadł przycisk S

http://i.imgur.com/y9PProL.jpg

Ostatnio zmobilizowałem Kubę i podłączyliśmy przycisk S do nowego gadgetu, a oto efekt...

Gdyby nie ten klekot z przodu, byłoby idealnie :grin:

zawsze możesz powiedzieć że przy nagrywaniu poza kadrem stał jakis klekot:wink:

a poza tym fajnie brzmi...swoja droga w koncu dystanse załozyłem:decayed: czemu ja juz dawno tego nie zrobiłem to za cholere nie wiem:grin:

Całkiem całkiem nagraj filmik jak jest podczas jazdy. Z tyłu masz odwrotnie załozoną opone. Dlaczego?

Opublikowano
Cutout jak już ;)

DECAT jak już :decayed:

Opublikowano

Fajnie to wydechy w Środku brzmią przy konkretnym przyspieszaniu :) Obsłuchane na Żywo podczas jazdy i jest Tomaszu przyjemnie dla Ucha :)

Opublikowano

Hammer fura miażdży suty na żywo:slina: dzięki za mini spota:decayed: jak wrzuci foty to proszę się nie śmiać z moich balonów przy jego 19"....:grin:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki wladi za spotkanie :wink: Twoja furmana tez zacna poza tymi balonami :decayed: foty wrzucę jak wrócę na ślunsk :wink:

Opublikowano

Teraz mi się przypomniało że oglądałem ten Twój wydech i kuźwa jest dobre yebnięcie:slina::slina::slina::slina:

Opublikowano
  • Autor

Podziękować :decayed:

---------- Post dopisany 18-06-2014 at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany 12-06-2014 at 18:54 ----------

Mały up :wink:

Ostatnio odezwały się przednie amorki z weitec'a i zastąpiły je amorki H&R o krótszym skoku

S0QV4o3.jpg

Mały gift od Wandeja

Q97krdH.jpg

I powoli kompletuję graty pod pełnowymiarowy zapas

UbfUQJd.jpg

Jsgzh9e.jpg

Opublikowano

Ten zwijacz do węża ogrodowego też jest elementem wyposażenia ?? :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Ten zwijacz do węża ogrodowego też jest elementem wyposażenia ?? :decayed:

To jest przedłużacz, używany z ładowarką do aku mieści się w kole zapasowym :grin:

---------- Post dopisany at 19:47 ---------- Poprzedni post napisany at 19:44 ----------

Jakby ktoś potrzebował taki wkład do bagażnika + pokrywa na koło (jak na foto) to mam jeden zestaw więcej, który oddam za 50zł :wink:

Opublikowano

wiesz co zastanawiam sie nad gwintem i widze ze masz pojecie na temat komfortu na takim sprzecie.moglys polecic jakas firme dobra.chodzi o to zeby bylo wygodnie a nie za twardo.cena nie gra roli:wink:

Opublikowano

BC Racing gwint z 30stoma stopniami regulacji twardości, cena ok 4000 zł

Wyklepane na Variofonie :)