wrclaguna Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 No powinien być odpowiedni panel do szyb/lusterek do opcji składanych lustereczek. ..i sterownik w drzwiach odpowiedni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 sie doreza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabriofan Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autko się maluje, więc po świętach powinno być gotowe A przed chwilą wpadły mi w ręce lusterka z S4, fotochromy, el. składane w mega cenie Jeszcze Ci została kasa z PZU na rezanka Wrzuc na PW ile taka przyjemnosc z fotochromami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Jakby ktoś chciał, to mam jeszcze nowe lusterka z RS4 z fotochromami na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Ja tam bym był bardziej zainteresowany tymi z S4 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 i te i te fajne. RS4 to jednak większy rarytas jakbym miał jakieś ciemniejsze auto to pewnie byłyby już moje :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość srb38vx Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 i te i te fajne. RS4 to jednak większy rarytas jakbym miał jakieś ciemniejsze auto to pewnie byłyby już moje :kox: Przemaluj twoja furmanka :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 eresowe sa piękne.... szkoda że mam srebrne auto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 siemian do ciebie by te rs4 pasowały ale musiałbyś pomalować na czarno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabriofan Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Tunery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 i jak tam autko? już żyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 i jak tam autko? już żyje? Koniec tego tygodnia albo początek przyszłego ma być gotowe [br]Dopisany: 03 Maj 2011, 16:48_________________________________________________Wczoraj wpadł mi w ręce gwint FK Silverline X - regulacja wysokości + regulacja twardości (amortyzatory KONI) , stal nierdzewna. Foty z aukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 i tak Ci to nie pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 i tak Ci to nie pomoze w czym ma mi to pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 no nie wiem myslalem zwe chcesz to wymienic zeby sie juz miescic w zakretach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 to dopiero część planu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ładnie, ładnie ... mody pełną parą a furka już gotowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 szalejesz chopie [br]Dopisany: 08 Maj 2011, 12:23_________________________________________________mi się dzisiaj udało wyrwać zderzak s - line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ładnie, ładnie ... mody pełną parą a furka już gotowa ? W tym tyg. ma być :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Maj 2011, 12:45_________________________________________________ mi się dzisiaj udało wyrwać zderzak s - line very good Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi