Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Subaru odchodzi z WRC co dalej ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.moto.wp.pl/kat,23681,wid,10677199,wiadomosc.html

Mnie ta wiadomość zabiła.

Jak dla mnie powoli konczy sie era prawdziwych rajdów. Nie zapomne czasów jak jezdzil McRae, Gronholm, Burns czy Makinen. Wtedy bylo Subaru, Mitsubishi, Ford, Peugeot, ekipy z ktorych kazdy mogl wygrac. Ogladalo sie to z przyjemnoscia.

Suzuki tez sie wycofalo i ile teraz ekip zostanie 3 ?

Myslicie ze cos sie zmieni ?

Opublikowano

no to suzuki czy subaru ? :naughty:

a ktoś pamięta grupę B ? To były rajdy... WRC to nie to

Opublikowano

Dla mnie rajdy się skończyły jak odeszło Mitshubishi :gwizdanie: :kox:

A subaru... cóż wystarczy popatrzeć na ich najnowszy model "lanosa" i myślę że nie ma o czym mówić... spadająca sprzedaż...generalnie nie wyrobili finansowo a pamiętajmy, że to mała firma w porównaniu z kolosami :wink4:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2008, 16:52_________________________________________________

no to suzuki czy subaru ? :naughty:

i suzuki i subaru :naughty:

Opublikowano

dla mnie WRC skonczylo sie jak przyszedl Loeb. a kiedys ogladalem namietnie na eurosporcie. podobnie bylo z F1 jak wszystko wygrywal Schumacher.

Subaru szkoda ale taki jest los. przyjdzie ktos szybszy, lepszy...

Opublikowano

a w tv widziałem jak to chyba Loeb mówił: że i tak subaru (i ci co odeszli) się nie liczyli w rajdach tylko ford i citroen i kryzys to tylko pretekst by odejść.

Opublikowano

z F1 wycofala sie Honda

Opublikowano

z F1 wycofala sie Honda

no to juz jakis czas temu. a kazdy pretekst jest dobry. a pan loeb niech nie bedzie taki mundry...

Opublikowano

z F1 wycofala sie Honda

no to juz jakis czas temu. a kazdy pretekst jest dobry. a pan loeb niech nie bedzie taki mundry...

to tak przy okazji tematu :wink4:

Opublikowano

ja Loeba nie lubilem od samego poczatku.

Honda jeszcze nie odeszla do konca grudnia chce sprzedac team i mozliwe ze Peugeot kupi team Hondy w F1.

Tak czy siak auta takie jak Subaru Impreza czy Mitsubishi Lancer od zawsze sie kojarzyly z jednym a teraz ? ehhh

Opublikowano

Kryzys postępuje i będzie coraz gorzej. W Stanach robią zakłady bukmacherskie, który koncern z Wielkiej Trójki padnie pierwszy (GM, Ford, Chrysler, ten ostatni ma największe szanse).

Opublikowano

Smutne :(

Opublikowano

ja Loeba nie lubilem od samego poczatku.

Honda jeszcze nie odeszla do konca grudnia chce sprzedac team i mozliwe ze Peugeot kupi team Hondy w F1.

raczej nie sprzeda bo peugeot wycofał się z kupna a raczej ten koncern do którego należy peugeot
Opublikowano

Sprzedaż samochodów spod znaku SUBARU bazowała tylko i wyłącznie na promowaniu tej marki w rajdach .

Bez rajdów Subaru może pozamykać salony.

Opublikowano

i swięty spokój. sami sobie wbili gwozdz do trumny nowym modelem imprezy...