FroS-t Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Fajnie sie zaczyna, Ty dzwon, TOM3K też dzwon, u mnie awaria.............. Współczuje Progi całe ?
pksmlody Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Opublikowano 3 Listopada 2016 Że tak powiem uja było dzisiaj widać jak się już policja rozjechała itp... Wyglądały na całe, ale wiesz jak jest. Auto stoi w garażu i będzie tam stało póki w sobotę nie ruszę się na warsztat i nie pooglądam auta dokładnie...
TOM3K Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Dramat jakiś. Moją miał dzisiaj oglądać rzeczoznawca ale chyba go nie było bo zero info od Audi. A czekam jeszcze na drugiego od radia, który strasznie przeciąga.
pksmlody Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Opublikowano 4 Listopada 2016 Ja dzisiaj będę dzwonił do ubezpieczyciela sprawcy w celu umówienia się z rzeczoznawcą na wycenę szkód... Będę informował Was w miarę możliwości o przebiegu sprawy. Trzymajcie kciuki...
TOM3K Opublikowano 4 Listopada 2016 Opublikowano 4 Listopada 2016 do mnie serwisant powiedział zebym brał kasę i kupił części s polsce bo to sam mogę zrobić ale jak mam się w to bawić to wolę mieć poprostu auto zrobione
pksmlody Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Opublikowano 5 Listopada 2016 Info z dzisiaj: rzeczoznawca z OC sprawcy będzie w środę........
Gość Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Za***isty masz ten wydech. Gdzieś tam parę razy na mieście słyszałem. Nawet pod dupe nie zdążyłem podjechać bo te 600 niuta zawija asfalt Edytowane 15 Listopada 2016 przez uszol
pksmlody Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Opublikowano 16 Listopada 2016 A dzięki Mateusz Jest dobrze, moment robi robotę. Czekam na zakończenie sytuacji z kolizją i już planowane parę rzeczy do auta głównie tłusty serwis i mnóstwo rzeczy do zrobienia będzie żeby później tylko "zaspawać" maskę i się nie interesować! A jak zostanie trochę grosza to dorzucę jeszcze kilka KM i NM...
Gość Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) później tylko "zaspawać" maskę i się nie interesować! Bo to tak jest, im czesciej tam zagladasz tym czesciej sie psuje Edytowane 16 Listopada 2016 przez uszol
pksmlody Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Ok, przed pokazaniem całości prac wykonanych i które jeszcze będą trwały przez najbliższe dwa tygodnie małe spy photo... Zapowiedź (bardzo) dużego serwisu dzik Dzisiaj autko odebrane, a zrobione było: - PDC przód, - Ściszanie radia po włączeniu PDC, - Przyciski konsoli w chromie, - Spryski mgiełkowe, - Wymiana MCE na wersję max, - LEDy w rejestrację. kaju Foto: Edytowane 3 Grudnia 2016 przez pksmlody
Mizur138 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Kolego mozesz zrobic dokladniejsze zdj tych ledow ??
pksmlody Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2016 Kolego mozesz zrobic dokladniejsze zdj tych ledow ?? Może jutro coś cyknę lepszym aparatem jak znajdę chwilę. Fajnie że zrobiona Dzięki. A co u Ciebie? Opowiadaj!
FroS-t Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Czekam i się już wkurwiam lekko, ale moze po weekendzie odbiore to napisze co i jak gdy bede juz pewny że naprawa zakończona.....
pksmlody Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2016 Leszek Twoje nerwy mnie nie dziwią, troszkę już to trwa... Będzie dobrze ziom Dzisiaj wieczorem wrzucę fotę gratów na jutrzejszy serwis Ok, obiecane zdjęcie: Jutro do warsztatu, a oprócz załączonych na zdjęciu rzeczy, w aucie będzie jeszcze zrobione parę innych. Stay tuned.
tomekhxc Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 fajne autko no i serwis bedzie też konkretny
FroS-t Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 fajne autko no i serwis bedzie też konkretny
Norbas Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Fajnie, że już auto ogarnięte po kolizji
pksmlody Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2016 Fajnie, że już auto ogarnięte po kolizji Dzięki, też się cieszę Właśnie wróciłem z 300km wycieczki do warsztatu. Auto zostawione. Pierwsza wstępna diagnoza odbyła się na miejscu. Troszkę będzie "rzeźbienia" W miarę możliwości będę updatował temat
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2016 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Gdzie odstawiłeś na zrobienie blach, że aż 300km dymałeś?
Rekomendowane odpowiedzi