Rob@k Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2020 11 godzin temu, Norbas napisał: Fajne to masz i jakoś już wyglada Zrobil byś jakaś fajna sesyjke i do kalendarza pyknął ? Dzieki. Jak będę miał trochę czasu to porobię jakieś lepsze foty.
Rob@k Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) W końcu od poniedziałku urlop. Wyjazd w niedzielę nad morze a tu takie kwiatki Zerwała się tuleja od mocowania amora. Na szczęście @Wandej szybko działa (dzięki) i jutro auto na warsztat. Edytowane 15 Lipca 2020 przez Rob@k
Rob@k Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Opublikowano 16 Lipca 2020 Godzinę temu, karolek_ust napisał: Gdzie będziesz nad morzem? W Niechorzu.
karolek_ust Opublikowano 16 Lipca 2020 Opublikowano 16 Lipca 2020 ok myślałem że okolice półwyspu Helskiego
Rob@k Opublikowano 26 Lipca 2020 Autor Opublikowano 26 Lipca 2020 Dostałem mały prezęcik od żony Wie co dobre ? 3
Rob@k Opublikowano 26 Lipca 2020 Autor Opublikowano 26 Lipca 2020 6 minut temu, Tkoczu_ napisał: Bd w czym na zloty jeździć Na zloty jest klubowa koszulka, ale ta też się tam nada ?
Michu1996 Opublikowano 29 Lipca 2020 Opublikowano 29 Lipca 2020 W dniu 26.07.2020 o 22:56, Rob@k napisał: Dostałem mały prezęcik od żony Wie co dobre ? Takie prezenty to ja rozumiem
Rob@k Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Dotarła dzisiaj kolejna część brakującej układanki. Listwy progowe S4. Brakuje już tylko silnika 1
Michu1996 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 2 minuty temu, Rob@k napisał: Dotarła dzisiaj kolejna część brakującej układanki. Listwy progowe S4. Brakuje już tylko silnika No to czas na silnik
Rob@k Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2020 6 minut temu, Michu1996 napisał: No to czas na silnik Taaa fajnie by było.
Rob@k Opublikowano 4 Października 2020 Autor Opublikowano 4 Października 2020 (edytowane) Dawno mnie tu nie było, ale temat nie umarł a kilometry lecą. Zamontowany ostatnio tip z kwasu i wymieniony podwojny intercooler na centralny w raz z całym orurowaniem z kwasówki. Trzy popołudnia spędzone na cięciu gięciu i pasowaniu. Ale w końcu się udało i wszystko na miejscu. Przy okazji usunięty też cały układ SAI. Jeszcze tylko przemalowanie rór na czarno żeby nie rzucaly się tak w oczy. Temperatura w dolocie spadła i mam wrażenie, że płynniej przekazywana jest moc, nie ma takiego kopnięcia w plecy. Edytowane 4 Października 2020 przez Rob@k 5
Misieqq7 Opublikowano 6 Października 2020 Opublikowano 6 Października 2020 W dniu 4.10.2020 o 13:01, Rob@k napisał: Dawno mnie tu nie było, ale temat nie umarł a kilometry lecą. Zamontowany ostatnio tip z kwasu i wymieniony podwojny intercooler na centralny w raz z całym orurowaniem z kwasówki. Trzy popołudnia spędzone na cięciu gięciu i pasowaniu. Ale w końcu się udało i wszystko na miejscu. Przy okazji usunięty też cały układ SAI. Jeszcze tylko przemalowanie rór na czarno żeby nie rzucaly się tak w oczy. Temperatura w dolocie spadła i mam wrażenie, że płynniej przekazywana jest moc, nie ma takiego kopnięcia w plecy. dobra robota ! A o ile spadła temperatura ? robiłeś logi ? zmieniam teraz turbo na hybryde i też myślę czy by nie wrzucić fmic bo mam dsmic..
Rob@k Opublikowano 6 Października 2020 Autor Opublikowano 6 Października 2020 11 godzin temu, Misieqq7 napisał: dobra robota ! A o ile spadła temperatura ? robiłeś logi ? zmieniam teraz turbo na hybryde i też myślę czy by nie wrzucić fmic bo mam dsmic.. Logów nie robiłem. Co do temperatury to jest do 10 st. więcej niż na zewnątrz.
george Opublikowano 6 Października 2020 Opublikowano 6 Października 2020 55 minut temu, Rob@k napisał: Logów nie robiłem. Co do temperatury to jest do 10 st. więcej niż na zewnątrz. Mierzone VFIZ? Planujesz poprawkę mapy silnika?
Rob@k Opublikowano 6 Października 2020 Autor Opublikowano 6 Października 2020 22 minuty temu, george napisał: Mierzone VFIZ? Planujesz poprawkę mapy silnika? Tak mierzone na vfiz. Poprawa mapy jak ogarnę jeszcze parę żeczy w motorze.
Rob@k Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Opublikowano 11 Listopada 2020 Buty na zimę założone, jeszcze tylko serwis olejowy i można czekać na śnieg. Przy okazji ostatnie ręczne mycie w tym roku. Zakodowałem jako ostatni chyba na forum aux do radia i małe usprawnienie z tyłu. Wyjścia USB do ładowania telefonów dla dzieci. 5
Rekomendowane odpowiedzi