Opublikowano 18 Listopada 20223 l Autor W dniu 23.10.2022 o 12:52, Marfiol napisał(a): Temat od dechy do dechy przeczytany,dobra fura Dużo tego nie ma?,będę wrzucał co jakiś czas ważniejsze rzeczy,będzie do wglądu na przyszłość Wpadła zima na pokład?
Opublikowano 18 Listopada 20223 l ruda już widzę zadomowiona przykre, że tak te auta potrafią gnić, ale z nowszymi jest nie lepiej
Opublikowano 18 Listopada 20223 l Te auta są już pełnoletnie, nie ma siły, która uchroniła by je przed rdzą
Opublikowano 18 Listopada 20223 l Autor 1 godzinę temu, czareq napisał(a): ruda już widzę zadomowiona przykre, że tak te auta potrafią gnić, ale z nowszymi jest nie lepiej Tak,czuje się jak u siebie ?przykro się będzie rozstać na wiosne
Opublikowano 22 Listopada 20223 l 10 minut temu, Norbas napisał(a): Co to za koło i jakie parametry to ma ? Chyba od A8, 19" 9j et33
Opublikowano 3 Grudnia 20223 l Autor Fajnie się trzyma taka nowa skórkę perforowana,polecam każdemu obszycie nawet Ori kiery całkiem inne czucie?
Opublikowano 26 Listopada 20232 l Autor Uzupełniam temat,chce tu mieć najważniejsze rzeczy jakie działy się przy aucie. "Szlif" dwumas (jest w b,dobrym stanie)+ nowe sprzęgło Sachs +oczywiście kewlar
Opublikowano 26 Listopada 20232 l Dobrze pomodzona B6-stka.Swoje lata mają, ale da rade coś tam, jeszcze przy nich podłubać
Opublikowano 26 Listopada 20232 l Autor Ja już mam wszystko co jest mi potrzebne,teraz tylko wymieniam co trzeba i utrzymuje w jak najlepszym stanie technicznym ?
Opublikowano 26 Listopada 20232 l Utrzymanie w jak najlepszym stanie,tech.to podstawa teraz, przy tych autach.Nie stety mają już swoje lata.Ja tam na mój egzemplarz, nie mam co narzekać, blacharka w stanie b.dobrym,wszystko co było potrzebne wymienione,zostały tylko detale .Zawsze coś tam się jeszcze dołoży ,coś zmieni wizualnie, a tak to tylko jeżdzić ?
Opublikowano 29 Listopada 20232 l Autor Zima na pokładzie,nie mogę dobrać odpowiedniego koloru,chciałem trochę jaśniejszy niż lato a tu wyszedł trochę ciemniejszy niż te niebieskie☹️
Opublikowano 30 Listopada 20232 l Autor Bo brudne są ? Jeszcze są za jasne w przyszłym znowu malowanie?