miro1983 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Siemka. Mam nadzieje, ze zalapie sie jeszcze na ta książeczke... Jak bedzie Ci sie chciało, to pofruń ja na [email protected] Z góry dzięki i jak zwykle SZEROKOŚCI!!!
Kowi87 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Siemka. Mam nadzieje, ze zalapie sie jeszcze na ta książeczke... Jak bedzie Ci sie chciało, to pofruń ja na [email protected] Z góry dzięki i jak zwykle SZEROKOŚCI!!! Nie mam pytań Post wcześniej podałem 2 linki do tego samego poradnika Tu mozna ściagnąć!!!!!! --> Pobierz(wyslijto.pl) albo [/b] STĄD(rapidshare) Dajcie koledze ochłonąć z tymi mailami
miro1983 Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Siemka WSZYSTKIM Ma ktoś jeszcze tą książeczke? Jeśli tak, to BŁAGAM! wyśclijcie mi ja na [email protected] Z góry DZIEKI
Kowi87 Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 spójrz wyzej na odnosnik POBIERZ mozesz sobie ściagnąć
Obsession Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Panowie czytajcie troche postów. Są podane linki z których mozna ściągać! Jakby tak kolega miał wysyłać każdemu forumowiczowi to nie odchodziłby od kompa.. Swoją drogą poradnik rewelacyjny zarówno dla początkujących jak i dla osób, którzy trochę w tym siedzą. Masa informacji Nie przypuszczałem ze będzie miał 86 stron
Rafal_69 Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Opublikowano 6 Lutego 2009 Ludzie patrzcie jak juz napisali koledzy wyżej na LINKI i pobierajcie sami bo nie zdarze zrobić sobie przerwy na spanie jak bede miał tak do wszystkich na meila wysyłać kolega Kowi87 specjalnie dla WAS zrobił link(i chwała mu za to ) z którego możecie bezpośrednio ściagać ta książke więc korzystajecie z tego!!
_Solar_ Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 jak by co polecam rowniez taki program do wgrywania danych http://www.sendspace.pl/
musti Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Polecam książkę naprawdę dużo można się z niej dowiedzieć
jarko Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Ludzie patrzcie jak juz napisali koledzy wyżej na LINKI i pobierajcie sami bo nie zdarze zrobić sobie przerwy na spanie jak bede miał tak do wszystkich na meila wysyłać kolega Kowi87 specjalnie dla WAS zrobił link(i chwała mu za to ) z którego możecie bezpośrednio ściagać ta książke więc korzystajecie z tego!! To może wstaw te linki do pierwszego posta, bo nie każdy wszystko czyta
Darkman Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Tu macie link na rapidshare na koncie premium więc nie zniknie tak szybko.Miłego ściągania. http://rapidshare.com/files/195044387/Car_Audio.doc
Rekomendowane odpowiedzi