Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spocik w Kutnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i Szymek odjebałeś z kierunkiem :gwizdanie:

trochę :confused4: ale już jest założony nowy, a na wiosnę wizyta u blacharza :gwizdanie:

Łukasz kiedyś rozmawialiśmy na temat twoich wewnętrznych listew, malowanie ich itp. zrobiłeś już to?

Opublikowano

niee dałem sobie z tym spokój. Chyba zostanie drewienko tak jak jest, a w przyszłości w B7 bedzie od razu;)

Opublikowano

cos strasznie cicho w temacie sobotniego spociku łódzkiego...0 zdjęć komentarzy...hmm dziwne?! :no:

Opublikowano

niee dałem sobie z tym spokój. Chyba zostanie drewienko tak jak jest, a w przyszłości w B7 bedzie od razu;)

to kiedy się przesiadasz do B7 :kox: ?

cos strasznie cicho w temacie sobotniego spociku łódzkiego...0 zdjęć komentarzy...hmm dziwne?! :no:

Mateusz coś słabo szukałeś... http://www.6sense.pl/gal/#/content/pictures1/ :gwizdanie:

Opublikowano

oj zwracam honor:) :hi: no to mam nadzieje na następny jedziemy całą ekipą:)

Opublikowano

oj zwracam honor:) :hi: no to mam nadzieje na następny jedziemy całą ekipą:)

oj można byłoby można... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Panowie mam do was pytanie czy znacie jakiegoś Dobrego i w miarę rozsądnego z cenami lakiernika samochodowego w kutnie lub okolicach....

Opublikowano

Panowie mam do was pytanie czy znacie jakiegoś Dobrego i w miarę rozsądnego z cenami lakiernika samochodowego w kutnie lub okolicach....

Łukasz ostatnio malował dokładki itp. wal do niego :wink4: z tego co pamiętam też trochę szukał lakiernika :gwizdanie:

Opublikowano

dzięki Szymon napiszę do niego PW... :hi:

Opublikowano

Na Bardzinku dobrze maluja tam nawet chyba łukasz malował, i jeszcze w Kutnie na Chodkiewicza koles nazywa sie Kowalczyk tez jest dobry.

Opublikowano

Dokładnie, choć ja wybrałem Bardzinek, bo byli tańsi. Ten Kowalczyk ma bardzo dobrą opinię i robi tylko raczej takie wypasione autka,ale i ceny jego usług są wysokie. nie pamietam ile za element brał,ale między nim, a bardzinkiem wyszło różnicy jakieś 300zł

Opublikowano

Dzięki chłopaki za namiary

jeśli można wiedzieć to ile bierze Bardzinek za element... :mysli:

Opublikowano

Jeśli dobrze pamiętam,to w granicach 250zł

Opublikowano

Jeśli dobrze pamiętam,to w granicach 250zł

...bo tu mi powiedzieli 150-200 euro zależy jakie jest uszkodzenie .... :wallbash::evil:

Opublikowano

a mocno masz pogniecione te drzwi? kiedy sie do PL wybierasz? ja miałem uszkodzony przedni błotnik i chyba wzieli 100zł za naprawę, za malowanie tak jak pisałem wyżej.

Opublikowano

...nie tak dużo jebła mi przednim kołem dobrze że szybko nie jechała aby morda jej się odbiła na szybie w drzwiach ....suka .... :ranting1:

d5106ea29881da63med.jpg

Opublikowano

Tragedii nie ma, no ale każdy by sie wkur... zrobią Ci to w pare dni;)

Opublikowano

wysłałem im e-meila z dokładnymi fotkami aby w przybliżeniu zrobili wycenę czekam na wiadomość... :mysli:

Opublikowano

wysłałem im e-meila z dokładnymi fotkami aby w przybliżeniu zrobili wycenę czekam na wiadomość... :mysli:

to daj znać co Ci odpiszą.