Szamek Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 No i Szymek odjebałeś z kierunkiem :gwizdanie: trochę ale już jest założony nowy, a na wiosnę wizyta u blacharza :gwizdanie: Łukasz kiedyś rozmawialiśmy na temat twoich wewnętrznych listew, malowanie ich itp. zrobiłeś już to?
lukasera Opublikowano 11 Października 2010 Autor Opublikowano 11 Października 2010 niee dałem sobie z tym spokój. Chyba zostanie drewienko tak jak jest, a w przyszłości w B7 bedzie od razu;)
Fipomat Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 cos strasznie cicho w temacie sobotniego spociku łódzkiego...0 zdjęć komentarzy...hmm dziwne?!
Szamek Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 niee dałem sobie z tym spokój. Chyba zostanie drewienko tak jak jest, a w przyszłości w B7 bedzie od razu;) to kiedy się przesiadasz do B7 ? cos strasznie cicho w temacie sobotniego spociku łódzkiego...0 zdjęć komentarzy...hmm dziwne?! Mateusz coś słabo szukałeś... http://www.6sense.pl/gal/#/content/pictures1/ :gwizdanie:
Fipomat Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 oj zwracam honor:) no to mam nadzieje na następny jedziemy całą ekipą
Szamek Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 oj zwracam honor:) no to mam nadzieje na następny jedziemy całą ekipą oj można byłoby można... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
wypsiu Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Panowie mam do was pytanie czy znacie jakiegoś Dobrego i w miarę rozsądnego z cenami lakiernika samochodowego w kutnie lub okolicach....
Szamek Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Panowie mam do was pytanie czy znacie jakiegoś Dobrego i w miarę rozsądnego z cenami lakiernika samochodowego w kutnie lub okolicach.... Łukasz ostatnio malował dokładki itp. wal do niego z tego co pamiętam też trochę szukał lakiernika :gwizdanie:
wypsiu Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 dzięki Szymon napiszę do niego PW...
heniooo Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Na Bardzinku dobrze maluja tam nawet chyba łukasz malował, i jeszcze w Kutnie na Chodkiewicza koles nazywa sie Kowalczyk tez jest dobry.
lukasera Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 Dokładnie, choć ja wybrałem Bardzinek, bo byli tańsi. Ten Kowalczyk ma bardzo dobrą opinię i robi tylko raczej takie wypasione autka,ale i ceny jego usług są wysokie. nie pamietam ile za element brał,ale między nim, a bardzinkiem wyszło różnicy jakieś 300zł
wypsiu Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Dzięki chłopaki za namiary jeśli można wiedzieć to ile bierze Bardzinek za element...
lukasera Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 Jeśli dobrze pamiętam,to w granicach 250zł
wypsiu Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Jeśli dobrze pamiętam,to w granicach 250zł ...bo tu mi powiedzieli 150-200 euro zależy jakie jest uszkodzenie ....
lukasera Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 a mocno masz pogniecione te drzwi? kiedy sie do PL wybierasz? ja miałem uszkodzony przedni błotnik i chyba wzieli 100zł za naprawę, za malowanie tak jak pisałem wyżej.
wypsiu Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 ...nie tak dużo jebła mi przednim kołem dobrze że szybko nie jechała aby morda jej się odbiła na szybie w drzwiach ....suka .... :ranting1:
lukasera Opublikowano 13 Października 2010 Autor Opublikowano 13 Października 2010 Tragedii nie ma, no ale każdy by sie wkur... zrobią Ci to w pare dni;)
wypsiu Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 wysłałem im e-meila z dokładnymi fotkami aby w przybliżeniu zrobili wycenę czekam na wiadomość...
musti Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Witajcie Trwają jeszcze zapisy na ręczniki klubowo-plażowe Oto link : RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH
lukasera Opublikowano 14 Października 2010 Autor Opublikowano 14 Października 2010 wysłałem im e-meila z dokładnymi fotkami aby w przybliżeniu zrobili wycenę czekam na wiadomość... to daj znać co Ci odpiszą.
Rekomendowane odpowiedzi