lukasera Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witamy Witamy Obecność kolegi na następnym spocie obowiązkowa:)
efendi Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Co do nastepnego spotu/zlotu może zaczniemy planować i nagłasniac sprawe teraz im wcześniej tym lepiej i wieksza frekfencja .Moja propozycja to może lany poniedziałek w świeta wielkanocne bo na ten czass bede w kraju autem i wiekszość ludzi pracujących ma wolne i na placu wolności nikt nie bedzie przeszkadzał w sesjach zjeciowych.
Fipomat Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 w sumie to troszkę wcześnie jeszcze żeby się tak na 100% określić, ale generalnie termin świąteczny wydaje mi się w miarę realny A na pewno fakt faktem, że teraz trzeba sprawe mocniej nagłośnić wśród znajomych i na różnych forach kutnowskich A tak z innej beczki nie wiem jak to jest ale na I spocie wszyscy oprócz mnie mieli avanty teraz kolega nowy również mam nadzieje że pojawią się również i inne sedaniki
Szamek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 KODATHLON witamy witamy ale oczywiście tak jak mówił lukasera obecność na następnym spocie obowiązkowa Fipomat avant-bardziej rodzinne autko a wracając do spocików to myślałem że coś wcześniej uda się wykombinować... ale oczywiście jeśli nie to na ten wielkanocny się piszę!
wypsiu Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Widzę że rośniecie w siłę Ja bym z miłą chęcią do was dołączył ale do polski dopiero wybieram się na zlot w Bukowinie Życzę powodzenia i organizujcie spoty kutnowskie jak najczęściej,ja będę z wami na forum
lukasera Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2010 Tomek, my sie widzimy w marcu pogadamy, obgadamy i na pewno na Kutno też się jakoś umówimy [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 12:40_________________________________________________szymon88-16 dałeś rade w zakopcu bez łańcuchów? ile jechałeś przez zakopianke ???
Szamek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 śnieg spadł dopiero w nocy z soboty na niedziele, a od rana w niedziele wyjeżdżałem do domu. bez łańcuchów na szczęscię się obyło, a w korku nie stałem nawet 5min. całą zakopianke ominąłem obiazdami mam do was pytanie, z racji tego, że planuje na wiosnę kupić jakieś felgi, a teraz podobno są trochę tańsze cena do 1100zl 16" lub 17", możecie coś polecić? a może sami macie, albo może znacie kogoś kto chce sprzedać? generalnie chciałbym iść w jakiś oryginał, ale nie wykluczam innych. najlepiej właśnie jakby ktoś był od nas z okolicy żeby można było podjechać i obejrzeć je osobiście p.s. wzór lukasera mi się bardzo podoba
KODATHLON Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 to ja sie pisze na ten spocik-no niestety avant i dzis sie zakopałem nim kolo mieczyslawowa i bez łopaty ani rusz:D ale nam sniegu nawialo he he piszcie jak co o tym spocje kiedy dokladnie i sie wybiore:)
lukasera Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2010 Jak tam chłopaki zasypało Was? mnie tam sie moim traktorkiem jeżdzi bez problemu, tylko ciut za niski jest chociaz wyczyściłem sobie juz cały spód o śnieżek:P ...To kiedy jakiś spocik?
Szamek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 zasypało to 3/4 dni temu a teraz to już jest spoko chociaż oczywiście zakopanie się i pomoc ciągnika w tym roku mam już za sobą czego skutkiem było urwanie osłony pod silnikiem no właśnie można było by się ustawić na jakiś spocik... jak dla mnie to 16-17 i 30-31 stycznia odpada-szkoła, a co do reszty dni to spróbowałbym się jakoś dostosować
wypsiu Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zapraszam do zakupu Kalendarzy klubowych na rok 2010.Klubowe kalendarze ścienne 2010r I niech se wiszą w kutnowskich i okolicznych mieszkankach :good:
wypsiu Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zapraszam do zakupu Kalendarzy klubowych na rok 2010.Klubowe kalendarze ścienne 2010r I niech se wiszą w kutnowskich i okolicznych mieszkankach :good: Tutaj wszystko jest zapisywać się i kupować a w miesiącu październiku będziecie mojego strucla oglądać http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarze_scienne_2010_najladniejsze_zdjecia_a4_wybrane_w_konkursie-t111315.0.html
Hugo Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam serdecznie i zapraszam do zakupu Kalendarzy klubowych 2010r .Wszystkie informacje znajdziecie w tym wątku ====> http://www.a4-klub.pl/smf/kalendarze_scienne_2010_najladniejsze_zdjecia_a4_zapisy-t111315.0.html .Pozdrawiam
Fipomat Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 no w sumie można by kupić zbiorowo zawsze taniej:)
Szamek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Opublikowano 13 Stycznia 2010 to kto się pisze na kalendarz niech daje znać ja oczywiście jestem zaa
lukasera Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 A ja sobie kupiłem nie patrząc na ten wątek, wiec juz zapłaciłem i dupaa
KODATHLON Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 No więc kiedy spocik i gdzie dokładnie? Rzadko tu bywam i jak co proszę o informacje na gg lub prywatna wiadomośc.
lukasera Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Chyba musimy troche zaczekac aż mrozy odpuszczą,bo nie bedzie nawet jak pooglądać furek i pogadac o nich:) moze jakos na początku lutego w kocu puści troche zima i sie spotkamy:)
wypsiu Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Jak coś to mogę wam u Boryny załatwić jakieś upusty bo właścicielem jest mój stary dobry kolega,zawsze cieplej
Rekomendowane odpowiedzi