Kimi Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Szamek daj na dzieciaki pare zł :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=231378.0 Jaki naganiacz Kimi jak Szamek wypije jedna butelke mniej to mu sie nic nie stanie ,a dzieciaki beda miały udane święta Dzięki, Panowie, za wkład :notworthy: :notworthy:
Szamek Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Szamek daj na dzieciaki pare zł :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=231378.0 Jaki naganiacz Kimi jak Szamek wypije jedna butelke mniej to mu sie nic nie stanie ,a dzieciaki beda miały udane święta każdy mówi na swoim przykładzie
junior_tdi Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Ema! Panowie, kiedy macie spoty w Kutnie? mieszkam niedaleko, do płocka coś nie mogę na te spoty się wybrać może do Was mi się uda
Szamek Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 w Kutnie już b. dawno nie mieliśmy żadnego spota, kiedyś było nas paru, a w chwili obecnej o ile się nie mylę to zostałem już chyba sam, jakbyś kiedyś był w Krośniewicach to daj wcześniej znać zrobimy spota u mnie
Szamek Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 muszę się kiedyś tam do Was wybrać
Kimi Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 muszę się kiedyś tam do Was wybrać Koniecznie, daleko nie masz :cool1: :decayed:
junior_tdi Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Przyjeżdżajcie do Łodzi przez najbiższe 2 weekendy będę w łodzi w szkole, można coś pomyśleć
Hugo Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 Witam Zapraszamy do zamawiania kalendarzy klubowych na rok 2012 Wszystkie informacje są tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232338.0 Pozdrawiam
lukasera Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2012 Szamek, wybierasz sie do BT?
Szamek Opublikowano 7 Stycznia 2012 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Szamek, wybierasz sie do BT? takie mam plany Ty startujesz?
lukasera Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 Planuje wystartowac tylko musze transport znaleźć
Szamek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Planuje wystartowac tylko musze transport znaleźć sam jedziesz?
klysek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Planuje wystartowac tylko musze transport znaleźć sam jedziesz? Szaman Lukas jak cos moge ja was zabrac przeciez ja jade tylko z panna :gwizdanie:
lukasera Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2012 pomyślimy.. ja jechałbym z dziewczyną i musze pokombinować, żeby zabrał ją ktoś z torunia...
wypsiu Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 pomyślimy.. ja jechałbym z dziewczyną i musze pokombinować, żeby zabrał ją ktoś z torunia... Tomeks zahaczy o Toruń zawinie Kasie w czwartek spędzi z nami noc w BT a ty w piątek lub w sobotę jak Ci pasuje dojedziesz ....
klysek Opublikowano 20 Stycznia 2012 Opublikowano 20 Stycznia 2012 pomyślimy.. ja jechałbym z dziewczyną i musze pokombinować, żeby zabrał ją ktoś z torunia... spoko tak tylko napisalem jak byscie nie mieli sie jak dostac :gwizdanie:
lukasera Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2012 pomyślimy.. ja jechałbym z dziewczyną i musze pokombinować, żeby zabrał ją ktoś z torunia... spoko tak tylko napisalem jak byscie nie mieli sie jak dostac :gwizdanie: Dzięki za zaoferowanie sie, jak coś to na pewno dam znac, pozdro[br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 21:16_________________________________________________ pomyślimy.. ja jechałbym z dziewczyną i musze pokombinować, żeby zabrał ją ktoś z torunia... Tomeks zahaczy o Toruń zawinie Kasie w czwartek spędzi z nami noc w BT a ty w piątek lub w sobotę jak Ci pasuje dojedziesz .... Zapytam jej, jak załątwi sobie wolne, to może sie z tą Pałką Tomeksem zabierze [br]Dopisany: 20 Styczeń 2012, 21:17_________________________________________________Szamek i co z BT? namyslasz sie nadal? za kalendarz zapłaciles? :gwizdanie:
Szamek Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 bez spiny dziewczyny jadę na pewno pewnie, że zapłaciłem Ty pewnie jeszcze nie?
Rekomendowane odpowiedzi