Coleman Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 no spot byl spoko duzo ludzi nawet
Luka3s Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 a zdjęcia jakieś rodzinne są ? Przepraszam wszystkich za moją nieobecność, ale wczoraj świętowałem urodziny jednego dobrego muzyka i troszeczkę się zapomniałem Moja wina, moja wina moja bardzo ciężka wina.
dejf Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 chyba 'wielka wina' Flyer - i jak ogarnąłeś temat tego szarpania? Dzwoniłeś do Mariusza? Co mówił?
PP84 Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 dzieki panowie za spota, co prawda dlugo nie zabawilem ale frekwencje podbilem
Flyer Opublikowano 18 Września 2010 Autor Opublikowano 18 Września 2010 chyba 'wielka wina' Flyer - i jak ogarnąłeś temat tego szarpania? Dzwoniłeś do Mariusza? Co mówił? dalismy d*py, ze sie nie przejechalismy predkosciomierz nie dziala, wiec auto szarpie przy zmianie biegow. poprostu te zegary odczytuja predkosc z absu, a u mnie powinny odczytywac ze skrzyni. trzeba przekodowac abs i bedzie wszystko OK na razie wlozylem z powrotem zegary od diesla, bo nawet RNS-E zaczal wolac o PIN
stanley Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 Dzięki za spota panowie Ja juz piję piwko i oglądam mecz
Coleman Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 KSW nie zapomnij luknac heee a nie tam mecze jakies hee
mushu Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 no ładnie nas dzisiaj było zdjęć niestety nie ma ;( każdy miał laptopa nikt aparatu :gwizdanie: smutno że nie było klubowego kubełka na kfc nadrobimy no właśnie kiedy może ustalimy jakiś termin np 1 sobota/ niedziela miesiąca albo 7 poniedziałek po wielkanocy
Luka3s Opublikowano 18 Września 2010 Opublikowano 18 Września 2010 mysle ze 1 sobota miesiaca jest ok
dejf Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 chyba 'wielka wina' Flyer - i jak ogarnąłeś temat tego szarpania? Dzwoniłeś do Mariusza? Co mówił? dalismy d*py, ze sie nie przejechalismy predkosciomierz nie dziala, wiec auto szarpie przy zmianie biegow. poprostu te zegary odczytuja predkosc z absu, a u mnie powinny odczytywac ze skrzyni. trzeba przekodowac abs i bedzie wszystko OK na razie wlozylem z powrotem zegary od diesla, bo nawet RNS-E zaczal wolac o PIN To tak troche jak z tym tempomatem... Rzeczywiscie szkoda ze nie było jazdy próbnej..
Coleman Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 ja bym wolal niedziele w sobote pracuje
Luka3s Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 to może być pierwsza niedziela miesiąca to mi pasuje. np o 12-13 co wy na to?
Luka3s Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 No mi też . nawet fajnie tak "od święta wpaść na spot"
Wandej Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 Nie ma co się umawiać teraz na konkretny termin Ale w następnym miesiącu też trzeba będzie coś zrobić jak piszecie
dejf Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 Zrobi sie zrobi i moze jakos tez karniemy sie jak ktos bedzie chcial zaprezentowac mozliwosci autka - oczywiscie w granicach rozsadnego bezpieczenstwa.
Coleman Opublikowano 19 Września 2010 Opublikowano 19 Września 2010 ja nie mam czym sie reprezetowac heeemoja 90-cio konna machina nie wiele potrafi
Flyer Opublikowano 20 Września 2010 Autor Opublikowano 20 Września 2010 Ja w Plonsku jestem nieregularnie... czasem co tydzien, czasem co miesiac, wiec najlepiej ustawiac sie na spoty jak ma byc troche wiecej osob.
Rekomendowane odpowiedzi