kris_lpgcars Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 z powodów niewydolności czasowych w poprzednim temacie ktos mi go kłódka zamkną wiec odpalam go raz jeszcze tylko tym razem dodam cos na początek jak sie zdobędę na troszkę więcej czasu to umyje autko i pstryknę cos milszego dla oka a na razie pochwale sie tym co mam
audi.wielun Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Daj fotki wnętrza,JAKIŚ WYPAS JEST? Widać że ładna i zadbana
rafalekx Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 felga idealna kolorek jak Kowiego, morski czy jak go tam nazwać? Bardzo ładny avancik, opisz wyposażenie i może jakieś lepsze fotki i foteczki wnętrza. Fajniutka
michu93 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 no fajna fajna... hehe widze kolejny automat
medik Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Super fela, jeden z najładniejszych modeli do A4 moim zdaniem.
topor Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 ładny Avant... i jak kolega medik napisal kolko ladne;)
Madas Opublikowano 27 Grudnia 2008 Opublikowano 27 Grudnia 2008 naprawdę piękne masz te TDI w avancie ...wrzuć fotki środka
miguel. Opublikowano 28 Grudnia 2008 Opublikowano 28 Grudnia 2008 pomimo kiepskich fotek zapowiada sie ślicznie, to jaki ten wypas ??
kris_lpgcars Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2008 wiec jak mowilem to dorzucilem a co do wypasu to w sumie tylko podstawowa wersja jak na rynek brytyjski Audi A4 TDI Avant SE wiec dodam krotki opis co w tym jest : automat /tiptronic 4x poduszki + 2 kurtyny wiec jaskow dookola jest dosc duzo ABS to kazda ma ale ciesze sie ASR-em super zabawka bardzo uzyteczna nawet w deszczu climatronic w dosc dobrym sztanie technicznym... znaczy dziala kaseciak z przodu ....daje rade ... podlokietnik fabrycznie wyrezany szyberdach dosc ciekawa opcja w orginale byla na 16" aluskach ... zawieszenie w orginale - standard w pozniejszym czasie po zakupie zaczolem inwestowac w autko i. orginales zmieniareczka na 6CD tempomat zabawka ktora umila czas w podrozy zestaw glosnomowiacy PARROT CK-3100 dosc niedawno zegareczek do TURBO ( nie zabardzo moglem sie pogodzic z miejscem - psuje mi widok orginalu) zmienilem aluski na 17" z laczkiem 235/45 ZR17 no i najbardziej czasochlonna robotka wygluszylem drzwi 4x na razie dolozylem czujniki cofania ...hehe niby avant a przydatne
audi.wielun Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 No ,teraz widać to jasno i wyraźnie,gratuluje!!!Posadz ją jeszcze lekko w dół i będzie git.
kris_lpgcars Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2008 posadzilem ma poprzednia czworeczke w dol o 35mm i stwierdzilem nigdy wiecej -taka byla sztywna, teraz postawilem ja na dystansach (10mm) i na 235/45R17 i uwierz mi juz jest wystarczajaco sztywna ... no w sumie rodziny przybywa i nie za bardzo to lubia i mi sie milej jezdzi. A w sumie oprocz gleby to mysle o czyms jeszcze ale nie chce odejsc za bardzo od ori , propozycje mile widziane
miguel. Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t48753.0.html;highlight=1be napisz do kolegi czy jeszcze aktualne
kris_lpgcars Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2008 pobawilem sie z ksiazka serwisowa i oto me skromne wyniki 7A1 = CD changer preparation 4UF = Drivers and front passenger air bag with front passenger air bag deactivation 6XD = Exterior mirrors: electrically adjustable/heated 5SJ = Left exterior mirror: convex 6TS = Right exterior mirror: aspherical, large viewing field 1KD = Disc brakes, rear J0R = Battery 380 A (80 Ah) 1LB = Disc brakes, front 1AJ = Anti-spin regulation (ABS/ASR/EDL) with electronic differential lock (EDL) 1BA = Standard suspension/shock absorption 3FE = Electric slide/tilt sunroof with sun screen/sunblind 5MF = Decorative aluminum inserts 4R3 = Power windows with comfort operation 7X0 = Without park distance control F0A = No special purpose vehicle, standard equipment 0L2 = Electric throttle actuation 8GD = Alternator 90A 0G7 = Tiptronic 0YF = Weight range 6 installation control only, no requirement forecast ??? 0JJ = Weight category front axle weight range 9 T4N = 4-cylinder diesel engine 1.9 L unit 038.A 3NZ = Rear seat bench unsplit, backrest split folding 8JK = Ellipsoidal headlight for driving on the left U1D = Instrument insert w/ mph speedo, clock, tachometer, trip odometer and additionalinstruments (voltage, oil temperature) X2B = National sales program Great Britain 1MR = Leather steering wheel 8Q1 = Headlight-range adjustment 9Q2 = Multi-function display/on-board computerwith check control 8Z5 = Not hot country M3L = 4-cyl. turbo diesel engine 1.9 L/85 kW TDI with pump-jet injection system base engine is T4N/TD0 7Q0 = Without navigation device C6R = Alloy wheels 6J x 17 7K0 = Without tire pressure warning light 4X3 = Side air bag front with curtain air bag ??? 2K1 = Reinforced bumpers 6R0 = Selector lever cover 3L3 = Manual height adjustment for front seats 3Y0 = Without roll-up sun screen 4K4 = Radio remote controlled central locking 5D1 = Carrier frequency 433.92 MHz-434.42 Mhz ??? 1SA = Without additional engine guard - niby sa wszystkie oslony 0GE = Emissions concept EU 3 Q1A = Standard front seats 4GP = Windshield in heat-insulating glass withsunshield and viewing window for vehicleidentification number co do niektorych jestem nadzwyczaj zdziwiony bo pojecia nie mam o co w nich chodzi. Jezli ktos ma pojecie o co w tych z ??? chodzi moglby cos napisac bede mile wdzieczny
Rekomendowane odpowiedzi