peter22 Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Opublikowano 14 Marca 2018 Trzeba znaleźć zapaleńca , który to doceni ?
Gibons Opublikowano 14 Marca 2018 Opublikowano 14 Marca 2018 Ja ją kupię po 3 b8 musi byc teraz coś innego
dominika6c6 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Elo czy coś ruszyłeś w temacie....
peter22 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) A daj spokój , ostatnio byłem umówiony na przyciemnienie szyb swojego i ojca q5 gosciu się rozchorował i d*pa . Z mocno tez nic nie zrobione bo perun jeszcze nie zrobiło turbiny i tak cały czas coś pod górkę. A twoja jak tam śmiga na nowych gratach ?? Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez peter22
dominika6c6 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Jestem zadowolony wszystko jest ok autko naprawde dostalo kopa jest teraz duzo zrywniejsza.... poza tym odswiezylem fele zakupilem oponki i zmienilem na nowe ramki z tablic rej w chromie teraz szukam dysz dobspryskow na szybe zeby zrobic mgielki w aso oczywiscie nie maja pojecia czy z innych audi pasuja ....co za ludzie....jutro biore sie za mycie i pastowanko budy no i jak czas pozwoli to zadbam o skore.... a tak to chyba z modow tyle chodzi mi jeszcze po glowie oklejenie chromow na czarno ale sam nie wiem.....
peter22 Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Opublikowano 18 Maja 2018 Udało się złapać kolejne fajne cyferki ? szybki zostały ściemniony , teraz dzieciaki nie marudzą ze ich słońce razi
dominika6c6 Opublikowano 24 Maja 2018 Opublikowano 24 Maja 2018 (edytowane) No szybki ładne ale coś mi tu nie pasuje....:) czyje to autko??? Twoja krowa miała chyba inne koła z tego co pamiętam??? czy ty jeszcze masz zimę u siebie??? Ps...jak perun??? przebieg ładny ( coś mało jeździsz rok temu było chyba 140??? tylko 8 tyś w roczek ) u mnie trzeba jeszcze 100 tyś dodać ale odpukać śmiga milutko....jestem zadowolony.... Edytowane 24 Maja 2018 przez dominika6c6 dopis
peter22 Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Opublikowano 24 Maja 2018 Koła moje , lato zima mam te same felgi tylko opony przekładam. Docelowo chce na lato 21 cali z sq5. No przebieg jaki robię nie powala hehe ale tak jak piszesz w rok to max 10 tys robię . Co do turbo i reszty ciagle czekam . Nie odpisuje do mnie jak narazie. Trzeba chyba zadzwonić bo tak to będę czekał w nieskończoność .
dominika6c6 Opublikowano 24 Maja 2018 Opublikowano 24 Maja 2018 No tematu trzeba pilnować wiem po sobie ja do Łodzi dzwoniłem każdego dnia i wtedy to wiedzą że trzeba działać....No ale powoli pewnie się uda....a jak wydech...ogarnięty
peter22 Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Opublikowano 24 Maja 2018 (edytowane) Z wydechem się wstrzymuje bo nie wiem jak będzie chodziło auto po wywaleniu dpf-a . Wsadzam kata na euro 4 . Dopiero później zapadnie decyzja czy podłączę wydechy czy tez nie . Ewentualnie jeszcze jest opcja dołożenia puszki tak jak jest w sq5 Edytowane 24 Maja 2018 przez peter22
dominika6c6 Opublikowano 25 Maja 2018 Opublikowano 25 Maja 2018 Myślisz że po wywaleniu dpf i zamontowaniu kata przejdziesz przeglad....moze byc problem z tym....lepiej zregenerowac chyba dpf i mieć spokój...no cóż działaj ciekawy jestem mocy....
peter22 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2018 Auto zaprowadzony na walkę z mocą . Wymiana pompy wysokiego ciśnienia na wydajniejsza , turbo - perun turbo , downpipe mr-motors , sportowy katalizator na euro 4 . Czas 2-3 dni zobaczymy co wyjdzie
dominika6c6 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Opublikowano 6 Czerwca 2018 No to temat ruszył, ciekawe ile to wszystko wyniesie....ale będzie efekt super..
peter22 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) trzeba trochę poczekać bo niestety perunturbo zle złożyło stronę zimna i turbina zawadza o jakieś tam przewody. Może w piątek auto będzie do odbioru zobaczymy . Gdyby nie to to już dzisiaj pewnie by był odbiór . Marcel z dieselsoft jedzie z tematem , maja wszystko zrobić na mojej starej turbinie tzn downpipe itd a później ja perun odeśle turbo to zostanie tylko podmiana i strojenie Edytowane 6 Czerwca 2018 przez peter22
peter22 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2018 (edytowane) Ok właśnie wróciłem z trasy , auto odebrane pierwszy pomiar dał 415 KM ale z uwagi na dziwne zachowanie skrzyni zostało 390 KM wykres wrzucę później. Wydech jest obecnie przelotowy , kat się nie zmieścił . Dźwięk za***isty Wiec chyba trzeba będzie odsprzedać aktywne wydechy bo przy obecnym brzmieniu nie ma sensu ich podlanczac. Auto przyspiesza za***iście kolega wracał ze mną swoją jeszcze seryjna q5 i mówił ze jest przeciąg w porównaniu do jego serii. Wiadomo to nie jest auto do wyścigów dwie tony wagi i jeszcze wysokość auta robi swoje ale do bezpiecznego poruszania się już się nadaje . Co do kata to muszę podjechać jeszcze w jedno miejsce i zobaczymy czy się gdzieś zmieści czy nie. Przy spokojnej jeździe wydech chodzi cicho dopiero przy dodaniu gazu budzi się i jego dźwięk jest za***isty. Przejechałem autem 140 Km i nie jest męczący dźwięk , zobaczymy co na to powie żona i dieciaki. Jak będzie dla nich za głośno to zawsze można jakiś środkowy wydech dołożyć tak jak to jest w sq5 Edytowane 12 Czerwca 2018 przez peter22
dominika6c6 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Hejo no to pomodziles z 240 km na 390km to jest przepaść....na pewno teraz jest radość z jazdy.... ciekawe czy skrzynia to wytrzyma ??? Jeśli możesz to napisz dokładnie co modziles.... bo domyślam się że turbo to hybryda i dpf off a ciekawy jestem dokładnych pozostałych modow....wklej jakieś zdjęcia wydechu jeśli masz..... graty mocy i tylko pozazdrościć... Ps ile niutonkow wyplulo???
peter22 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2018 Turbo przerobione w perun , downpipe 3 cale pompa wysokiego ciśnienia przerobiona , duży ic
mystic.pl Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Imponujący przyrost, musi ładnie się odpychać ?
Rekomendowane odpowiedzi