PARAF Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 ale się chłopcy rozpisali Czekali aż Ty zaczniesz... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxcudo Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Tak wpadnę na chwilkę i mam nadzieje, że dobrze trafiłem Dzisiaj, 28.08.2012r widziany w Kołobrzegu Niebieski(o ile dobrze pamiętam to LZ5W) Avant B6 na numerkach LZA~~ Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Witam czy ktoś jest może z okolic TOmaszowa Lubelskiego i wie cos może na temat tych felg ? Alufelgi Audi "18" 5*112 ET 35, 8,5J Tomaszów Lubelski ? Tablica.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Witam czy ktoś jest może z okolic TOmaszowa Lubelskiego i wie cos może na temat tych felg ?Alufelgi Audi "18" 5*112 ET 35, 8,5J Tomaszów Lubelski ? Tablica.pl Ja co prawda jestem z Zamościa, ale mogę Ci powiedzieć, że są... ... brzydkie. ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Rant i tak do polerki by sie nadał a reszta w jakis przyzwoity kolorek a jak nie to cale do polerowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 komu w zamościu lub okolicach mogę oddać bez strachu autko do zrobienia - chodzi o prawdopodobnie padnięty egr, lub coś z nim, może tylko piny, może jakiś przewód. mam swojego na szczebrzeskiej umówionego, ale dopiero na przyszły poniedziałek :/ więc tydzień bez auta by był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 problem elektryczny i elektroniczny to edekxp jest na naszym forum , bo w zmc nie ma ogarnietych tak naprawde od A4,ani mchanikow ani elektro............... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 no właśnie się tak zastanawiam, egr to problem mechaniczny czy elektryczny? bo jeśli elektryczny to do Malczenko przedzwonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojci Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 a Ci kolesie w Sitańcu to nie za bardzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 nie szukajcie na sile , co niektorzy to sterowniki zamka do b3 powinni zakladac, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 a Ci kolesie w Sitańcu to nie za bardzo? a w sitańcu kto? na siłe nie szukam, ale widzę, że do mechanika to się trzeba z wyprzedzeniem jak do lekarza umawiać, dobrze, że nie mam 3 miesięcznego terminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 w zmc nie ma ogarnietych tak naprawde od A4,ani mchanikow ani elektro............... Nie dziwne, jak świeżo po poskładaniu silnika dajesz w pi*de do 6000 rpm... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 ...właściwa diagnoza to podstawa... ---------- Post dopisany at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ---------- a i nie wiem skad takie info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 ...właściwa diagnoza to podstawa...---------- Post dopisany at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ---------- a i nie wiem skad takie info Jak zwykle nie wie o czym mówi jaśnieparaf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 ...właściwa diagnoza to podstawa...---------- Post dopisany at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ---------- a i nie wiem skad takie info Jak zwykle nie wie o czym mówi jaśnieparaf Błądzisz synu, błądzisz... ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... ---------- Post dopisany 06-09-2013 at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany 03-09-2013 at 18:57 ---------- Hrubieszów: Na sesję przyszło tylko trzech radnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Wybiera się ktoś jutro na spot? Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Wybiera się ktoś jutro na spot?Tapatalk Ja napewno nie '/,, ... wysłane z WC za pomocą szczotki do kibla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 ja toze nie , od 11:00 juz w drodze w grudniu bede na bank , a pozniej w marcu ---------- Post dopisany at 19:18 ---------- Poprzedni post napisany at 19:09 ---------- trzeba sie spotkac w normalnie kulturalnie o własnych siłach jak nasz śliwkowy wroci , pogadac posiedziec zrestartowac sie , oblac status ojca ANDRZEJA , gratulacjie raz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloooo85 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Wybiera się ktoś jutro na spot?Tapatalk Ja pewnie zawitam a bedziesz miał ze sobą vaga ?? jakaś kontrolka epc mi wyskoczyła i nie wie o co kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Ja pewnie nie będę, egr jeszcze nie zrobiony, chyba, że rowerem:-P Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi