chudineze Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Brama będzie na pilota Na linie papilarne. Lepszy wypas brama bedzie w sobote A Ty komu będziesz ogradzał, a może ktoś się żeni
PARAF Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 brama bedzie w sobote ojciec, a my to na browara się kiedyś nie umawialiśmy...?
chudineze Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2014 ojciec, a my to na browara się kiedyś nie umawialiśmy...? Która godzina?
PARAF Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 ojciec, a my to na browara się kiedyś nie umawialiśmy...? Która godzina? Sorry dowódco, ale "mówiłem" do elma... Nie jestem godzien pić przy jednym stole z taką osobistością jak Ty (V.i.p.)
chudineze Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Z nim to się już napijesz
Sherlock Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Z nim to się już napijesz Wody z . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . gazem.
Fido Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zamówiłem jednak ten kabelek z oprogramowaniem. Jak ktoś chce jeszcze zakupić to pisać do jareks19 na aledrogo. Chyba jeszcze sztukę ma.
chudineze Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zamówiłem jednak ten kabelek z oprogramowaniem. Jak ktoś chce jeszcze zakupić to pisać do jareks19 na aledrogo. Chyba jeszcze sztukę ma. Będziesz Pan zadowolony
Fido Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Sie okaże sie. A więc. Kabelek dotarł. Instalacja VDSC 12.12 przebiegła pomyślnie. Komp przyjął sterowniki do kabla. Łączy się z autem. Nareszcie.
PARAF Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Sie okaże sie. A więc. Kabelek dotarł. Instalacja VDSC 12.12 przebiegła pomyślnie. Komp przyjął sterowniki do kabla. Łączy się z autem. Nareszcie.
DarkMind Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 któy sensowny serwis klimy w zamościu z ozonowaniem? żeby i mieli dobrą maszyne do ozonowania i wiedzieli jak ją obsłużyć a do tego ewentualnie sprawdzili klime mechanicznie, parownik czy coś tam.
chudineze Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ozonowanie nic nie daje lepiej kupić to: http://allegro.pl/liqui-moly-odgrzybiacz-klimatyzacji-klima-fresh-i4518925361.html Ja ostatnio miałem problem i zrobili mi tu: https://plus.google.com/102317406497260356437/about?gl=pl&hl=pl
Sherlock Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 A co się dzieje. Profilaktyka czy już za późno. ?
chudineze Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Mnie pytasz jak tak to nie chłodziło mnie i sprawdzali wycieki i nic nie znaleźli, dopiero zabiegi odciągnięcia do końca czynnika zrobienie próżni i powtórnie napełnienie dało oczekiwany rezultat.
Rotmistrz Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Robiłem u nich sprężarkę, znają się na rzeczy. U ojca w aucie była nieszczelność, też dali radę.
DarkMind Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Potrzebne mi ozonowanie właśnie, bo odgrzybialem preparatem, demontowali mi schowek pasazera i gdzies gleboko wpryskiwali ale... Teraz od miesiąca mi strasznie wali w aucie po wlaczeniu tej klimy, wlasnie jakby tym preparatem a to straszna chemia, filtr kabinowy wymienialem po odgrzybianiu. Od dwoch tygodni mam problem z kaszlem i sxisla w plucach, moze to nie powiązane, ale wole zozonowac i mieć spokój, z tego co czytalem ozonowanie wybija zapachy, a odgrzybione niby już jest, tylko chce pojechać do kogoś sprawdzonego Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
daroo26 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Potrzebne mi ozonowanie właśnie, bo odgrzybialem preparatem, demontowali mi schowek pasazera i gdzies gleboko wpryskiwali ale... Teraz od miesiąca mi strasznie wali w aucie po wlaczeniu tej klimy, wlasnie jakby tym preparatem a to straszna chemia, filtr kabinowy wymienialem po odgrzybianiu. Od dwoch tygodni mam problem z kaszlem i sxisla w plucach, moze to nie powiązane, ale wole zozonowac i mieć spokój, z tego co czytalem ozonowanie wybija zapachy, a odgrzybione niby już jest, tylko chce pojechać do kogoś sprawdzonego Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Soryy kolego ale Cię zasmucę, ja ozonowałem już kilka razy, kilka razy bardzo długo i dalej nic, próbowałem już chyba wszystko tzn. wszystkim co jest na rynku - bez rozbierania chyba się nie odbędzie, ale całej tapicerki i dokładne czyszczenie ! Edytowane 3 Września 2014 przez daroo26
elmo814 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) wąglik lub ebola załatwi sprawe:) Edytowane 3 Września 2014 przez elmo814
DarkMind Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Tapicerka byla prana niedawno, a do tego sam czyscilem specjalnymi srodkamu i odzywkami, to raczej nie to. W poniedzialek jade na podnosnik i bedzie sprawdzane czy odplywy drozne, bo mogly aie przytkac i chemia zamiast splynac, zostala i znowu odgrzybianie. Facet konkretny, więc zobaczymy jak będzie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi