elmo814 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Jak wroce do domu dam ci namiar na tanszego goscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blachy Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Koledzy, ile trzeba szykować kasy na wymianę sprzęgła w 1.8T Q? Pytanie o samą robotę, bo sprzęgło wiem ile kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazak990 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Jak wroce do domu dam ci namiar na tanszego goscia chodzi o ściemę ? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Koledzy, ile trzeba szykować kasy na wymianę sprzęgła w 1.8T Q? Pytanie o samą robotę, bo sprzęgło wiem ile kosztuje. 200-350 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 tak o scieme , poszło pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Zapraszam w imieniu klubu http://a4-klub.pl/index.php?/topic/344522-bukowina-tatrzanska-2016-watek-informacyjny/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strazak990 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Witam kto by się podjął Lub pomógł podłączeniu w b7 4x elektryka szyb .?? Od kolegi z forum kupię co potrzebne tzn. siłowniki, wiązki, boczki przedni panel kierowcy do tego wiązka z auta, cały komplet Czy jest tutaj ktoś kto ogarnia temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Roboty trochę jest.Odezwij się może coś zdziałamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 elmo odezwał się kolega co kupił Twojego paździerza http://a4-klub.pl/index.php?/topic/347846-konin-witam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) no jest, Marku bedziesz jutro , mam pare pytan co do VW:) Edytowane 6 Lutego 2016 przez elmo814 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) . Edytowane 7 Lutego 2016 przez edekxp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 no jest, Marku bedziesz jutro , mam pare pytan co do VW:) Gdzie mam być, bo spot za tydzień dopiero Był ktoś dziś na spocie? bo jakoś cicho Gdzie się ukrywa ten klubowicz? Dzisiaj wsadził się z podporządkowanej z Krasnego pod celownik służbowego busa nieładnie nie wie, że szybko latające busy są na tej trasie potem jak chciałem mu ustąpić drogi to wogóle nie chciał skorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Przekaże mu, pracuję z nim w jednej firmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Byłeś dziś na spocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Nie W ogóle był ktoś? Jakoś cicho, wszyscy z "walentynkami" siedzą Edytowane 14 Lutego 2016 przez edekxp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 i w robocie siedza:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Ma ktoś może za dużo ramek klubowych? up Nie było tematu. Edytowane 17 Lutego 2016 przez Sajmoon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurak Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Witam i pozdrawiam z Krakowa:) Wielka prosba do kolegow. Czy bylby w stanie ktos sprawdzic mi ta Audiczke?http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-audi-a4-2-4-quattro-lalka-ID6yhVRh.html Jestem wlasnie na kupnie ale jednak mam kawalek i jesli bym sie wybral to fajnie bylo by juz wrocic z tarcza Oczywiscie za pomoc postaram sie odwdzieczyc. Z gory dzieki za pomoc i jak cos to postaram sie tu zagladac, ale takze prosze o info na pw Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 19 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 To taka lalka, że szkoda mu na ramkę do tablicy rejestracyjnej złapana na trytykę. Brak zdjęć środka, więc coś jest na rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Witam i pozdrawiam z Krakowa:) Wielka prosba do kolegow. Czy bylby w stanie ktos sprawdzic mi ta Audiczke?http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-audi-a4-2-4-quattro-lalka-ID6yhVRh.html Jestem wlasnie na kupnie ale jednak mam kawalek i jesli bym sie wybral to fajnie bylo by juz wrocic z tarcza Oczywiscie za pomoc postaram sie odwdzieczyc. Z gory dzieki za pomoc i jak cos to postaram sie tu zagladac, ale takze prosze o info na pw Pozdrawiam Witam Ja polecam to autko ,po sprawdzeniu pojazdu mówiłem kumplowi żeby brał autko a on się uparł :/ , jedyny mankament to klamki tylne na drzwiach do malowania. http://allegro.pl/show_item.php?item=5927669524&ap=2&bid=11050&aid=20493318thumb/6 Autko od klubowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi