MilUl Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, mam problemy ze sprzegłem, sprzegło bierze dosłownie na samym końcu, denerwujace to jest szczegolnie kiedy trzeba ruszać, bo troszke szybsze puszczenie powoduje zgaszenie samochodu. Musze ruszać delikatnie z gazem,dalsze biegi tez czuc takie zerwanie. Sprzegło do wymiany czy jak ? Pozdrawiam Edytowane 1 Stycznia 2017 przez MilUl
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 okladzina zrobila sie cienka,do wymiany tarcza.
pioteros Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 numerów było w ciul, np 03G141031H - ważne aby było 240mm ze sprężynkami, może być nawet od 2.5tdi, nieważne
Dev Opublikowano 1 Stycznia 2017 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Tarcza łożysko docisk do wymiany Nie wiadomo jak dwumasa. ..
wisiel Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 docisk i dwumas nie koniecznie, jeśli oczywiście chce się oszczędnie na maxa. Dmumasa wtedy kiedy występują objawy zużycia( pełno filmików na youtube), docisk po oględzinach wizualnych stanu powierzchni roboczej. Tarcza na pewno do wymiany.
pioteros Opublikowano 7 Stycznia 2017 Opublikowano 7 Stycznia 2017 docisku nei sprawdzisz wizualnie... co to za teoria... w każdej chwili słoneczko powie Ci papa i nie będzie kleiło, to tak jak łozysko oporowe, może być dobre a na drugi dzień zacznie wyć
MilUl Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2017 Dwumasa jest okey, także tarcza, docisk, dzięki za pomoc. Pozdrawiam
Dev Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jak chcesz to mam kompletne sprzęgło do Twojego auta, LUK 700zl
MilUl Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2017 Najpierw zobaczymy co tam w srodku jest, jak coś to odezwe się do Ciebie
quadral20004 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 dev ma podrobke made in china:)
Rekomendowane odpowiedzi