Odyniec Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Witam wszystkich Mam problem z lampą po wymianie Prawa lampa świeci do środka , czy można to jakoś wyregulować żeby świeciło prosto ?
Fido Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Można. Samemu albo na stacji diagnostycznej. pdf Sam Naprawiam ściągnij sobie, tam masz wszystko wyjaśnione co i jak.
jacek70 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) Polecam ustawienie na stacji bo ustawia się prawo -lewo oraz góra -dół samemu trochę kłopotliwe bo nie wiadomo jak to ustawić , a na stacji biorą 20zł. Edytowane 25 Stycznia 2017 przez jacek70
adadur Opublikowano 25 Stycznia 2017 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Ustawialem nie raz sam i nie raz na stacji bo światła to podstawa ... wracajac ze stacji zawsze minimalnie korygowalem pod siebie a ostatnio doszedłem do takiej wprawy ze sam ustawiam. Zaczynam pod sciana a potem dostrajam na ciemnej drodze.Tapatalk
Odyniec Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2017 Ok Panowie mi chodziło czy tylko jest możliwość ustawiania na prawo lewo bo myślałem że po prostu coś jest nie tak z lampą .
Gwerty Opublikowano 26 Stycznia 2017 Opublikowano 26 Stycznia 2017 W lampie masz dwie regulacje. Jedna góra- dół druga prawo- lewo. Za regulacje góra dół odpowiada regulacja od strony chłodnicy. Prawo-lewo od kierunku.
sgn1808 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Panowie podepne sie pod temat mam problem z zebatka plastikowa w lampie prawej regulacja z tego wyczytalem odpowiada prawo lewo, zebatka "stracila swoj tyl" nie wiem czy to na zdjeciu bedzie widac przeskakuje w pewnym momecie i nie jestem wstanie wyregulowac lampy, moglby mi ktos powiedziec czy ten element jest wymienny idzie to jakos.rozebrac?
Rekomendowane odpowiedzi