wit.s Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 oj, oj, czyżbym wreszcie znalazł fele jak znalazł do Avanta? Na zdjątkach bomba - dziś na żywca muszę obejrzeć.
Sprinter Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 Ładnie Łukasz ładnie Piękne auto, moc przybyła,...
Al_Capone Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 O tak: http://www.fotosik.pl/pok...ed8d3c8f94.html Dziwne te fele... na nich twoje auto przypomina BMW :twisted:
pemo Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 pieknie wyglada na tych kołach... ale jak tym jeździć...troche taka mordega bardziej auto na pokaz
Lookier Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Opublikowano 27 Lutego 2007 bardziej auto na pokaz Wręcz przeciwnie - jeżdżę tym autem codziennie po Warszawie i nie odczuwam zbytniego dyskomfortu. To chyba najbardziej komfortowe auto jakie do tej pory miałem. Każde poprzednie było niższe i twardsze.
Lookier Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Opublikowano 27 Lutego 2007 to cóż to za betony miałes Wcześniej jeździłem tylko golfami GTI - w każdej odmianie - od jedynki po czwórkę. Wszystko bardzo twarde i niskie.
Hincó Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 to cóż to za betony miałes Wcześniej jeździłem tylko golfami GTI - w każdej odmianie - od jedynki po czwórkę. Wszystko bardzo twarde i niskie. Oj golf GTI to ma twardy zaiwas, oj ma, coś o tym wiem ; ] Do tego lata po ulicy jak chce
bishop9 Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 bishop9 napieraj dziś na spota do Reala, to zapewne jeszcze raz zobaczysz te fele :biggrin: trochę się wstydzę - mam dupsko rozorane i trochę z przodu uszkodzęn po paniusi w Octavii... a na fotkach ze spotu widziałem, że każdy wychuchaną niuńkę ma... :biggrin: jak zrobię na cacy to wtedy będę się integrował na spocie...
spanky Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 bishop9 napieraj dziś na spota do Reala, to zapewne jeszcze raz zobaczysz te fele :biggrin: trochę się wstydzę - mam dupsko rozorane i trochę z przodu uszkodzęn po paniusi w Octavii... a na fotkach ze spotu widziałem, że każdy wychuchaną niuńkę ma... :biggrin: jak zrobię na cacy to wtedy będę się integrował na spocie... czekamy ....
maniek01 Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 piękna furka, szkoda, że jestem duży chłop, bo pewnie zamiast A6 byłoby A4 ...
wustyle Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 Look! i Ty mowisz ze moje auto najladniejsze? czlowieku - Twoje! '-)))))
Rekomendowane odpowiedzi