zapamietajnick Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Opublikowano 29 Lipca 2018 W dniu 21.07.2018 o 22:09, marekgolczynski napisał: A było tak pięknie Zle bo nie ma dokladki z cupry ? ?
nitroo Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) coraz gorzej... Kiedy lot w kosmos? Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez nitroo
OficeR Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Wszystko ma być na jedno kopyto? Sie mu tak podoba to niech mu będzie tylko aby dopełnić dzieła widział bym jakąś lotke na klape. To Maxton?
Lukasz a4 Mława Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Mateusz ma swoją wizję Lotki faktycznie brakuje..
Sop ek Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) mi się podoba , coś świeżego nietuzinkowa rolka, splitery - są smaczki jest impreza spasik tylko delikatnie mozna poprawić / nie wiem jakie masz tam drogi chyba ze tak na zdjeciu cien pada jakby przestrzeni luznej bylo Andrzej Siwiński Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez Sop ek
zapamietajnick Opublikowano 6 Października 2018 Autor Opublikowano 6 Października 2018 W dniu 10.08.2018 o 22:47, Sop ek napisał: mi się podoba , coś świeżego nietuzinkowa rolka, splitery - są smaczki jest impreza spasik tylko delikatnie mozna poprawić / nie wiem jakie masz tam drogi chyba ze tak na zdjeciu cien pada jakby przestrzeni luznej bylo Andrzej Siwiński Przestrzeni wolnej nie ma.. a spasy się poprawią bo... wjeżdża air
zapamietajnick Opublikowano 6 Października 2018 Autor Opublikowano 6 Października 2018 W dniu 6.08.2018 o 13:10, nitroo napisał: coraz gorzej... Kiedy lot w kosmos? Dokładki z cupry lub jakies gumowe listwy spoko ?
Diablo Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 22 godziny temu, zapamietajnick napisał: Dokładki z cupry lub jakies gumowe listwy spoko ? Oklepane ale sprawdzone patenty są ok, choć nowe niespotykane indywidualne pomysły są bardzo wskazane, ale podzielam zdanie kolegi bo to już idzie w kierunku wiejskiego tuningu ? B6 nie ma kształtów na takie dodatki bo to ewidentnie nie pasuje a na pewno nie tej wielkości... no chyba, że zamierzasz orać pola tym dyfuzorem ?
nitroo Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 W dniu 6.10.2018 o 22:44, zapamietajnick napisał: Dokładki z cupry lub jakies gumowe listwy spoko ? Przynajmniej jakoś wyglądają.
zapamietajnick Opublikowano 8 Października 2018 Autor Opublikowano 8 Października 2018 23 godziny temu, Diablo napisał: Oklepane ale sprawdzone patenty są ok, choć nowe niespotykane indywidualne pomysły są bardzo wskazane, ale podzielam zdanie kolegi bo to już idzie w kierunku wiejskiego tuningu ? B6 nie ma kształtów na takie dodatki bo to ewidentnie nie pasuje a na pewno nie tej wielkości... no chyba, że zamierzasz orać pola tym dyfuzorem ? Zdjęcie robione obiektywem 35mm czyli dość szeroko. Centralne punkty obrazu wydaja się wieksze. Jak znajde jakie inne zdjecia to wrzuce.
zapamietajnick Opublikowano 8 Października 2018 Autor Opublikowano 8 Października 2018 10 godzin temu, nitroo napisał: Przynajmniej jakoś wyglądają. Przesledz scene tuningowa. Popatrz, ocen, napisz
zapamietajnick Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2019 Dawno nic nie dodawałem więc czas na nowe info... Koniec sezonu to dobry czas na zmianę koła. Aktualnie MAM ustąpił miejsca Radi8 r8a10 4x10j. Na nowy sezon po za kołem zmieni się jeszcze jedno... zawieszenie ! Więcej info wkrótce
Davee Opublikowano 28 Stycznia 2019 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Ja mam pytanie co do przedniego zderzaka. On jest cały ORI Sline czy Góra twoja a dół dokładka zamiennik?
zapamietajnick Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2019 9 godzin temu, Davee napisał: Ja mam pytanie co do przedniego zderzaka. On jest cały ORI Sline czy Góra twoja a dół dokładka zamiennik? Zamiennik
Davee Opublikowano 28 Stycznia 2019 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Idzie to jakos spasowac czy duzo klopotow jest? Mozesz podrzucic linka z ta dokladka?
zapamietajnick Opublikowano 28 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2019 15 godzin temu, Davee napisał: Ja mam pytanie co do przedniego zderzaka. On jest cały ORI Sline czy Góra twoja a dół dokładka zamiennik? Linku nie mam. Dawno to było. A jeśli chodzi o spasowanie to trochę rzeźby jest żeby to ładnie spasować
venom171 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Podoba mi się ta klapa USA, dobrze by siadła lotka na klape z sline ?
dekiel 13 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Opublikowano 28 Stycznia 2019 Przypylił bym szprajem 3ci stop ?
Rekomendowane odpowiedzi