mk4 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 A ja mam pytanko :> mam oryginalny zderzak tył od S4 z czujnikami i teraz została mi sama wtyczka od czujników co jeszcze muszę do tego dokupoić ? ma ktoś numery części? albo lepsze zdjęcie z etki bo to w pierwszym poscie mało wyraźne A tam od razu zaraz mało wyraźne http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0109/etkab010.jpg tak z ciekawości nie jest to od A3 ?
mk4 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 od A4 zestaw na tył racja znalazłem w etce sorrki
Młody Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 A ja mam pytanko :> mam oryginalny zderzak tył od S4 z czujnikami i teraz została mi sama wtyczka od czujników co jeszcze muszę do tego dokupoić ? ma ktoś numery części? albo lepsze zdjęcie z etki bo to w pierwszym poscie mało wyraźne A tam od razu zaraz mało wyraźne http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0109/etkab010.jpg Czyli potrzebne mi są graty z pozycji 4 i 5? 4 to brzęczyk i 5 - urządzenie sterujące ? czy wiązka numer 6 do sterownika też ?
Kowi87 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 czujniki masz zamontowane w dokładce zderzaka przynajmniej w wersji poliftowej :gwizdanie: a co do załozenia raczej będziesz musiał zdjąć zderzak :gwizdanie: A ja mam pytanie odnosnie samych czujników czy da rade wymienic pojedyńczy czujnik??? bo u mnie sprawia problem przez co nie działa cały parktronik (mowa o orginale)
pre_pl Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 da radę wymienić jeden czujnik - panowie, to topik o B7... nie mieszajcie proszę B5 bo się zrobi bajzel
Rosemeyer Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Ten głośniczek widziałem jakiś czas temu na allegro za około 30 zł za tyle to nowy w aso kupisz jak planujecie montaz to kupcie od razu modul 8-mio kanalowy ktory obsluguje przod i tyl - bedize na przyszlosc
HiRide Opublikowano 22 Stycznia 2009 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Ten głośniczek widziałem jakiś czas temu na allegro za około 30 zł za tyle to nowy w aso kupisz jak planujecie montaz to kupcie od razu modul 8-mio kanalowy ktory obsluguje przod i tyl - bedize na przyszlosc jak juz to lepiej kupic taki ktory generuje ladny dzwiek...
Rekomendowane odpowiedzi