l.e.s.t.e.r Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Mam prośbę. Jeśli mógłbyś zrobić zdjęcie lotki na klapie i wrzucić na forum. Takie zdjęcie żeby było widać jak ona leży na aucie.
was002 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2017 10 godzin temu, l.e.s.t.e.r napisał: Mam prośbę. Jeśli mógłbyś zrobić zdjęcie lotki na klapie i wrzucić na forum. Takie zdjęcie żeby było widać jak ona leży na aucie. Jak już będę w kraju i odbiorę auto z ceramiki ;-) (sobota-niedziela) to zrobię kilka fot. Z monetami dla odniesienia?
l.e.s.t.e.r Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 hehe no możesz Piwo mogę Ci postawić bo będę w Dubaju 21-25
was002 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Dnia 4/6/2017 o 16:00, l.e.s.t.e.r napisał: ehe no możesz Piwo mogę Ci postawić bo będę w Dubaju 21-25 zostaw numer na PW, powinienem być ze dwa dni na miejscu. Zrobiłem "kilka" fot po ceramice i jestem zachwycony (tylko od razu po wyjechaniu z garażu auto było już brudne). Jak skończę obrabiać tablice (bo to nielegalne tutaj a nie chcę z durnego powodu trafić na jakąś czarną listę) to wrzucę wszystkie foty: Zawartość dodana 35 minutes later Jeszcze w warsztacie, gdzie robili ceramikę zrobiłem kilka zdjęć, ale w ogóle nie podoba mi się to co wyszło - nie umiem jeszcze robić fotek w zamkniętych przestrzeniach: Na aucie została taka fajna żółta poświata jak się przyjrzeć w świetle jarzeniowym: A później w znaną miejscówkę zrobić kilka fot z burj khalifa w tle: Czujecie ten żar? (+38 C...) Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez was002
was002 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Jeszcze dorzucę do wczorajszych fot: Przeglądając "zielone" menu zaczaiłem, że mam google earth, więc karta SIM w samochodzie może faktycznie do czegoś tam służyć - włączyłem, poklikałem, działa! Czy jest jeszcze jakiś powód dla którego trzeba/warto mieć kartę SIM w 3G+HDD? Można w jakiś sposób youtube'a może włączyć albo jakieś radio internetowe? No i jeszcze paczka dziś przyszła z Audi Cardiff (parodia, żeby wszystko tutaj kosztowało na tyle dużo, żeby się opłacało części z UK ściągać) Parodia nr 2: grzane dysze są tańsze od tych "niegrzanych"... Zawartość dodana 7 minutes later dopiero teraz znalazłem wątek o konkursie - podsyłam fotę może pomożecie w głosowniu Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez was002
jedrekx Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 no liczę, że zobaczę na mailu Twoje zgłoszenie do kalendarza
was002 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Godzinę temu, jedrekx napisał: no liczę, że zobaczę na mailu Twoje zgłoszenie do kalendarza już od wczoraj tam jest
Kosmita Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Piękne foty. Ja na maj zrobię swojej również Mam już pomysła. Ale RS-a będzie miała mój głos
Mango155 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Ceramika Zdjęcia wyszły pierwsza klasa! Ja chcę tam jechać...
was002 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) 3 godziny temu, Mango155 napisał: Zdjęcia wyszły pierwsza klasa! Ja chcę tam jechać... szykuj lniane ciuchy bo od następnego tygodnia już ponad 4-dychy będą... spędziłem godzinę dziś na poczcie w poszukiwaniu kolejnych fantów z aliexress... doszła wkładka do schowka w podłokietniku i nawet pasuje (wykonanie niczego sobie). Pomoże uporządkować bałagan... Za to tutaj fail na całej linii. Zamówiłem nie ten co trzeba filtr... Ale nie ma tego złego - wyjąłem ten co jest i porządnie go przetrzepałem i przeciągnąłem odkurzaczem. Jak nowy Zabrałem się też za wymianę dyszy spryskiwaczy. Myślałem, że będzie z tym jakoś dużo roboty a tu proszę - wystarczy chwycić i już - oryginalny sprysk ustępuje bez walki. Niespodzianka - w specyfikacji pustynnej też mam grzane dysze! Porównanie czeskich oryginałów z węgierskimi dyszami do A7: Nie wiem czy to kwestia regulacji, ale moje "mgiełkowe" dysze walą normalnie trzeba strumieniami (tylko trochę się mieszają u dołu strumienia). Wyregulowałem żeby środkowy strumień mniej-więcej celował w środek wysokości szyby. Zobaczę jak to w trakcie jazdy wygląda. Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez was002
LukiKRK Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Dokopalem sie do tematu. Alez piękne to auto... no i cala zajawka. Gratki !Tapniete z SGS7
Rabbi Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Może Ci przysłali zwykłe zamiast mgiełkowych skoro leją strumieniami
komoornik Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 One tak mają, nie są aż tak bardzo mgiełkowe jak te VW.
was002 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 wróciłem z szybkich "wakacji"... biorę się za obróbkę fot bo jest co pokazywać ;-) Może się w końcu zmuszę do napisania czegoś na blogu... A tymczasem paczki, paczki... nowe gadżety przyszły i czekają na instalację:
LukiKRK Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Dynamiczne kierunki czy co to za puszeczka? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
was002 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 1 minutę temu, LukiKRK napisał: Dynamiczne kierunki czy co to za puszeczka? dynamische od @Love-AUDI to drugie to obsługa zamykania klapy z pilota. Zobaczymy czy podołam w tym upale (ponad 30 oC w nocy już jest).
LukiKRK Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 To montuj w nocy Dynamiczne bułka z masłem tym bardziej że zamówiłes u Love-Audi tak jak ja od razu z ori wtyczkami. Z klapą pewnie trochę więcej roboty...Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
was002 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2017 wyszło prawie 5 minut roboty... z 4 minutami szukania instrukcji na youtube Z klapą jakoś mi się nie chce dziś walczyć...
LukiKRK Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Niby takie nic a człowiek cieszy się jak małe dziecko co nie? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi