eneron Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=5963128#5963128 Ja normalnie z tego zacząłem się śmiać, bo wynika, że kupując TDI turbo będzie jak w zegarku, regularnie psuło się i co tydzień nowe trzeba będzie kupować Nie dziwie się, że 99% społeczeństwa nie lubi "golfiarzy" bo pisząc takie durnoty trudno się ziwić, dlaczego nikt ich nie lubi A autor wątku, udowodnił, że na wydłużenie wacka nic nie pomoże poza zakupem auta z silnikiem TDI Czyli odbieram to tak, że społeczność Forum A4, która kupiła diesle zrobiła to nie dla tego, że to fajne i dynamiczne silniki a dlatego, że wacki mieli zbyt krótkie ? Koleś pisząc ten artykuł albo był najarany albo naprawdę ma coś z głową uszkodzone :nabija sie: Jak można być takim ignorantem i kretynem jak autor topicu na elektroda.pl???????
swiezak84 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 skoro wlasciciele 75-o konnego tdi maja male wacki to co dopiero powiedziec o tych co smigaja 1.9 150PS
chudineze Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 No faktycznie gość jest znawcą tematu niech przytoczę parę cytatów z jego wypowiedzi Postaram się przedstawić moje doświadczenie z codziennego użytkowania tego auta...Prędkość max. Producent podaje 160 w praktyce jest to 170 Chyba zmierzył to patrząc na licznik :laghing2: Przyspieszenie: 0-100 producent podaje 17s w rzeczywistości jest to ok. 15-16s Zegarek i licznik luken kuken
Gość mmcv Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 o qwa co za student ciec az mi sie glupio robi ze tez bylem kiedys studentem co za ... ja piernicze skad sie tacy ludzie wogole biora. Golf IV SDi ... :polew: Padne zaraz, raz siedzialem w takim samochodzie, wiecej nie chce. Najlepszy jest tekst ze tdi to ma sie dla szpanu przed laska... ja piernicze... gosc chyba czerpie przyjemnosc z tego ze sie toczy 2km/h blokujac wszystkich po drodze. Zaloze sie ze nawet nie zjezdza jak nie ma miejsca albo specjalnie Cie przyblokuje. No jakbym go znal to bym mu dal w pysk jka mi takie brednie gadal - bo nerwowy jestem do takich łosiów
Yelo Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 MB W124 2.0D... 75KM, 1200kg... Myślę, że zadbana sztuka może się brać z Golfem IV SDI
endriuu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 cytat za elektorda.pl - Re: FAKTY I MITY VW (SDI vs TDI) Diesle sa dobre w ciężarówkach i traktorach. I wszystko. i pomyslec, ze jeszcze nie tak dawno bylem podobnego zdania...
eneron Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2009 myślałem nad zmianą mojej A6 TDI 110KM na A6 po lifcie 131KM ale jak to zrobię to ktoś pomyśli że robię to po to żeby mieć dłuższego wacka (tak jak to okreśłił autor topicu na elektrodzie )
domjenick Opublikowano 7 Stycznia 2009 Opublikowano 7 Stycznia 2009 koles ma golfa 3 ,nie powiem wam teraz,co to jest,ale 1,9 bez turba (moze nawet tytulowe SDI)jak jechali z polski do miejsca,gdzie mieszkamy,to jego bratowa w AFNie szalu dostawala,bo koles dzwonil do niej co chwile,zeby zwolnila,takie to szybkie jest
audia4s4 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 SDI to dobre do kościoła w niedziele
marekg Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 SDI to dobre do kościoła w niedziele Może i tak ale pomyślcie jakiego pytona ma koleś co ma silnik SDI
audia4s4 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 SDI to dobre do kościoła w niedziele Może i tak ale pomyślcie jakiego pytona ma koleś co ma silnik SDI W nogawce sie nie miesci
szogun0 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Diesle sa dobre w ciężarówkach i traktorach. I wszystko. Potwierdzam i ten cytat Jurka chyba sobie wymaluje na ścianie.
Wihajster Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Potwierdzam i ten cytat Jurka chyba sobie wymaluje na ścianie. chcesz kropka??
Suli Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Potwierdzam i ten cytat Jurka chyba sobie wymaluje na ścianie. chcesz kropka?? Ale to bardzo ciekawy cytat jest :gwizdanie:
tomash77 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Artykuł jak z Interii. A autor...no coż...są ludzie i taborety
Gość mmcv Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Artykuł jak z Interii. A autor...no coż...są ludzie i taborety ja czytam interie bo sie mozna nieraz niezle posmiac z poziomu wiedzy redaktorow motoryzacyjnych, ktorzy chyba jezdza fiatami panda albo punto (nie obrazajac wlascicieli) i ktorzy przejawiaja niewiarygodna niechec do kierowcow BMW :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi