Gac3k Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Samo słowo szacunek to za mało. Jest naprawdę pięknie!
jolley Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Robota pierwsza klasa ! Trochę to czasu kosztowało, ale auto odżyło pięknie
Arek8888 Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 Jestem pod olbrzymim wrażeniem. Myślę, że satysfakcja z tak dobrze wykonanej pracy jest równie wielka
TOM3K Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) Cześć. Jak to w świecie detailingu wiecznie jest coś do wyczyszczenia, zabezpieczenia żeby później móc siedzieć i podziwiać kolejne godziny pracy. Tym razem zająłem komorą silnika po zimie, bo już nie mogłem patrzeć na to co tam się dzieję. Zdjęć z tego jak to wyglądało za bardzo nie mam jedynie jakieś po zdemontowaniu plastikowych osłon. Rzut oka co było. Pogoda ładna więc wziąłem wszystko ze sobą i wziąłem się za oczyszczenie, do pomocy wziąłem APC w stężeniu 1:5 Good stuff Gorilla Force o zapachu Green Tea Scent Uszczelkę ogarnalem przy pomocy Tire and Rubber Cleaner ADBL Po wyczyszczenia wszystkich plastików odtłuściłem je „EX" Nanolexa A finalnie zabezpieczyłem cały komplet Gyeon Trim Dodatkowo zdająłem, wyczyscilem i zabezpieczyłem kratki od halogenow, teraz maja mile dla oka satynowe wykonczenie. Czas na resztę komory silnika. Tu poszło również APC od GS ale w stężeniu 1:4 Trochę pedzelkowania i coś z tego wychodzi Na koniec również odtłuszczenie i aplikacja Si3D od Nanolex Po kilku godzinkach wyszło tak ? Edytowane 21 Maja 2018 przez TOM3K
dekiel 13 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Profi podejście do tematu. Brawo. ?
reikeb Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 Szanuje !!! Mega robota i cieszy nieziemsko oko Ja zbieram się żeby znaleźć więcej czasu i zrobić full detailing wnętrza bo z zewnątrz już trochę ogarnąłem W sumie muszę sobie założyć w tym dziale wątek, będę miał dodatkową motywację
matix608 Opublikowano 4 Lutego 2019 Opublikowano 4 Lutego 2019 Kawał dobrej roboty, efekt powalający. Wygląda jak nowe z salonu. Ogrom pracy włożony, już wiem do kogo będę pisał w sprawie pomocy. Swoją drogą niezła kasa poszła na te wszystkie kosmetyki które użyłeś do tej pracy. Ale zapewne starczą na długo. Odkurzacz masz jakiś profesionalny ? Tak przy okazji to wygląda jakbyś się zajmował tym zawodowo haha :D
Rekomendowane odpowiedzi