Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dywaniki - PETEX, SCHONEK czy oryginalne z ASO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba wszystkie dywaniki są takie krótkie, nawet ori.

tak,

ja mam gumy ori i też wg mnie są trochę za krótkie.....Petex (miałem) niby dobry ale ranty ma pionowe i nie przylega tak jak ori przez co trochę brudu się dostaje między gumę i wykładzinę.Ori zdecydowanie lepsze :wink:

Opublikowano

Tak mam wrażenie, że dywanik dywanikowi nie równy, a Petex Petex'owi też... :eusathink:

Najlepiej przymierzyć zanim się kupi :kox:

Edytowane przez Ravu

Opublikowano

na Allegro trafiaja się ori w ładnym stanie po 70-80zł

Opublikowano

No mi się za 100 ori dywaniki, prawie nieużywane dorwać, więc w cenie Petexów miałem ori :)

Opublikowano

Również rozglądam się za dywanikami gumowymi, oraz matą do bagażnika. W Robocie mamy nową Toyotę Rav-4 z dywanikami Rezaw-Plast, świetna w utrzymaniu. Poza Tym zajmuje się auto-kosmetyką aut, w wielu Nowych Toyotach od 2012/13 spotykam właśnie owe wycieraczki. W utrzymaniu świetne. A z opinii użytkowników wiem, że antypoślizgowa powierzchnia się sprawdza.

Opublikowano

Też mam matę w bagażniku.Fajny gadżet tym bardziej że często jeżdżę na ryby

Opublikowano

Rezaw-Plast będą ciut za małe z przodu, z tyłu pasują idealnie

Opublikowano

Co w takim razie pasuje idealnie z dywaników gumowych?

Opublikowano

Cena spora jak za używkę.Trafiają się taniej

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

szukam uzywanych dywanikow do b6 nie zniszczonych,chetnie takie odkupie jesli ktos ma na zbyciu w rozsadnej cenie-kupie tez kolpaki 15' . pozdrawiam

Opublikowano

szukam uzywanych dywanikow do b6 nie zniszczonych,chetnie takie odkupie jesli ktos ma na zbyciu w rozsadnej cenie-kupie tez kolpaki 15' . pozdrawiam

napisz w dziale "KUPIĘ".będzie skuteczniej :wink:

Opublikowano

Panowie. Od roku mam takie dywaniki i jestem z nich bardzo zadowolony. Bardzo dobra guma , nie śmierdziała jak była nowa. Idealnie dopasowane. Polecam bo i cena jest fajna.

http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-01-07-dywaniki-korytka-gumowe-geyer-i4805356583.html

Opublikowano

Posiadam na sprzedaż dywaniki gumowe na sprzedaż chętnych zapraszam na PW :wink4:

Petexy są dobre ale inne firmy również :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja sie zgodze z kolegą "turzol"

Mialem petexy pare razy az ostatnie dalem znajomemu z prezencie i kupiłem w aso.

według mnie sa dużo lepsze. Grubsze dokładniej wycięte i nie wycierają sie tak szybko jak ta kratownica w petex

Opublikowano

Ja mam rezaw plat http://allegro.pl/audi-a4-b7-2004-2007-dywaniki-gumowe-korytka-i5000656189.html - mogę polecić, jak dla mnie dobrze pasują, są łatwe w utrzymaniu i nawet w miarę wyglądają:) na lato mam oryginalne welur :) Mata w bagażniku rezaw plast też mega wygodna, przynajmniej jak włożę coś do bagażnika to nie lata :) W poprzednim audi miałem coś w stylu petex - wg mnie brzydsze i brud się w nich bardziej zbiera. W zimie wydaje mi się że rezaw-plast lepszy do utrzymania :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przyłączam się do pytania :wink:

te same kupiłem niedawno ,leża w domu w paczce nierozpakowane ;) dzisiaj dodam opinie jak rozpakuje ;)