Zieluu Opublikowano 12 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Kupiłem petexy gumowe do a4 b6 i mam dwie uwagi. Guma jest bardzo cienka i dywanik kierowcy u góry pod pedałami jest znacznie za krótki czy to normalne? Reszta jeżeli chodzi o dopasowanie i rozkład stoperów jest idealnie poka foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorence Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Panowie przyszły w/w dywaniki, b6 b7, pasują idealnie !! jak dla mnie wyglądają tak dobrze jak oryginalne !! ja nic innego już nie kupuję !! fotki porobię w dzień bo teraz kiepsko wyszły ale naprawdę nie ma się do czego przyczepić !! Edytowane 16 Października 2015 przez Lorence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hidden22 Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 witam planuje kupic na zime dywaniki gumowe. teraz mam ori ale po 2 latach dziury sa od strony kierowcy. mysle o tych http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-01-07-dywaniki-korytka-gumowe-geyer-i4805356583.html ma kto takie? jak sie sprawuja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemox6 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Miałem PETEXY W A3 kupowałem 3 lata temu i teraz też kupiłem to odesłałem (jakość dużo gorsza niż kiedyś guma cienka kiepsko wycieta itp) Zamuwiłem Gayer zobaczymy czy będą lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iDybeK Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 witam planuje kupic na zime dywaniki gumowe. teraz mam ori ale po 2 latach dziury sa od strony kierowcy. mysle o tych http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-01-07-dywaniki-korytka-gumowe-geyer-i4805356583.html ma kto takie? jak sie sprawuja? też je wczoraj kupiłem i czekam na paczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hidden22 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 jutro bede je mial to napszie jak wygaldaja itd 100zl z wysylka za komplet to nie duzo za same ori keidys na sm rpzod dalem ok 180zl ipo 2 latach dziury jak cos od keirowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorence Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) fotki na szybko, niestety robione wieczorem, dywaniki mają spasowanie jak oryginalne: Edytowane 22 Października 2015 przez Lorence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemox6 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Dzisiaj dostałem Gayery i stwierdzam że są lepsze od PETEXÓW i tańsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hidden22 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Witam dziisiaj tez do mnie doszly nowe wycieraczki Gayer i ksztaltami itd sa podovbne do ori fajnie wygaldaja ale zdaje mi sie ze ta guma jest mieksza niz w ori ciekawe ile wytrzymaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegolas Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Witam dziisiaj tez do mnie doszly nowe wycieraczki Gayer i ksztaltami itd sa podovbne do ori fajnie wygaldaja ale zdaje mi sie ze ta guma jest mieksza niz w ori ciekawe ile wytrzymaja Dokładnie hidden22 guma jest miękka nie to co ori ale dywaniki dobrze pasują i ładnie wyglądają...właśnie dziś do mnie przyszły Jak najbardziej pozytyw i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastianb6 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Panowie a jak wygląda sprawa tylnich?Ładnie są spasowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorence Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 przecież masz zdjęcie i info, mało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav14 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 dzisiaj przyszły do mnie geyery i potwierdzam: -są świetnie dopasowane i kształtem i rozstawem stoperów, -nie śmierdzą natarczywie gumą, -super trzymają się podłogi, -ładna faktura wierzchniej warstwy, -rancik koło 1cm powinien trzymać syf na miejscu pozdrawiam i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mravel Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Zachecony waszymi opisami kupilem dzis gumowe Geyery na zimę oraz Petexy welurowe (?) na lato. Generalnie to: Geyer - gumy spasowane igiełka - jakość wykonania super - wyglad dla mnie bomba - polska firma - jedyny minus to to, ze wydaja sie dosc cienkie i obawiam sie, ze pieta bedzie wytarta na wiosne Patexy - jakosc jak ori dla mnie (mam porównanie) - nie wiem czy jest cos lepszego w tej cenie jesli chodzi o "welur" Edytowane 3 Grudnia 2015 przez mravel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makale Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 http://allegro.pl/gumowe-dywaniki-samochodowe-audi-a4-b6-b7-200301-i4892113622.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=13877 Te głupio też nie wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav14 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 zważcie że Geyer pod stopami kierowcy nie ma tych sześciokątów, tylko jest wylany wyżej, myślę że dłużej niż sezon potrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 http://allegro.pl/gumowe-dywaniki-samochodowe-audi-a4-b6-b7-200301-i4892113622.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=13877 Te głupio też nie wyglądają. Mam i polecam, 3 lata zero zniszczeń, ale wygląd lepszy u konkurencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makale Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 A jak spasowanie ? Na zdjęciach wyglądają średnio spasowane, ale podoba mi się wysoki rant i wygląd. Ja bym celował z te co dałem albo geyery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Są super, idealnie spasowane tylko wzór kratki to nijaki. Mają jeszcze gumowa wykładzinę bagażnika, też polecam. Tylko nie ta PCV z wklejona siatka antypoślizgowa, bo mi towar z tą siatka wypadł. [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celes Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Koledzy brał ktos GEYER z bagażnikiem? Rozumiem, że Sedan/Kombi jest uniewersalny? Bagażnik też ladnie spasowany? Edytowane 16 Grudnia 2015 przez Krystian Bachorski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi