D4NTE Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 pomału się temat ogarnia [emoji4] sciagam materiał z nowych boczków i przekładam go do swoich i będzie przycisk jak dawniej [emoji4] fotele już siedzą foty niebawem [emoji4] Będzie malina [emoji106]Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
mariusz36 Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 Widzę że te boczki sam zmieniałeś . Zdradzisz jak to rozkleiłeś ? .
TomeK_R Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Opublikowano 10 Lutego 2018 W dniu 04.02.2018 o 12:33, mariusz36 napisał: Widzę że te boczki sam zmieniałeś . Zdradzisz jak to rozkleiłeś ? . Małym nożem to atakowałem..ogólnie robota wymagająca cierpliwości,ale grunt że się udało wszystko poskładać i jest perfekt
TomeK_R Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Opublikowano 6 Marca 2018 żeby nie było,że nic się nie dzieje Fotele już siedzą,podgrzewanie podpięte Przełączniki w chromie Oświetlenie nóg i projektory
granatowy Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Do tych projektorów pasowałyby niebieskie światełka pod podwozie jak w filmie Fast & Furios
TomeK_R Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Opublikowano 6 Marca 2018 Godzinę temu, granatowy napisał: Do tych projektorów pasowałyby niebieskie światełka pod podwozie jak w filmie Fast & Furios Bez przesady..
TomeK_R Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Opublikowano 7 Marca 2018 20 godzin temu, TomeK_R napisał: Bez przesady.. teraz w planach montaż navi i myśle nad grillem rs tylko jakoś nie jestem przekonany do końca. co myślicie ?
JAREK_CCWA Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 3 godziny temu, TomeK_R napisał: teraz w planach montaż navi i myśle nad grillem rs tylko jakoś nie jestem przekonany do końca. co myślicie ? Bardziej pasowałby od s4 i lusterka chrom półmat
MARCIN607 Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 świetny sedanik. neony kwestia gustu ale ołłłłmaj gad
TomeK_R Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Opublikowano 1 Maja 2018 Audina odwiedziła spa. Była robiona pełna korekta lakieru i dostała ceramiczną powłokę,wygląda jakby z salonu wyjechała zmiana koloru dekli w całości prezentuję się tak: 1
GacekUK Opublikowano 2 Maja 2018 Opublikowano 2 Maja 2018 Audina odwiedziła spa. Była robiona pełna korekta lakieru i dostała ceramiczną powłokę,wygląda jakby z salonu wyjechała [emoji4] zmiana koloru dekli [emoji4] w całości prezentuję się tak: Hej. Lakier z powłoką ceramiczną robi robote, wygląda lepiej niż wyjeżdżając z salonu!!! Dobrze wygląda na zawiasie i 20stkach. Możesz napisać jaki był koszt położenia ceramiki wraz z korektą lakieru i jaki okres ochronny ( ile lat?). Ja właśnie jestem na etapie szukania firmy co doprowadzi moj lakier do takiego stanu jak u Ciebie [emoji41]Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Gibons Opublikowano 2 Maja 2018 Opublikowano 2 Maja 2018 1 godzinę temu, GacekUK napisał: Hej. Lakier z powłoką ceramiczną robi robote, wygląda lepiej niż wyjeżdżając z salonu!!! Dobrze wygląda na zawiasie i 20stkach. Możesz napisać jaki był koszt położenia ceramiki wraz z korektą lakieru i jaki okres ochronny ( ile lat?). Ja właśnie jestem na etapie szukania firmy co doprowadzi moj lakier do takiego stanu jak u Ciebie Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Przyłączam sie do pytania
KoJ@K Opublikowano 2 Maja 2018 Opublikowano 2 Maja 2018 Zapraszam na takie zabiegi, właśnie B8 na talerzu ... P.s sory za zaśmiecenie
TomeK_R Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Opublikowano 15 Maja 2018 W dniu 02.05.2018 o 15:37, GacekUK napisał: Hej. Lakier z powłoką ceramiczną robi robote, wygląda lepiej niż wyjeżdżając z salonu!!! Dobrze wygląda na zawiasie i 20stkach. Możesz napisać jaki był koszt położenia ceramiki wraz z korektą lakieru i jaki okres ochronny ( ile lat?). Ja właśnie jestem na etapie szukania firmy co doprowadzi moj lakier do takiego stanu jak u Ciebie [emoji41] Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Witam ! Wszystko zależy właśnie ile chcesz wydać. Są powłoki na które dają 8 lat gwarancji. Ja mam taką,która działa 2 lata pod warunkiem,że będę o nią dbał koszt za pełna renowacje i powłokę +/- 2400zł.
Rekomendowane odpowiedzi