bulk_1986 Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Ja byłem teraz w gorzowie wiec byly 2 auta Moje i fenix'a - pogadalismy, posmialismy sie, nie bylo zle tylko szkoda ze nie bylo nas wiecej. Teraz bedziemy sie spotykac rzadziej zeby kazdy mogl sie dopasowac czasowo Pozdro
Pietyk Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 ostatnio bylo duzo wiecej ja jestem aby robic raz w miechu
fenix185 Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 a ja mysle ze jak bedziemy sie spotykac co 2 tygodnie to bedzie ok tylko teraz zrobimy sobie przerwe do 15lutego co wy o tym myslicie zeby nastepny spot bym 15lutego chyba ze wolicie na 22lutego to wtedy zrobimy juz duzy spot z imprezka
Luqas26 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Ja bym obstawiał na 22, może będzie cieplej. a kiedy otwierają najwyższy poziom w askanie??? ostatnio jak chciałem wjechać były słupki.
kamil22 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 15 :>[br]Dopisany: 04 Luty 2009, 17:46_________________________________________________ale uwazam tak samo jak kolega Luqas26 zeby ciepło było to po miescie by sie przejechało :>
fend18 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Witam, Panowie moze ktos bylby na tyle mily i pozyczylby na 5 min przeplywke, bo prawdopodobnie ona powoduje u mnie nie schodzenie z obrotow? Jesli tak to prosze o kontakt.
kamil22 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 mam dwie to moge porzyczyc ale ja mieszkam koło strzelec krajenskich
fend18 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 mam dwie to moge porzyczyc ale ja mieszkam koło strzelec krajenskich ale masz do 1.8T AEB ?
kamil22 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 sorki nie do 1.6 a jest w nich jakas róznica [br]Dopisany: 04 Luty 2009, 20:11_________________________________________________ale chba jest bo napewno wiekszy jest [br]Dopisany: 04 Luty 2009, 20:11_________________________________________________no to ustalono kiedy zloci bedzie
fenix185 Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Opublikowano 5 Lutego 2009 fend18 ----- Ja mam przeplywke ale wyjezdzam jak wroce 15 to moge ci pozyczyc ale wydaje mi sie ze masz ten sam problem co ja ze masz przepustnice brudna i dlategoci spada z obrotow ale jak chcesz to mam jedna na sprzedaz do AEB 1.8T
Gość Bielik Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 ja 22 mogę sie pojawić, 15 to pisze że odrazu odpada. Jesli nie da rady zrobic spotu 22 to luz, nastepnym razem postaram się dostosować ;]]]
kamil22 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 witam mam pytanie sorki ze z tego działu ale widze ze tu ludzie sa z gw to atwiem do rzeczy szukam sklepu tuningowego i oraz sklepu z car audio chodzi mi bardzo o sklep tuningowy a i o slep z radiami i alrmami do aut wiecie gdzie to sie znajuduje na jakich ulicach był bym wdzieczny za informacjie
Rafal_69 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 ulica Warszawska na przeciwko starego szpitala (sklep z car audio, alarmami i chyba cześci tuningowe też mają) jest też na sportowej sklep z częściami tuningowymi ale niewiem co tam dokłandnie mają bo niebyłem(i niespodziewam sie rewelacji) no i na kwaracie ale to ci dokładnie niepowiem jaka ulca( niedaleko Lidla) [br]Dopisany: 05 Luty 2009, 16:56_________________________________________________jeśli chodzi ci o same radio do auta to pojechał bym też do media mark opczaił co mają i na allegro poszukał
kamil22 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 chodzi mi o alary i radia ale czczegulnie o alarmy i cos z tuningu troszke zmienic auto wielkie dzieki:)[br]Dopisany: 05 Luty 2009, 19:43_________________________________________________a i czekam na wiadomosci o zlocie
wentyl Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 no no no widzę że gorzów sie zbiera -zapraszamy do zielonej góry większa ekipą -zawsze można ustalić jakis termin :hi:
Tas2die4 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 a zielona to tylko do siebie zaprasza, a moze tak GW odwiedza??
Rafal_69 Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Więc Nastepny zlot 22 Luty pisze już teraz date żeby każdy mógł poinformowac innych, dzieki temu mam nadzieje, że bedzie nas dużo więcej Co do godziny i miejsca to pewnie tak samo, ale niech wszyscy śledza w miare możliwości forum to napewno fenix185 jeszcze napisze godzine i miejce chodz nie powinno być zmian. Pozdro
kamil22 Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 a ja proponuje aj by słonce swieciło i ładna pogoda by była to Parking TESCO przy wylocie na szczecin a ja nie to niech bedzie askana bo tam wiadomo na głowe nie pada
fend18 Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 ulica Warszawska na przeciwko starego szpitala (sklep z car audio, alarmami i chyba cześci tuningowe też mają) jest też na sportowej sklep z częściami tuningowymi ale niewiem co tam dokłandnie mają bo niebyłem(i niespodziewam sie rewelacji) no i na kwaracie ale to ci dokładnie niepowiem jaka ulca( niedaleko Lidla) [br]Dopisany: 05 Luty 2009, 16:56_________________________________________________jeśli chodzi ci o same radio do auta to pojechał bym też do media mark opczaił co mają i na allegro poszukał na warszawskiej maja ceny okrutne, za przelutowanie 5 kabelkow zawolali 200zl, jak na 15min roboty to troche duzo.
Rekomendowane odpowiedzi