Gik Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Dodalem 2 zdjecia aktualne, widac na nich doklejona listwe nad progiem, bo niestety musze czasem wozic babcie i matke a im ciezko przetlumaczyc,zeby uwazaly jak wysiadaja (przynajmniej nie poobijaja mi drzwi na kreweznikach) Mysle,ze bedzie ladnie sie komponowac jak jeszcze chromowe nakladki na lusterka dorzuce. poztym mam pytanie w co lepiej zainwestowac najpierw. - nowe felgi 17'' ?? - chipsa ?? - czy pierw szybki przyciemnic ladnie, lacznie z przedna ( bez nich paskudnie to wyglada )
Gość spedyt Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 poztym mam pytanie w co lepiej zainwestowac najpierw. - nowe felgi 17'' ?? Pierwsze felgi
Szewczenko7 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Czemu tak zniszczyles zderzak od S-ki :twisted: po co ten chrom
Gik Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2007 nie ma tego chromu na zderzaku, paskudnie to wyglada to byla tylko przymiarka (musialem cos zrobic z nadmiarem tych listew)... jedynie na drzwiach, lepiej,zeby listwy sie poobijaly niz drzwi ( nie ma to jak wysokie krawezniki, niski samochod i baby........... )
Gość zdeniu Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 bardzo ladna niunia no i ten zderzaczek tylko wydech nie ten teges
Sorni Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Ladnie soe prezentuje ale ja włożysz fele będzie jeszcze lepiej
Gość dino Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 koniecznie zrób cos z koncówka wydechu, Furak OK
Smoczyca Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ciekawy kolorek, rzeczywiście pierwsza myśl -> "żabcia". Hehe ładne autko
Gik Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Opublikowano 28 Maja 2007 koniecznie zrób cos z koncówka wydechu macie racje,ze tego tupu wydech do TDI nie bardzo pasuje, ale nie wyglada tez zle w rzeczywistosci znacznie lepiej, pozatym i tak w pozniejszym terminie czeka mnie modyfikacja calego ukladu ( bo jest tam troszke na modzone, brak srodka i rury juz sa nie tego... ) Ciekawy kolorek, rzeczywiście pierwsza myśl -> "żabcia". Hehe ładne autko Nie spodziewalem sie,ze zielen moze byc taka ladna z dnia na dzien podoba mi sie coraz bardziej ( i nie tylko kolorek ) Pozatym wlasnie jestem po malych modyfikacjach car-audio wrzucielm nowe radyjko Pioneer DEH-P55BT - nowe glosnikiczi 13'' + tweetery na przod, separowane Magnata , i z tylu 16'' JBL GTO. Do tego cale nowe okablowanie, i z tym to sie namordowalem. Ale jest slicznie wiecej mi do szczescia w sumie nie trzeba, gra bardzo ladnie (wiem wiem, kiera do d*py ale za taka od S'ki cenia sobie sporo.... ) Teraz tylko dozbierac kasiute na nowe fele 17"(cos na wzor RS4 ). Pozdrawiam i dziekowa za super komentarze [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2007, 08:25 _________________________________________________a to nowe zdjecia mojej żabki uzupełnij profil
Pelex Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 spoko furka jak będą wieksze fele to bedzie super wygłądała no i może faktycznie ten wydeszek ogólnie bardzo ładna
malcolm25 Opublikowano 29 Maja 2007 Opublikowano 29 Maja 2007 za***isty ten zderzak od eski Tez taki musze miec! Tylko czemu te lampki z przodu Ci tak paruja, jakies nieszczelne masz??? Czy to efekt zdjecia?
Gik Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Opublikowano 29 Maja 2007 dzieki za wszystkie komentarze, za***isty ten zderzak od eski Tez taki musze miec! wiem i polecam... jak wyglada to widac... dla mnie tez rewelacja.... Tylko czemu te lampki z przodu Ci tak paruja, jakies nieszczelne masz??? Czy to efekt zdjecia? jak dla mnie sa normalne... i w rzeczywistosci nie paruja.... raczej nie maja prawa kolejne zdjatko
adadur Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 Sorki że nie w temacie ale z jakich okolic te fotki - może warto się tam na urlop wybrać?
Gik Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Opublikowano 30 Maja 2007 Sorki że nie w temacie ale z jakich okolic te fotki - może warto się tam na urlop wybrać? Oczywiscie,ze warto !! to sa naprawce piekne okolice, niestety malo dobrych fotek porobilem to odzwierciedlajacych... a nastepne beda dopiero na wakacje.... A to sa okolice Stronia Ślaskiego ( kotlina Kłodzka )... a co jest do zwiedzania?? - Jaskinia Niedzwiedzia - Czarna Góra ( zima rewelacja, polecam wyciagi, a latem kolejke gorska... ) - Snieznik, i w ogole caly masyw gorski... jest gdzie sie poszwedac i na rowerku pojezdzic. - i same Stronie, wlasnie niedawno wybodowali ten zalew ( widoczny na zdjeciach ) - pozatym 7km wczesniej jest kurort uzdrowiskowy - Lądek Zdroj ehh... ja ta okolice zaczolem doceniac dopiero po wyjezdzie do Szczecina
Szewczenko7 Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 ladna nowe foty , widze ze dbasz o furke
Gik Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Opublikowano 21 Listopada 2007 wstawiam nowe zdjecie... z okazji nowych lusterek (oceny mile widziane ) na dniach jade przyciemnic szybki albo 3 tylne albo wszystkie 7... nie widze innych opcji no i jeszcze mysle,zeby zamienic liste chromowa kolo progow z 6mm na 10-12mm. po tym zabiegu mysle,ze wiecej chromu nie jest konieczne - bedzie slicznie troszke kijowe zdjecie... ale po przyciemnienu urzadze efektowniejsza sesje
robert191 Opublikowano 22 Listopada 2007 Opublikowano 22 Listopada 2007 nie ma jak to zderzak od s-ki tez mialem w swpoim poprzednim a4. co bym polecil to zmiana felg na jakies orginalne 17. i jak bys wrzucil jeszcze lusterka chromowane i relingi to by bylo duzo lepiej , pozdrawiam a widze ze lusterka juz sa no i odrazu lepiej jak bys zmienil relingi na chromowane to by fajnie razem pasowalo
Maniusiek28 Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 zderzaczek od S-ki.....marzenie ,wyglada super.........z czasem pomyśl nad progami (będzie symetrycznie wzgledem zderzaka)
Gik Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2007 wkoncu przyciemnilem szyby... w foltech w szczecinie (polecam ten zaklad jesli zalezy Ci na jakosci ) pomyslow mialem wiele... albo 3 szyby bagazowe albo wszystkie 7... moze na lato zarzuce jasniejsza folie na tyl + przod. no i slupki... zeby nie byly takie matowe. A folie wybralem czarna, tak zeby zlewalo sie z miejscami gdzie szyba jest przyklejana - pasuje idealnie :drool: Co do chromu... nie planuje zwiekszac jego ilosci, relingi i obramowki wokol szyb, klamki nie podobaja mi sie, jedynie co bym jeszcze dodal to gril od S4 ale to koszta okolo 400zl wiec wstrzymam sie dopoki nie kupie felg... tylko,ze ciezko jakies interesujace znalezc w dobrej cenie i to chyba na tyle z ogolnego tunnigu wizualnego :th: Dzieki za wszystkie komentarze!! naprawde sie przydaja!
Rekomendowane odpowiedzi