Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Silver Arrow by Adam87# BRD# 222HP/445Nm# QUATTRO# JR28 19'/9.5 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boże jak ja choruję na te lampy ... niestety w PL już ich znaleźć nie mogę :( zostaje ebay/amazon... ale tam cena zaporowa i to mocno zaporowa ... :( 
Super mody - jest z kogo brać przykład :D

Pozdrawiam, 

Darek 

Edytowane przez lewiatan1989

Opublikowano
  • Autor

Cześć Darku?

Dzięki za miłe słowa?

Jak chcesz to zapytaj @Mizur138 kiedyś chciał swoje sprzedać, ale niewiem jak to teraz się ma..

Kiedyś jeszcze patrzyłem tam co ja kupowałem, ale już nie ma ich.

Pozdro ?

Opublikowano
  • Autor

W rodzinie doszło kolejne audi, mianowicie A4 B6 1.9 AVF quattro sedan? 

Myślę, że brat @pklima91 się niedługo pochwali nowym nabytkiem?

20190226_133233_crop_453x453.jpg

Opublikowano
18 minut temu, Adam87 napisał:

W rodzinie doszło kolejne audi, mianowicie A4 B6 1.9 AVF quattro sedan? 

Myślę, że brat @pklima91 się niedługo pochwali nowym nabytkiem?

20190226_133233_crop_453x453.jpg

Graty xd

I na zloty jednym autem? ?

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Gremlin0209 napisał:

Graty xd

I na zloty jednym autem? ?

Nieeeeee... frekwencja będzie większa??? 

Opublikowano
12 godzin temu, Adam87 napisał:

Nieeeeee... frekwencja będzie większa??? 

Team sie szykuje ?

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, Frond Side napisał:

Team sie szykuje ?

Dokładnie?

Także w Kielcach coraz więcej A4?

Przyjemniej na spotach?

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj znalazłem chwilę, żeby przejrzeć hamulce. Jak zakładałem blaszki na tył to za mało wkręciłem cylinderek i ręczny łapał mi już na pierwszym ząbku, czyli napewno lekko trzymał. 

Tarcze przednie miały otwory od wewnętrznej strony trochę zapchane i trzeba było przeczyścić. Podejrzewam, że może innym nie zapycha się tak jak mi, ponieważ nieraz jeżdżę po błocie i pewnie dlatego coś podchodzi pod klocki.

20190303_145613-1701x1701.jpg

20190302_114017-2016x1134.jpg

20190302_114108-1612x907.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 10.09.2018 o 16:47, Adam87 napisał:

20180910_161902-1612x1209.jpg

Cześć Adam :hi:

Jak jeździ się z cuprą na 1BE? Trzeba mocno uważać na krawężniki? Zastanawiam się czy nie założyć do siebie i grill cały na czarno plastidipem. Nie wiem też czy nie odpuścić tematu i trochę przeboleć, a za jakiś czas kupić zderzak sline ?

Opublikowano
  • Autor
22 minuty temu, MarcinL napisał:

Cześć Adam :hi:

Jak jeździ się z cuprą na 1BE? Trzeba mocno uważać na krawężniki? Zastanawiam się czy nie założyć do siebie i grill cały na czarno plastidipem. Nie wiem też czy nie odpuścić tematu i trochę przeboleć, a za jakiś czas kupić zderzak sline ?

Cześć Marcin:wink4:

Zawias mam 1BV.. ale dobrze się jeździ... nawet żonka uważa jak parkuje, także jest ok:cool1: a uważać trzeba, nawet i jak nie masz dokładki a krawężnik wysoki to można zderzak zostawić...

Dokładka kosztuje w ASO seat 150pln, także kup i zakładaj, a jak kupisz zderzak s-line to przekładasz i gitarka :peace: 

Opublikowano

Jest jedno dobre wyjście w przypadku dokładek, parkować tyłem hehe, ja zawsze tak robię, bo przodem nieraz się przyciera ze zderzakiem i zawiasem S-Line ?

Opublikowano
  • Autor

Tak też staram się parkować, tyłem. Nie zawsze da się rade to często widać jakiego samochodu tył wystaje:whistling::polew: 

Opublikowano

Zgadzam się z Wami panowie że mając S-line i dokładnie od cupry lepiej parkować wszędzie tyłem :)

Poza tym gęba się bardziej cieszy jak widzi się przód auta jak idzie się na parking. Widzę że info o kieleckich spotach to żyje nawet w tematach właścicieli aut :) Chętnie bym to was przyjeżdżał bo w Radomiu to nic się nie dzieje i nawet zainteresowania nie ma.

Opublikowano
W dniu 12.03.2019 o 11:23, Adam87 napisał:

Cześć Marcin:wink4:

Zawias mam 1BV.. ale dobrze się jeździ... nawet żonka uważa jak parkuje, także jest ok:cool1: a uważać trzeba, nawet i jak nie masz dokładki a krawężnik wysoki to można zderzak zostawić...

Dokładka kosztuje w ASO seat 150pln, także kup i zakładaj, a jak kupisz zderzak s-line to przekładasz i gitarka :peace: 

Miałem kupić cuprę, a kupiłem zderzak sline ? Chyba nie mam po co do domu wracać :buahaha:

Opublikowano

Ja dzisiaj zamówiłem sobie z ali tą gumową dokładkę co ma @Gremlin0209 obadałem na żywo i wygląda to całkiem spoko, no i ta zaleta,że nie pęknie jak przyhaczymy o krawężnik ;)

Opublikowano
  • Autor
29 minut temu, Mordeliuss napisał:

Zgadzam się z Wami panowie że mając S-line i dokładnie od cupry lepiej parkować wszędzie tyłem :)

Poza tym gęba się bardziej cieszy jak widzi się przód auta jak idzie się na parking. Widzę że info o kieleckich spotach to żyje nawet w tematach właścicieli aut :) Chętnie bym to was przyjeżdżał bo w Radomiu to nic się nie dzieje i nawet zainteresowania nie ma.

To jak będzie coś wiadomo o spotach to napewno się dowiesz :wink4:

25 minut temu, MarcinL napisał:

Miałem kupić cuprę, a kupiłem zderzak sline ? Chyba nie mam po co do domu wracać :buahaha:

Marcin no i do tego zderzaka jeszcze cupra:thumbup:

Opublikowano
6 minut temu, Adam87 napisał:

To jak będzie coś wiadomo o spotach to napewno się dowiesz :wink4:

Marcin no i do tego zderzaka jeszcze cupra:thumbup:

Cupra obowiązkowo do S-line. Ja czekałem z niecierpliwością kiedy uda się założyć u mnie a z podnosnikiem kolumnowym poszło w 20 minut.

Czekam więc o jakimś info o spotach Panowie ;) mam andzieje ze przyjmiecie mnie z otwartymi ramionami. Może namówie kolege żebyśmy jechali na 2 auta

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Mordeliuss napisał:

Cupra obowiązkowo do S-line. Ja czekałem z niecierpliwością kiedy uda się założyć u mnie a z podnosnikiem kolumnowym poszło w 20 minut.

Ja zakładałem na dworze bez żadnego podnośnika, zajęło mi jakąś godzine. Mam zamontowane na taśmę dwustronną i wkręty:wink:

4 minuty temu, Mordeliuss napisał:

Czekam więc o jakimś info o spotach Panowie ;) mam andzieje ze przyjmiecie mnie z otwartymi ramionami. Może namówie kolege żebyśmy jechali na 2 auta

Zapraszamy.. im więcej aut i osób tym lepiej:thumbup: 

Opublikowano
9 minut temu, Adam87 napisał:

Ja zakładałem na dworze bez żadnego podnośnika, zajęło mi jakąś godzine. Mam zamontowane na taśmę dwustronną i wkręty:wink:

Zapraszamy.. im więcej aut i osób tym lepiej:thumbup: 

Moja jest na wkręty i to taką ilość sztuk że jak zawadzę o krawężnik to zostawię zderzak na bank :)