Keyzer Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 może kiedyś tęz sobie takie lajsne bo fura jest kiler przez duze K i co najpiękniejsze właściciel nie poprzestaje na mocy tylko dłubie by wyciągnąc z eReSy jeszcze więcej i tu dla niego pełen RESPECT :twisted: :twisted: :twisted:
Gość Keżor Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 a w dalszej przyszłości ma pojawić się jeszcze jedna część która zwiększy moc nawet do 550PS napewno box z Allegro i magnetyzer. a co do sprzedazy TT to coś czułem że tak będzie jak zobaczyłem zdjęcie bo przecież wyszła nowa TTka do salonów :twisted:
jay_zzA4 Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 Caaaaaacy furka Moje marzenie a raczej dwa z nim zwiazane 1 to zeby taka miec, niebieska aa tam czerwona tez mogla by byc ale to marzenie bedzie trudne do zrealizowania, a 2 bardziej mozliwe zeby sie taka przejechac DLA MNIE BOMBA AUTO !!!!
basen Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 musialem zalozyc pampersa!!! hehehe strach sie bac!! gratuluje wyboru!!!!!!!
adamFox Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 wszysstko fajne:D autko przede wszyyyyyyyyystkim:D................domek też i ogródeczek piekny:D
marcin j Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 Autko malinka, unikat, gratki. Wszystko w tym aucie mi się podoba. Naprawde robi wrażenie. A serducho , uh, szacuneczek. :biggrin:
Gość dino Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Furka jak marzenie!!!! I powiem wam ze w tym czerwonym to też całkiem nieżle wygląda. U mnie "fruwa" taka piękna niebieska, bajka! Chętnie bym się zamienił, ale.. pozdrawiam -dino-
miron78 Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 furak może być - coś czuje że byś mnie objechał :biggrin:
ono Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 No bryka klasa Sama malina. Mam mape PL ( i działa za***iście) , mam dostęp do ori mapy Audi za połowe ceny . Udało sie już ją ten teges i jak tylko będe miał pare sztuk to napisze
zorp Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Zaczipuj ją! ))) Szkoda, ze nie diesel... Gratuluję i pozdrawiam
unfa Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Pozazdrościc no i zacisnac pasa oszczednosciowego
Furio Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Ja bym chciał się tylko dowiedzieć jak to sie robi, żeby w takim wieku mieć takie auta? (wiek wnioskuję z zimowej fotki). Gratuluję pojazdu. Jakie TO ma spalanie? Ile wychodzi w mieście?Pytam z ciekawość bo wiem, ze jak kogos stać na coś takiego to ni zastanawia się ile to będzie palić. Big Up 4 RS4!!
LySyKilla Opublikowano 7 Marca 2007 Opublikowano 7 Marca 2007 Ladne ladne ale nie bede juz powtarzal tego co juz napisane. Powiem tak auto sliczne wiadomo i moc jest z nim, szkoda ze tak malo ich sie widuje na Polskich ulicach. Osobiscie widzialem na zywo i mialem okazje nawet pojezdzic wrazenia wiecej niz pozytywne 420KM ujazmione w sumie niepozornie wygladajacym aucie. Koszt nowego bez wiekszych udziwnien jakies 50 tys funtow nie wiem jak w Polsce ale tez nie malo co fajne bez wiekszych oplat mozna pozbyc sie emblematow.......
fierywolf Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 No umnie jeden chłopak ma super auto tylko to co jest umnie w miejscowości białe nie pasuje do tego auta :/ ale autko piekło
LEoo Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 hmm...dwa slowa, trudno ze bedzie ostrzezenie --- za***ista FURA. Ale mod przyzna racje ze to slowo oddaje to co sie czuje na widok takiej maszynki:) rulesss
Rekomendowane odpowiedzi