Gość cloo Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 Witam. Moja A4 mam doslownie od klikunastu dni. Mam bardzo malo wolnego czasu, wiec autko zostanie w niezmienionym stanie. Duzy motor daje wiele frajdy z jazdy. Auto jest dokladnie takie jak chcialem, a niedociagniecia, ktore posiada powoli bede eliminowal. Pozdrawiam Wszystkich. "szerokosci"
Gość MorgothDBMA Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 Fajna i motorek też niczego sobie..... :twisted: :twisted: :twisted: No i QuattrO malinka :twisted:
Gość cloo Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 rok produkcji jest 99, ale moze to byla wyprzedaz z 98 niewiem jak to wtedy jest, zreszta wbijam :/
pre_pl Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 no robi wrażenie połączenie takiej skóry i nadwozia. Przyjemne
rafalekx Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 Ładniutka i czarniutka no i S-line Mi się wydaje czy z przodu masz kieruneczki typu clear? A lampy pozostały standardowe... Możesz zrobić jakąś fotkę samym tym lampom, bo jestem ciekawy jak to się prezentuje. Na tej fotce jako tako widać, ale chętnie to zobaczę w lepszym ujęciu Gdyby jeszcze miała chromy... Ale jest OK! Pozdrowionka!
Gość cloo Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 niestesty moj aparat mial maly crasch i jest u mechanika, ale w sumie widac roznice bo kierunki sa nowe a lampy maja juz swoje km wiec widac roznice. Pozdrawiam
T-żółw Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 zestaw typu 2.8 + q + avant + tip dla mnie jest malinka
Gość Michał Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 rok produkcji jest 99, ale moze to byla wyprzedaz z 98 niewiem jak to wtedy jest, Wszystko jest w porządku, w 99 wychodziły jeszcze wersje przed II liftem. Super avancik , ładne wnętrze, no i
Bartti10 Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 ladna ladna a skorka chyba dokladana? bardzo ladny avancik:) no i i ma pare pod maska:)
schiller Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 piekna. a ta skora mhh. musisz koniecznie pojawic sie na spocie i sie pochwalic bo jak nie to :twisted:
jasin01 Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 wlasnie,mi sie najbardziej srodek podoba.fajna sprawa,chyba trzeba sie troche nameczyc zeby zadbac o czystosc. Pozdrawiam
pet3r Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 bardzo ladna furka, sam nie raz ogladalem ja na aukcji w poszukiwaniu auta wnetrze jest boskie a silnik i naped wybrales prawie najlepiej jak mogles! (zostaje jeszcze 2.7BiT )
Rekomendowane odpowiedzi