paweu1 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Cześć Możecie coś napisać o tym modelu, widzicie coś podejrzanego. Według mnie dosyć dobrze wyposażony, ładny kolor, czy to jest pakiet S-line wewnętrzny + zawieszenie? Kierownica z lewej strony da dole wytarta, albo tak wygląda na zdjęciu, brak uszkodzeń na dywaniku w miejscu gdzie jest pięta prawej nogi, fotel trochę wysiedziany https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a4-audi-a4-avant-s-line-2-0tdi-2008r-ID6yUM3p.html#xtor=SEC-8 Edit: Proszę o przeniesienie do działu Zakup kontrolowany Edytowane 3 Czerwca 2017 przez paweu1 zły dział
mateusztbg Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Jak na moje oko to nie posiada sline ani zewnetrznego ani wewnetrznego Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
piotrsob1 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Sprzedający to po języku opisu stary handlarz , wciska bajerę aż miło " Calkowicie auto bezwypadkowe" - tym stwierdzeniem chyba lekko przedobrzył , "coming leaving home - doprowadzenie do domu" (tylko jakoś nie widzę włącznika tej funkcji ), " sensor zmierzchu, sensor deszczu "- tego też na zdjęciu jakoś nie widzę Jak jesteś poważnie zainteresowany to zacznij od sprawdzenia po VIN-ie historii serwisowej auta, sprzedający chwali się że auto było serwisowane w ASO do końca Edytowane 3 Czerwca 2017 przez piotrsob1
Pawelkiwi Opublikowano 4 Czerwca 2017 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Nie ma czujnika deszczu. Nie ma DRL. Nie ma sensora zmierzchu. Obok włącznika świateł nie ma nawet stosownych do tego celu pokręteł. Na przedniej szybie brak czujników. Dom w tle to rumianek 1
Rekomendowane odpowiedzi