Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B9 Fellows

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
W dniu 21.08.2018 o 16:28, Kosmita napisał:

Przez BT to z d*py jest bo nie widzę na MMI utworów.. Jak nie mam playlisty odpalonej to i tak muszę zaglądać wciąż do telefonu. DLatego może ktoś coś wie o apce do mmi.. ?

@Kosmita nic mi nie wiadomo na temat możliwości instalowania apek w naszych MMI. Na liście życzeń Spotify jakiś czas temu pojawiło się zapytanie o integrację po ich stronie, ale ze względu na małe zainteresowanie, zostało zignorowane - https://community.spotify.com/t5/Closed-Ideas/Partnerships-Audi-MMI/idi-p/1681618

Edytowane przez sowiq

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 310,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pytanie do posiadaczy allroadów, czy ma ktoś z Was dodatkowy komplet kół np zimowych ?? 

Opublikowano
  • Autor

Ja kupiłem tylko oponki na zmianę.  

Opublikowano

Tak, już z jakiś miesiąc jest na niemieckiej stronie podzial na 2018 i 2019, ale konfiguratora 2019 jeszcze nie ma, może od przyszłego tygodnia ruszy bo gdzieś słyszałem ze niby od września ma ruszyć model 2019. Ile w tym prawdy nie wiem, ale skoro obecnie zamawiane samochody i tak przyjdą już poliftowe to pewnie zaraz wystartuje. 

Opublikowano

To chyba nie jest polift.

Po liftingu nie miał posiadać wystającego tabletu z navi i multimediamia nadal posiada.

To chyba jest nowy rok modelowy który pojawia się po wakacjach.

https://www.audi.de/de/brand/de/neuwagen/a4/a4-limousine-2019.html

Opublikowano

Slyszałem ze MULTIMEDIA AUDI przestało wspołpracować  z dotychczasowym dostawca

Spore problemy w oprogramowaniu

Opublikowano
50 minut temu, wrclaguna napisał:

Slyszałem ze MULTIMEDIA AUDI przestało wspołpracować  z dotychczasowym dostawca

Spore problemy w oprogramowaniu

Nie wiem kto im robił oprogramowanie, ale MyAdui na IOS'a to jakaś katastrofa jest.
Nie można zaktualizować umowy użytkownika końcowego, nie można połączyć z serwerem, błąd wewnętrzny aplikacji, cały czas jakieś błędy dostaje.

Opublikowano
2 godziny temu, krzychu252 napisał:

To chyba nie jest polift.

Po liftingu nie miał posiadać wystającego tabletu z navi i multimediamia nadal posiada.

skąd takie info? Jakieś 2 miesiące temu zaprezentowali wersję po liftingu i wizualnie w szczególności w środku zbytnio zmian nie ma. O ekranach kiedyś tam były jakieś plotki, itp. Ale nic takiego nie nastąpiło.

https://paultan.org/2018/06/27/b9-audi-a4-facelift-revealed-minor-cosmetic-changes/

https://www.autozeitung.de/audi-a4-facelift-2019-preis-technische-daten-193992.html

Opublikowano
4 godziny temu, krzychu252 napisał:

Znaczy że niby teraz ten mini lifting, a w 2019 kolejny większy?

Opublikowano

Tak słyszałem w Audi że lifting A4 ma być w 2019 roku czyli pewnie MY2020

Opublikowano

W tej rozpisce w salonach kiedy jaki model wchodzi podane jest że lifting A4 od 47 tygodnia 2018, czyli od 19 listopada. Jakoś też w tym okresie ma być zaprezentowane S4 z silnikiem TDI. Trochę dziwne by było robić teraz jakiś lifting za rok kolejny, a pewnie 2020/2021 by wprowadzali nową generacje. Chyba że ten lifting miałby przedłużyć żywotność B9 o kolejne 3-4 lata.

Edytowane przez DonDżonson

Opublikowano

Witam, potrzebna pomoc ?

Samochod RS3 (2018). Wyskakuje taki oto komunikat2C4FB19E-810A-4A58-A8D1-AD6811E0ECF1.jpeg

kola odpompowane, teraz pozostaje zapisać w MMI, pytanie tylko jak? ?

Pomoże ktoś? ?

Opublikowano
  • Autor

Serio tak ciężko znaleźć taką informację w necie?

Opublikowano
8 minut temu, sowiq napisał:

Serio tak ciężko znaleźć taką informację w necie?

Pytam dla kolegi na szybko, ja nie mam czasu szukać bo jestem w pracy, on auto ma zaledwie kolka dni i to jego pierwsze Audi.

Dziekuje za odpowiedź i miłego dnia ✌?

Opublikowano
W dniu 6.09.2018 o 20:53, wrclaguna napisał:

Panowie kto ma NAWIGACJE Z RADIEM DELPHI ?

Bez twardego dysku ?

?

Opublikowano
W dniu 10.09.2018 o 12:29, wrclaguna napisał:

?

Niestety nie pomogę..

Co do liftu A4/A5 teraz będzie mały lift, ale też czytałem, że mają cały środek dostosować pod nowe modele Audi (panele dotykowe zamiast wystającego ekranu i dotychczasowego panelu klimy). Ale czy faktycznie zdecydują się wprowadzić to już teraz czy dopiero wraz z nowym modelem..? Zobaczymy.

Podejrzewam, że zrobią bardzo znany już myk, że teraz jest lifting B9, a w 2020/21 wprowadzą B10, który będzie miał nowy środek, a poza tym będzie bazował na modelu B9 (coś a'la b6 i b7 z tym, że tam środek był taki sam praktycznie).

Opublikowano

Jeśli chodzi o A4 b9 polift to wczoraj ją ogadałem i ma zmienione trochę tył i przód , środek był taki sam .