Opublikowano 23 Czerwca 20215 l 56 minut temu, misku napisał: Tak, jak napisałem, chodzi mi o Google Maps. Czyli mapy Google-a, które mam na smartfonie i w których sprawdzam korki dla porównania z Audi Connect. Nie korzystam z Google Earth w aucie. Z tym ruchem w audi bywa róznie. Dwa razy pokazywał korek gigant ale go olałem i pojechałem niby w ten korek, którego wagóle nie było. Tak więc raz te a innym inne powiedzą Ci prawdę. Najlepsze info to CB niestety.
Opublikowano 23 Czerwca 20215 l 38 minut temu, vvalery napisał: Z tym ruchem w audi bywa róznie. Dwa razy pokazywał korek gigant ale go olałem i pojechałem niby w ten korek, którego wagóle nie było. Tak więc raz te a innym inne powiedzą Ci prawdę. Najlepsze info to CB niestety. Podobnie jak informacje o korkach z radia. Trąbią godzinami to samo a korków już dawno nie ma lub są w innych miejscach
Opublikowano 24 Czerwca 20215 l Autor 23 godziny temu, Muskel1 napisał: Musisz podać salon, który Ciebie zatwierdzi/zweryfikuje jako głównego użytkownika. Niektóre salony wymagają stawiennictwa osobistego, innym wystarczy e-mail. A nie da się tego zrobić z poziomu MMI? Bo jest taka opcja w menu.
Opublikowano 24 Czerwca 20215 l Zresetujesz użytkownika głównego w aucie, ale on i tak bedzie w systemie przywiązany do tego auta.
Opublikowano 24 Czerwca 20215 l koledzy, które za tych dwóch lamp, są lampami matrix 8W9945093D 8W9945093 czy to tylko zwykłe ledy
Opublikowano 24 Czerwca 20215 l 56 minut temu, vvalery napisał: Zresetujesz użytkownika głównego w aucie, ale on i tak bedzie w systemie przywiązany do tego auta. Dokładnie. W aucie musisz swoją drogą przypisać.
Opublikowano 24 Czerwca 20215 l 7 godzin temu, Muskel1 napisał: Lewa lampa 8W0 941 035 Prawa lampa 8W0 941 036 chodzi mi o tył..
Opublikowano 24 Czerwca 20215 l Lampy matrix są tylko z przodu. Z tyłu są lampy z dynamicznymi kierunami. Funkcja matrix (maskowanie pojazdów) jest tylko z przodu
Opublikowano 24 Czerwca 20215 l Ok, proszę o info czy w/w numery pochodzą z lamp z dynamicznymi kierunkowskazami...
Opublikowano 24 Czerwca 20215 l Tu masz numery do lamp z dynamicznymi kierunkami 8W9945091 / 8W9945092 8W9945093 / 8W9945094
Opublikowano 25 Czerwca 20215 l Autor @Muskel1 już to ktoś pisał, ale wtóruję - jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej wiedzy! To twój zawód, czy pasja?
Opublikowano 25 Czerwca 20215 l Bez przesady. Pracowałem kiedyś w komisie samochodowym z warsztatem. Obecnie to moje hobby. Od 15 lat zarabiam inanaczej na chleb
Opublikowano 25 Czerwca 20215 l W dniu 23.06.2021 o 14:11, Muskel1 napisał: To dość droga usługa (15,43 €/miesiąc) jeżeli chodzi tylko o korki ale to każdy musi sam wiedzieć czy warto. Ja wykupiłem tylko Remote &Control. Ile kosztuje samo Remote & Control.
Opublikowano 25 Czerwca 20215 l 2 godziny temu, Muskel1 napisał: Bez przesady. Pracowałem kiedyś w komisie samochodowym z warsztatem. Obecnie to moje hobby. Od 15 lat zarabiam inanaczej na chleb Korzystając z okazji i wiedzy zapytam - czym różnią się poduszki o różnych literach na końcu? Potrzebuję 8W0 880 201 AS ale znajduję np AD i nie wiem czy ryzykować zakup
Opublikowano 25 Czerwca 20215 l Autor 2 godziny temu, Zbig208 napisał: Ile kosztuje samo Remote & Control. €39,90 na rok.
Opublikowano 25 Czerwca 20215 l 2 godziny temu, czarny69 napisał: Korzystając z okazji i wiedzy zapytam - czym różnią się poduszki o różnych literach na końcu? Potrzebuję 8W0 880 201 AS ale znajduję np AD i nie wiem czy ryzykować zakup Nie wiem jak wcześniejsze, ale te najnowsze poduszki co są w ASO to 2.0tfsi to powinny być zmieniane parami. Nie wiem czy to wynika ze zmiany konstrukcji czy tylko ogólna zasada.
Opublikowano 25 Czerwca 20215 l 18 godzin temu, Muskel1 napisał: Lampy matrix są tylko z przodu. Z tyłu są lampy z dynamicznymi kierunami. Funkcja matrix (maskowanie pojazdów) jest tylko z przodu Racja. Tak się zastanawiam się, czy w poliftach też są takie same lampy z tyłu. Bo tam przy matrixach jest jeszcze dodatkowa iluminacja - również z tyłu (przy zamykaniu i otwieraniu), której chyba przy zwykłych ledach nie ma. W takim przypadku nie byłoby to takie oczywiste.
Opublikowano 25 Czerwca 20215 l Autor Odnośnie mojego błędu w aplikacji myAudi. Nie była to kwestia braku licencji na usługi, bo problem dalej występuje. Kontaktowałem się z Audi i dostałem taką odpowiedź: Cytat Szanowny Panie, Uprzejmie informujemy, że aktualnie trwa globalny problem z usługami zdalnego dostępu. Skontaktujemy się z Panem gdy tylko otrzymamy informacje o rozwiązaniu problemu.