Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B9 Fellows

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze wiedzieć:thumbup1::hi:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 310,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
6 godzin temu, Muskel1 napisał:

Dobrze wiedzieć:thumbup1::hi:

Jutro jadę na wymianę tej pompy i dzisiaj na „last minute” przypomniałem sobie że gość o tym wspominał. Wziąłem zapas do garażu i totalna gleba jakby kluczyka wogóle nie było. Jutro mi zaprogramują. Napisałem, żeby ktoś nie dymał dwa razy, albo nie mieć przykrej niespodzianki jakby w serwisie o tym zapomnieli powiedzieć ?

Opublikowano

Na pewno się komuś przyda:wink:

Opublikowano

Pompa wymieniona, kluczyki zakodowane, bateryjka w kluczyku wymieniona za 21zł bo była słaba ?

Opublikowano

A w elektrycznym za bateryjkę do naszego pilota kasują tylko 2 zł :eusathink:ciekawe czy ta ASO wytrzyma 10 razy dłużej :wink:

Opublikowano
4 minuty temu, BlackM4mba napisał:

A w elektrycznym za bateryjkę do naszego pilota kasują tylko 2 zł :eusathink:ciekawe czy ta ASO wytrzyma 10 razy dłużej :wink:

Wiem, bo wymieniałem. Oni mi to z partyzanta wymienili bez pytania.?

Edytowane przez vvalery

Opublikowano

Panowie zakładam kanał na YT , mam nadzieje że dzieki wam waszym komentarzą , łapką w góre i substrykcją będzie chęc i kanał będzie sie bardziej rozwijać . Pomyłsy juz są .

https://www.youtube.com/channel/UCyQQEF-i32FbLKne6EhSGRw

Zaprszam i czekam na like , komentarz i suba :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co myslicie o oponach 225/45/18 na zime?

Opublikowano
14 minut temu, wampir napisał:

Co myslicie o oponach 225/45/18 na zime?

Ja mam o takim rozmarzę na zimę continentale:wink:

Opublikowano

a jakie felgi? Jakie parametry? Możesz pokazać foto? :)

Opublikowano
3 minuty temu, wampir napisał:

a jakie felgi? Jakie parametry? Możesz pokazać foto? :)

Zobacz sobie u mnie w wątku na drugiej stronie są jakieś tam foto na zimowkach 8.5J a et chyba 30 nie pamiętam dokładnie 

Opublikowano

225 na 8.5?  Troche jakby hardcore...

Ja mam na oku felgi 18tki 7.5 cala ET37 i takie opony mi zaproponowano...

Opublikowano
6 godzin temu, wampir napisał:

225 na 8.5?  Troche jakby hardcore...

Ja mam na oku felgi 18tki 7.5 cala ET37 i takie opony mi zaproponowano...

Oryginały są na 8”. Zaproponowali Ci zamienniki. Będziesz miał średnicę o 6,4mm większą co jest dopuszczalne. Ja kupiłem 245 w 2019 na 18”

4ABDCD90-2122-42D1-85B8-104ADEBD0584.jpeg

Edytowane przez vvalery

Opublikowano

Ale z tego powodu chyba nie będę miał problemu z ubezpieczycielem itp. w Polsce? 

Opublikowano
8 godzin temu, wampir napisał:

Ale z tego powodu chyba nie będę miał problemu z ubezpieczycielem itp. w Polsce? 

Jeżeli w specyfikacji auta jest taki zamiennik to nie. Jak nie ma to różnie bywa. Wiesz jacy są ubezpieczyciele. Pieniądze wziąć to pierwsi, ale wypłacić to już ostatni.?

Opublikowano

Jest 225/50/R17 all season. 

Jeśli przyjąć, że mogę zakładać tylko opony z tabelki w instrukcji obsługi to nie mogę założyć zimówek :D

Opublikowano
9 minut temu, wampir napisał:

Jest 225/50/R17 all season. 

Jeśli przyjąć, że mogę zakładać tylko opony z tabelki w instrukcji obsługi to nie mogę założyć zimówek :D

Naklejka z rozmiarami opon jest również widoczna po otwarciu drzwi kierowcy.. Przy rozmiarze opon masz oznaczenie M+S co oznacza błoto i śnieg;) możesz zakładać zimówki :decayed:

Sam założyłem już setup zimowy w rozmiarze 245/40/R18 na feldze 8" ET40 i jest całkiem wygodnie w porównaniu do letnich 19":thumbup1:

Opublikowano

U mnie na słupku jest tylko rozmiar dla 245/35/R19 i dojazdówka :)

Opublikowano
Godzinę temu, nerwos napisał:

Naklejka z rozmiarami opon jest również widoczna po otwarciu drzwi kierowcy.. Przy rozmiarze opon masz oznaczenie M+S co oznacza błoto i śnieg;) możesz zakładać zimówki :decayed:

Sam założyłem już setup zimowy w rozmiarze 245/40/R18 na feldze 8" ET40 i jest całkiem wygodnie w porównaniu do letnich 19":thumbup1:

aż taka odczuwalna różnica? mam taki sam setup zimowy :) a właśnie stoję przed dylematem czy się pchać w 19" na lato, czy zostać na 18".

co do tabelki, to zastanawiają mnie wysokie ciśnienia na zimówce: 2,8/2,6 bara :O

Opublikowano
W dniu 14.10.2021 o 21:54, M4R1O napisał:

aż taka odczuwalna różnica? mam taki sam setup zimowy :) a właśnie stoję przed dylematem czy się pchać w 19" na lato, czy zostać na 18".

co do tabelki, to zastanawiają mnie wysokie ciśnienia na zimówce: 2,8/2,6 bara :O

Nasze zawieszenia są dosyć czułe i myślę , że każda zmiana wielkości kół czy szerokości/profilu opony ma wpływ na komfort jazdy:)

Na lato pchaj się w 19":decayed: a tak na poważnie kwestia ile jeździsz i po jakich drogach..

Załączam naklejkę z rozmiarami kół:

IMG_6156.JPG