Opublikowano 29 Lipca 20233 l To nie wyłączysz bo wyłącza je podpięta wtyczka przyczepki. Musiałbyś chyba pdc wykodować.
Opublikowano 29 Lipca 20233 l Godzinę temu, wuPiotrek napisał(a): Inteligentny ruch swobodny to pływanie Wolne koło, toczenie się. Godzinę temu, wuPiotrek napisał(a): Czym są informacje przewidywalne w mmi? To asystent wydajności. Wersja Audi A4 roku 2017 Informacje przewidywane (asystent wydajności) WWW.MANUALESAUDI.COM
Opublikowano 30 Lipca 20233 l Wczoraj podczas jazdy wyskoczył mi błąd SOS miał ktoś podobny problem? Czytam na FB, że to problem aut z USA ale moje jest z salonu UE tylko oczywiście gwarancja skończyła się w zeszłym tygodniu
Opublikowano 30 Lipca 20233 l 58 minut temu, vvv napisał(a): Wczoraj podczas jazdy wyskoczył mi błąd SOS miał ktoś podobny problem? Czytam na FB, że to problem aut z USA ale moje jest z salonu UE tylko oczywiście gwarancja skończyła się w zeszłym tygodniu Jest opisane na forum, poszukaj.
Opublikowano 12 Sierpnia 20233 l Czy nowy model po face-lifcie ma porty USB C? Byłem w salonie i widziałem z frontu USB-A, co dla mnie jest szokiem w 2023.
Opublikowano 12 Sierpnia 20233 l 7 minut temu, lcu napisał(a): Czy nowy model po face-lifcie ma porty USB C? Byłem w salonie i widziałem z frontu USB-A, co dla mnie jest szokiem w 2023. Można wybrać w konfiguratorze jako opcja.
Opublikowano 12 Sierpnia 20233 l @Muskel1 Próbowałem to znaleźć na stronie w konfiguracji i nie widzę tego. Jedynie dodatkowe gniazda usb-a.
Opublikowano 12 Sierpnia 20233 l 2 minuty temu, lcu napisał(a): @Muskel1 Próbowałem to znaleźć na stronie w konfiguracji i nie widzę tego. Jedynie dodatkowe gniazda usb-a. Oj sorry, źle popoatrzyłem. W opcji możesz wybrać (dokupić) kabel USB-C a nie gniazdo.
Opublikowano 12 Sierpnia 20233 l Ok dopytam w ASO, a ładowarka wewnętrzna indukcyjna z jaką mocą ładuje maksymalna 5 wat?
Opublikowano 12 Sierpnia 20233 l 23 minuty temu, lcu napisał(a): Ok dopytam w ASO, a ładowarka wewnętrzna indukcyjna z jaką mocą ładuje maksymalna 5 wat? Nie pisze nigdzie z jaką mocą. Wiadomo tylko, że jest w standardzie QI, który oscyluje w przedziale 7-15 W, więc więcej nie będzie miała.
Opublikowano 17 Sierpnia 20233 l Witam! mam pytanko i prośbę!jestem zainteresowany kupnem b9 wstawiam link!czy warto?na co uważać?co odrazu zrobić? Używane Audi A4 - 117 900 PLN, 140 000 km, 2018 - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Audi A4, Szary, Diesel, 190 KM, 1 968 cm3 Z góry dzieki!
Opublikowano 17 Sierpnia 20233 l 55 minut temu, Rodzyn85 napisał(a): Witam! mam pytanko i prośbę!jestem zainteresowany kupnem b9 wstawiam link!czy warto?na co uważać?co odrazu zrobić? Używane Audi A4 - 117 900 PLN, 140 000 km, 2018 - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Audi A4, Szary, Diesel, 190 KM, 1 968 cm3 Z góry dzieki! Tu mamy dział od tego https://a4-klub.pl/forum/463-audi-a4-b9/
Opublikowano 18 Sierpnia 20233 l Taka mała ciekawostka dla posiadaczy aut z VC. Wciśnięcie i przytrzymanie przycisku kasowania tymczasowego przebiegu przez ok. 10 sek. wyświetli nam na VC kod silnika Edytowane 18 Sierpnia 20233 l przez Muskel1
Opublikowano 18 Sierpnia 20233 l 4 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Wciśnięcie i przytrzymanie przycisku kasowania tymczasowego przebiegu przez ok. 10 sek. wyświetli nam na VC kod silnika Fajnie, dzięki za tip!
Opublikowano 30 Sierpnia 20233 l Po 15kkm w moim Allroadzie skończył się już drugi komplet wycieraczek. Pierwszy wymienili mi po 1000 km na gwarancji, bo praktycznie od samego początku zostawiały smugi i nie zbierały dokładnie wody. Przez pierwszy miesiąc po wymianie i 5kkm było dobrze, a potem coraz gorzej, aż do teraz kiedy w deszczu muszę jechać jak emeryt bo nic nie widzę. Czy spotkaliście się z podobnym problemem? Zauważyłem, że dłuższa wycieraczka w pionowym położeniu nie przylega równolegle do ramy. Też tak macie? Edytowane 30 Sierpnia 20233 l przez ernestbugaj
Opublikowano 30 Sierpnia 20233 l 40 minut temu, ernestbugaj napisał(a): Po 15kkm w moim Allroadzie skończył się już drugi komplet wycieraczek. Pierwszy wymienili mi po 1000 km na gwarancji, bo praktycznie od samego początku zostawiały smugi i nie zbierały dokładnie wody. Przez pierwszy miesiąc po wymianie i 5kkm było dobrze, a potem coraz gorzej, aż do teraz kiedy w deszczu muszę jechać jak emeryt bo nic nie widzę. Czy spotkaliście się z podobnym problemem? Zauważyłem, że dłuższa wycieraczka w pionowym położeniu nie przylega równolegle do ramy. Też tak macie? U mnie taki ruch Mam boscha i przejechały już jakoś 15tys tylko, że ja nie przemywam szyby plynem do spryskiwaczy. Wolę przemyć po trasie na bezdotyku.
Opublikowano 30 Sierpnia 20233 l Z tego co widzę zakres pracy jest taki jak u Ciebie. Zmienię je na nie-oryginały i zobaczę, może te produkcji Audi to jakiś wybrakowany towar.