Opublikowano 4 Stycznia4 Sty Polecacie kogoś z małopolskiego do aktywacji Matrix i dołożenie auto holda Ewentualnie zdalnie do matrixow Edytowane 4 Stycznia4 Sty przez skotmen
Opublikowano 4 Stycznia4 Sty 13 minut temu, Muskel1 napisał(a): Kolega @turzol Tak pisałem tylko 130km w jedną stronę Nie mamy kogoś bliżej Krakowa Tarnowa
Opublikowano 4 Stycznia4 Sty A Marcin z NAVIPOL z Krakowa?? w Rzeszowie masz WRC Laguna Edytowane 4 Stycznia4 Sty przez marcin_o23
Opublikowano 4 Stycznia4 Sty 2 minuty temu, marcin_o23 napisał(a): A Marcin z NAVIPOL z Krakowa?? w Rzeszowie masz WRC Laguna Ok najbliżej Kraków
Opublikowano 4 Stycznia4 Sty 1 godzinę temu, skotmen napisał(a): Polecacie kogoś z małopolskiego do aktywacji Matrix i dołożenie auto holda Ewentualnie zdalnie do matrixow Kraków Altona Serwis - powołaj się na mnie. Jak nie będą mieli terminów to zapraszam do siebie. Matrix + Laser oraz wiele innych aktywacji.
Opublikowano 5 Stycznia5 Sty 23 godziny temu, turzol napisał(a): Kraków Altona Serwis - powołaj się na mnie. Jak nie będą mieli terminów to zapraszam do siebie. Matrix + Laser oraz wiele innych aktywacji. Ok dzięki
Opublikowano 5 Stycznia5 Sty Matrix led to są światła które wycinają auta ? A co znaczy +laser bo się coś pogubiłem juz😜
Opublikowano 5 Stycznia5 Sty 5 minut temu, skotmen napisał(a): Matrix led to są światła które wycinają auta ? Tak. 5 minut temu, skotmen napisał(a): A co znaczy +laser bo się coś pogubiłem juz Lampy w A5 mają dodatkowo wiązkę światła z lasera świecącego dużo dalej na załączonych światłach drogowych bez ruchu z przeciwka, niż konwencjonalne lampy led bez lasera. Edytowane 5 Stycznia5 Sty przez Muskel1
Opublikowano 5 Stycznia5 Sty 4 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Tak. Lampy w A5 mają dodatkowo wiązkę światła z lasera świecącego dużo dalej na załączonych światłach drogowych bez ruchu z przeciwka, niż konwencjonalne lampy led bez lasera. Czyli pasuje aktywować obie funkcje
Opublikowano 5 Stycznia5 Sty Teraz, Muskel1 napisał(a): Jeżeli masz lampy z laserem to tak. A jak idzie to rozróżnić
Opublikowano 5 Stycznia5 Sty 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Po symbolu lasera w lampie Ok dzięki idę szukać
Opublikowano 5 Stycznia5 Sty niestety nie ma lasera a idzie taki efekt zrobić czy trzeba lampy przerabiać