poziek Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 zgadzam sie bo jak inaczej nazwac przejazd na stopie przy 160 Piter weź ty sie lepiej Taliba zapytaj ile km/h to było... :twisted:
Wihajster Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Piter weź ty sie lepiej Taliba zapytaj ile km/h to było... było wiecej ale tam juz bylo hamowanie wiec cos kolo tego
poziek Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 na nastepny zlot kazdy bedzie mial obowiazek zakupu CB - cos pieknego jechac taka kolumna i jeszcze robic szydere z wszystkiego co sie rusza własnie wczoraj rozmawiałem o tym z Rexem, i mam nadzieje, że dał sie przekonać
Lukas Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 biedny talib ten to ma dopiero wrazenia po zlocie o tym ciezko zapomniec....dostal killa x6 - nawet adas ostatecznie go objechal. bo Adas musial myslec logicznie :biggrin: i mial GPSa obok
poziek Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 było wiecej ale tam juz bylo hamowanie wiec cos kolo tego wierzę wam na słowo, mnie tam przeciez nie było :twisted:
Wihajster Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 wierzę wam na słowo, mnie tam przeciez nie było a kto tam w ogóle był :twisted:
poziek Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 biedny talib ten to ma dopiero wrazenia po zlocie o tym ciezko zapomniec....dostal killa x6 - nawet adas ostatecznie go objechal. bo Adas musial myslec logicznie :biggrin: i mial GPSa obok Mon Cherry przestań bo leżę na podłodze i sie turlam ze śmiechu, aż mnie grzbiet boli :exclaim:
Lukas Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 na nastepny zlot kazdy bedzie mial obowiazek zakupu CB - ale antenki to na stale a nie na magneski przez ktore Vmax to 180
poziek Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 wierzę wam na słowo, mnie tam przeciez nie było a kto tam w ogóle był :twisted: talib chyba nie :twisted: helikopterem go przywieźli
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 CB oczywiscie na zaczepie (ten patent ktory Mon Cherry miales w B5) sprawdzasie idealnie :twisted: Talibek juz duzo widzial, ale po tym spocie to juz napewno nie kupi nic innego niz A4 z jednym z 2 prawidlowych silnikow (TDI/1.8T)
Gość zdeniu Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 ale antenki to na stale a nie na magneski przez ktore Vmax to 180 nie prawda przy 210 nie spadła mi (Midlanda 1,5m)
Lukas Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 nie prawda przy 210 nie spadła mi (Midlanda 1,5m) poz tez mial taka i duuzo wieksza predkosc niz ty zdeniu ale magnes to wielkosci wiadra dobrze ze mu razem z dachem nie zerwalo jej CB oczywiscie na zaczepie (ten patent ktory Mon Cherry miales w B5) sprawdzasie idealnie B6 Mon Cherry tez bedzie mial taki
rex Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Przekonał mnie Poziu, przekonał Tyle że zakup takowej naprawdopodbniej w nastepnym miechu, albo i za dwa. W każdym bądź razie, na następny zlot na pewno będzie :twisted:
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 W każdym bądź razie, na następny zlot na pewno będzie i to sie chwali
Gość Iceman Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 ale antenki to na stale a nie na magneski przez ktore Vmax to 180 nie prawda przy 210 nie spadła mi (Midlanda 1,5m) przy 245 jeszcze była na dachu :biggrin: :biggrin:
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 juz wielkokrotnie mwilem,roznieca miedzy magnesem a wiercona/zaczepemjest taka, ze anteny magnesowe nie spadaja....chociaz moze sie zdarzyc ze sapdna a montowane na zaczepie bez wzgledu na warunki nie maja prawa sie ruszyc :twisted:
Gość Iceman Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 juz wielkokrotnie mwilem,roznieca miedzy magnesem a wiercona/zaczepemjest taka, ze anteny magnesowe nie spadaja....chociaz moze sie zdarzyc ze sapdna a montowane na zaczepie bez wzgledu na warunki nie maja prawa sie ruszyc :twisted: a objechałes kiedys antene CB bo ja włsnie objechałem :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Krisu Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Ze tak niegrzecznie sie wtrace... Przyznac sie prosze kto byl w Wisle i jezdzi na nr rejestracyjnych zaczynajacych sie od STA ? Widze ze ktos byl z firmy z dzielnicy w ktorej mieszkam (GEKO-KART) To jo :exclaim:
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 a objechałes kiedys antene CB bo ja włsnie objechałem znaczy ze jak??
Gość Iceman Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 a objechałes kiedys antene CB bo ja włsnie objechałem znaczy ze jak?? Antenie CB zrobiłem killa :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Rekomendowane odpowiedzi